Aspirante optimiste > 20 (356)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxandrab spune:
tusce...
un folicul creste cam 2 mm / zi normal... nestimulat
ovulatia ar trebui sa fie in jurul zilei 14
ca foliculul sa elibereze un ovul viabil ar trebui sa fie peste 18 mm
dar asta e teorie... practic sansele nu sunt f bune... dar nu se stie nicioadata... sunt destule fete care au spus ca au avut foliculi care au crescut peste noapte cati altii intr-un an...
1+ ![]()
mihaStroescu spune:
Buna Aspirantele mele dragi!
Sunt mamica de cea mai scumpa fiinta, Eliana de 1 an peste 2 saptamani, dar imi doresc din tot sufletul, pereche pt ea si asta foarte repede [asta imi doream eu] dar se pare ca Doamne Doamne nu e de aceeasi parere... De 4 luni asteptam sa apara 2 liniute [la Eli s-a intamplat din prima luna] si simt ca imi pierd toata rabdarea si energia cu fiecare luna care trece si nu se infiripa nimic...
Am si eu o intrebare, dupa prima sarcina femeia ramane mai greu insarcinata? Stie mama natura cand e corpul pregatit de o a doua sarcina sau pot avea eu ceva in urma sarcinii [infundare de trompe sau cine stie ce]?
Vroiam sa stau in 2 ani acasa cu 2 copii dar se pare ca va tb sa plec la serviciu....
Va multumesc si astept raspunsul vostru
PS ultima oara cand mi-a venit menstruatia am crezut ca ma imbolnavesc pe fond nervos, pur si simplu nu-mi venea sa cred de aceea dupa 2 zile am facut testul...
Voi cum treceti peste durerea asta?
Mamica mandra de Eliana de 9 luni
Alexa.1983 spune:
Ola........remember me?
la pupat toata lumea...sa se ia 
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

kitzy spune:
Remember....remember 
Ce mai faci? Mai ai un pic, pic....cum o sa nasti? Natural?
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
CarmenAlbu spune:
Buna fetele, m-am intors!!
Vad ca ati fost ocupate!!
Tusce eu am facut stimulare cu closti si monitorizare, doar daca vei ovula mai tarziu de ziua 14 ai sanse sa-ti creasca foliculul!
Din pacate iti mai poate creste 8-9 mm, dar daca ovulezi mai tarziu cu o zi adica 15 poti ajunge la valori normale! Endometrul tre sa fie in ziua ovulatiei macar de 8mm, !
Fetele vreau sa va intreb, luna asta am luat teste de ovulatie, sunt in ziua 9 cum si cand sa le fac? Nu am mai facut niciodata ca ma duceam la monitorizari!
Va multumesc!
AAA si ce imi arata ele?

CarmenAlbu spune:
fetele!!???
Nu mai sunteti?
Ma duc atunci sa dorm putin, ca de la 6 stau prin avioane!
Nu ma uitati si pe mine cu testele?

oanaiacovita spune:
Carmen, testele de urina, indica ovulatia atunci cand liniutza a doua e la fel de intensa ca cea de control sau chiar mai intensa.
Eu una nu am folosit niciodata, dar fetele ziceau ca nu se fac dimineata, ci im timpul zilei, undeva la aceeasi ora si fara sa fi consumat lichide vreo 2 ore.
Apropo ca esti in Ungaria, eu il folosesc pe cel pe baza de saliva care mi l-a cumparat cineva chiar dn Ungaria(a ajuns 50 de lei in banii nostri) si se cheama PG 53 Fertility sau ceva de genu si pe ala il ai cand vrei ca se foloseste mereu...ei zic ca 2 ani, dar am inteles ca nu expira...![]()
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
amber_onyx spune:

buna fetelor, scuze ca nu am mai intrat pana acum dar am fost ocupata tare cu munca, master si interviuri pt viza, ma apuc de citit ce-am pierdut si revin 

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
amber_onyx spune:
nu mai e nimeni pe aici?
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de