Minunate Scorpiute,sa inceapa petrecerea !(61)
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:

La multi ani!
AlbaIulia
Vikinga
moko
Multa sanatate,fericire si tot
ceea ce va doriti,
alaturi de cei dragi voua.
si multe surprize frumoase 

Buna si celorlalte minunate,
o sambata frumoasa si numai bine.
La Navodari e nor si cred
ca si rece.

PS:Bogdi asteapta copii de la ora 6
,pare ca-i mai bine dar...vom vedea.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
nastasie spune:
neata, fetelor.urez si eu la multi sarbatoritelor de azi.
nina, eu nu am rezistat la toata emisiunea, poate o vad azi in reluare.si la noi e vacanta, dar la gradinita e optional, asa ca il duc pentru ca nu am cu cine sa-l las.azi il duc la socramea ca nu a mai fost de mult.
nina, astept poze cu noua vopsea.si eu ar cam fi cazul sa-mi pun sotul la treaba, adica la vopsit.ca am ceva de cand nu m-am mai vopsit.
mira, foarte frumos din partea lui david cu banutii.petrecere frumoasa azi.
va pup pe toate toate si va doresc un we minunat.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
mihaela77O spune:
dodo,petrecere frumoasa lui bodo!
minunatelor va urez un week-end placut,la toate fara exceptie,si bineinteles LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
monica-elizabet spune:
La multi ani! scorpiutelor aniversate astazi
va
pe toate si va doresc un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Anina_n spune:
Buna, fete minunate ! 
Apar si eu la spartul targului. ![]()
Gabi, sper ca Bogdi a fost bine si s-a putut bucura de copii, de cadouri, de petrecere ! 
Te asteptam cu poze ! ![]()
Mihaela, am patit-o si eu, azi noapte. Dupa "Dansez pt tine", imi sarise somnul si schimband canalele am dat peste un film fain pe acasatv, "Sotul ideal". Nu l-am prins de la inceput, dar mi-a placut sa-l urmaresc, actiunea fiind in Anglia anilor 1800, cu Sir si Lady.
Si am adormit abia dupa ora 3 dimineata.
Inteleg cum e cu soacra si socrul. Bine ca se ocupa de nepoti, fiecare in parte.
Inteleg, ca Mihaita face progrese. Bravo, voua !
Si ce frumos iti arata ca te iubeste ! 

Cristina adoarme(dupa portia de dragaleala, bine-nteles
) cu manutele in parul meu sau sub obrazul ei. A ramas cu gestul asta de cand era bb si o alaptam...si se agata cu o manuta in parul meu si asa isi vedea linistita de masa. ![]()
Asa e, copiii, dragostea lor, bucuria ce o vedem pe fetisoara lor, ne incarca pt. o noua zi, o noua lupta. ![]()
Adriana, nu mi s-a mai vopsit parul, azi, s-a amanat pe sapt. viitoare, ca e racita cumatra mea. In schimb, azi i-a venit randul mamei sa o tund si sa o vopsesc. ![]()
Pentru mine nu am mai gasit vopseaua ce o foloseam de vreun an(Gerocossen) si am trecut la Garnier(cutia rosie), culoarea Maron irizant, prima vopsea ce am folosit-o de cand imi vopsesc parul. Imi place mult ce tine de maron, numai sa nu bata in roscat.
Ce fain ca are cine te vopsi, chiar in casa, sotul tau !
Am o prietena pe care, tot sotul o vopseste. ![]()
Adriana, a fost o emisiune foarte faina, aseara, mai ales dansurile tiganesti. 
Acum, ma uit la "Megastar" pe primatv. ![]()
Monica, ce faceti ? Cu ce va delectati in weekend ?
La noi a fost o vreme rece si inourata, azi.
Dupa cumparaturile de dimineata, numai in casa am stat cu treburi.
Am facut si o prajitura cu mere, ceea ce nu mai facusem de ani de zile, cred. Dar aveam prea multe mere si rase si in pungi la congelator, sunt numai bune pt. prajituri. ![]()
Noapte buna si o duminica super faina, fetelor ! 

