Aspirante optimiste > 20 (356)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Ralu frumoasa fetita ai , tot mai frumoasa pe zi ce trece. Sa o tina tot asa si o sa ai multi pretendenti la ea.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Titi sa te auda Dumnezeu si sa ai gura aurita numa ca si asa poate se adevereste ... in viitor.
Momentan fetita cea frumoasa e a lui Kitzy.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png

Mergi la inceput

Ralu eu cand am fost la monitorizare in ziua 15 mia spus ca am mai multi foliculi dar din care doar 2 sunt cat de cat buni, unul avea 18 si celalat 16. Eu am un ciclu de 31, 32 zile deci am ovul cam in a 18 zi . Doctorul mi-a spus ca sigur o sa am ovulatie luna aceasta. Deci eu cred ca cu marimile tale poti avea ovulatie. Dar nu sunt o experta. Am inteles ca un folicul creste cam 2 mm pe zi, deci cred ca ai sanse mari.
Nu mai fi ingrijorata sigur o sa fie bine

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Stiu ca kitzy are o fetita dar daca nu ma insel pe ea o cheama Raluca. Eu asa stiu.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Dar precum ai spus tu, poate este o prevestire. Bine ar fi chiar luna asta sa iasa o domnisoara de toate frumusetea, sau daca nu un fecior de care sa fi tare mandra.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Nu mai este nimeni pe aici? Sunt singura?

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

IOOOOOOO

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

..hello...si eu sunt pe-aci...

..peste vreo 2-3 zile trebuie sa vina rusii si la mine..."simtomele de gravidenie" mi-au trecut - ma mai dor pe margine sanii un pic, in rest nimik.De doua luni incoace de cand incercam, tot gravida ma cred ...mi-a luat-o razna creieru'...
..Saptamana viitoare o sa ma reprogramez la un doctor de aici , din Oradea...caci n-are rost sa ma duc iarasi pana in Debrecen, ca sa-mi zica numai "mai incercati"...
..Voi ce analize ati facut ? ce sa-l intreb pe dr. ?

pupici

http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare!

1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Salutare, fetelor!

eu cred ca iar am ratat luna asta... am fost plecata din tara cateva zile si cred ca momentul propice a fost chiar cand am fost plecata.... cred ca ovulatia a fost cu o zi sau doua inainte sa ma intorc......

de prestat, am prestat mai mult de placere, dar cred ca doar cu atat ne alegem si luna asta.

http://tt.lilypie.com/Myczp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput