Aspirante optimiste > 20 (356)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Carmen uite...bantui si eu pe aici tu?

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si eu la fel
Tocmai mi-am facut un test de ovulatie si mi-a iesit o linie groasa si una subtire, asta inseamna probabil ca luna asta voi ovula!
Si in rest mananc ceva mai tarziu imi voi lua un pahar de vinut
Daca vrei esti invitata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

ms Carmen , dar eu am papat si vin nu prea beau...eu acu nu mai pot de somn, mi se inchid ochii si daca ma culc de acum maine dimineata la 5 stau cu ochii in tavan

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sal carmen cum a fost acolo departe????????????????

de cate zile ti-e ciclul???????????????

ca daca ai 30 de zile at scazi 17 din zilele respective si aia e prima zi de test.................erted??????????

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Aha!!
Deci peste 4 zile ar fi trebuit sa-l fac! Most, ertem!
Daca am o linie groasa si una mai subtire inseamna ca luna asta am folicul, nu?
A fost obositor , in 4 zile am decolat de 8 ori, si nu imi face deloc placere sa zbor, iar luna asta mai am de zburat de vreo 4 ori!
Voi pe aici ati fost cuminti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Vaiii Carmen...ce te invidiez..tu spui ca nu iti place sa zbori..mie da . Dar am calatorit o singura data cu avionul (dus intors)...daca chiar te deranjeaza...facem schimb, data viitore cand trebuie sa pleci, merg eu in locul tau ??. Tratamente alternative cum ar fi....? Eu vreau cu orice pret sa scap de chist...ma gandesc ca daca nici cu Diane nu am scapat......nu vreau operatie!!!

Moni

Te asteptam cu drag

Mergi la inceput

Tratamente alternative medicina naturista, te duci la farmacia verde si ii spui problema ta farmacistei, ea o sa-ti propuna cateva tipuri de tratamente, ii spui ca vrei sa ai bebe!
Monik eu sufar de claustrofobie si in avion am atacuri de panica serioase, ma gandesc numai ca o sa cada si am o cruce de la manastire pe care o tin in mana de fiecare data!
Ce mult mi-ar placea sa avem si noi prin Europa o structura feroviara buna!
O data am mers de la Paris la Bruxel cu trenul 3 ore si a fost super, dar sunt prea putine trenuri din astea din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Buna seara doamnele mele..

...Probabil unele dintre voi stiti de Sanda Ladosi....dar ptr. cele care nu stiu, link-ul de mai jos aduce speranta:

http://www.kissnews.ro/2008/10/07/sanda-ladosi-am-facut-doua-fertilizari-in-vitro-si-cinci-inseminari/

pupici...

http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Tratamente naturiste...mmm Am inteles acum... Mersi Carmen de sfat. Scuze pt chestia cu avionul . Nu am stiut ca ai o problema...am crezut ca doar esti plictisita de atatea drumuri...si din cauza asta nu iti mai face placere.

Moni

Te asteptam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Oana, dragutule, ce mai faci? Intamplator ti-am vazut numele, eu activez pe alt forum:). Mi-ar placea sa mai vorbim.

Te pup,

Raluca fosta Gherase, actuala Paun:)

Mergi la inceput