La multi ani, sarbatoritelor de azi, AlbaIulia, vikinga si moko ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Lory_k spune:
'Neata fetelor! Bine v-am regasit!
,Natydea
,Ana-Daniela
,Diana-Maria
,Mira
,Tumpi
,GabyHila
Alexia
,AlbaIulia
,Vikinga
,Moko
,sa fiti sanatoase, fericite si iubite dragi scorpiute!Va pup pe toate!
si Anda
LA MULTI ANI !!!
si va doresc petrecere frumoasa!
Multa alergatura, l-am avut si pe Alin racit...l-am tot tinut pe-acasa si va dati seama cam ce a fost pe mine...nici bine nu i-a trecut raceala ca de ieri de dupa amiaza imi spune ca-l doare o ureche
...asta inseamna ca maine ne prezentam iar la nenea doctoru' si iar nu mai ajungem la gradinita!Ce sa facem...
nastasie spune:
nina, nu te-ai vopsit tu dar m-am vopsit eu
.si eu tot de 1 an si ceva ma fac cu garnier rosu, desi mi-am promis ca data viitoare ma fac cu l'oreal.au niste nuante la maron de mori.de la garnier ma fac cu saten deschis frappe de ob
cei, dar de data asta am luat saten glacial, am zis sa fie mai inchis ca la primul se cunostea destul de repede.urmatoarea tura ma fac cu ala care il are in reclama la l'oreal actrita aia....imi scapa numele...aaaa..penelope cruz, dar imi scapa nuanta.am vazut in reluare dansez pt tine sambata.mi-a placut mult.
lory,ce frumos ca faceti sarbatorile acasa.o sa ajungeti bine si o sa va bucurati de cei dragi.
la constanta ploua, e o zi tare mohorata.
urez la multi ani sarbatoritilor de azi si petreceri frumoase.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
La multi ani! aniversatelor de astazi 
si La multi ani! si celor care-si serbeaza astazi onomastica
sa fiti sanatoase
nina, ieri am fost la club, a fost tare frumos...mmmm...ce bunatate ai facut
Lory, bravo...ce bine ca faceti sarbatorile acasa...noi tot in ian venim...poate apucam sa ne vedem...ca anul trecut n-am reusit decat sa tot vb la telefon ![]()
va
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
La multi ani sarbatoritilor zilei
si celor care-si serbeaza onomastica
Eu mai greu la Pc azi,
caci inca n-am terminat cu serbatul si petrecutul...
Azi petrecem pentru Dan(Dumitrul-nostru).
Petrecerea lui Bodo a fost super...s-au jucat copii ,au mancat dulciuri
cat au vrut si au cantat la tort.Dar surpriza lor ce-a mai mare au fost lumanarile dupa tort
..o locomitiva cu cinci vagoane ce avea fiecare cate o lumanare 
Ce a primit?!
- o bluzita cu locomotiva Thomas
- o bluzita cu ceva litere adaugate si o geaca groasa
- o alta bluzita
- un elicoptec+masinuta+o pereche de papuci de casa
- O jucarie de marime medie din plus un taur boxer

Se bucura mereu cand vine copii la el
,la inceput se uita necajit ca-i folosesc jucariile,ii trece rapid si se joaca cu ei iar cand vede ca pleaca deja iar suparare cand mai vin.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
miraklucker spune:
Buna dragelor.
"LA MULTI ANI" sarbatoritelor de azi si celor care-si serbeaza ziua onomastica.
am putin timp.....
motatele dorm, barbatii sunt plecati la o expozitie de trenuri in miniatura (modelbahn), astept sa vina sa plecam noi fetele la un concert de nai sustinut de un roman. E un concert in beneficiul copiilor din Romania.
Aseara am petrecut si noi putin, dar copii au fost tatre obositi, nu am mai culcat fetele de pranz, asa ca ne-am intors repede acasa. Azi au dormit pana la ora 9 (ora veche). Nina poze nu am, eu nu sunt asa de importanta, dar pun cateva noi cu copii. Le-am facut saptamana trecuta la fotograf. Nu sunt asa reusite ca nu am decat pozele pe hartie care le-am fotografiat cu aparatul meu
.
V-am pupat. Va doresc o saptamana minunata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi