Aspirante optimiste > 20 (356)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele merg sa dorm, va doresc si voua noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor?
Mai este cineva pe aici?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

iooooooo

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

carmen rezultatul se citeste in 5 minut dar nu mai tarziu de 10 minute, si de la un test pozitiv, ovulatia are loc in 24-48 de ore , ocazia optima de a concepe.
cu placere.............
mai fa si maine ca daca se mai intareste si se vede mai tare at vei ovula........................

noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

si io...

1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna seara,
am aparut si eu intr-un tarziu.
De fapt am aparut mai devreme dar a trebuit sa mut tot dormitorul in sufragerie ca sa se poata mesterul apuca maine de treaba si de abia la ora asta am terminat.

Nu sunt prea incantata de valorile iesite la monitorizare.
Astazi in z 11:
- endometru 5,4 mm nesistematizat
- ovar drept: multiplii foliculi dintre care cel mai mare de 9 mm
- ovar stang: multiplii foliculi dintre care cel mai mare de 12 mm

Ce sa spun, mult mai slaba recolta decat data trecuta.
Sunt multi dar n-au crescut destul.

Ma mai duc vineri (z 14) la inca o ecografie si in functie de ce vedem acolo decidem daca facem IA si cand o facem.

Voi ce ziceti de valorile mele?
Micute rau, nu?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Carmen mai am mult pana termin pt ca am ramas doar eu cu sotul sa facem munca unui zugrav profesionist ... si sincer merge greu pt ca amandoi suntem cu munca si numai seara putem face cate ceva ... mai ales ca nu avem nici mana ca na... nu am mai facut asta niciodata...

camera lui bebe nu fac pt ca stau intr-un apartament cu 2 camere si nu locuim singuri ... bebe daca va veni il primesc in camera noastra numai sa vina !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.
Cine vrea o sau un ? Poate chiar si o ciocalata calda.
Sunt foarte ocupata de aceea nu prea intru pe forum, dar va citesc. Acasa ori sunt plecata de acasa ori ma ocup cu renovarea casei. Daca tot vorbiti de renovare, va anunt ca si eu m-am apucat, dar nu am angajat mester. Ne ocupam noi, adica sotul cu mine si ne mai ajuta si cumnatu. Sotu este inginer constructor dar acum cativa ani cand abia am terminat facutatea sa ocupat el impreuna cu cumnatu de renovari interioare. Deci cat de cat se pricepe. Noi am luat mai multe reviste si ne-am apucat de lucru. Prima incapere este dormitorul nostru, si apoi probabil ca incepe cu camera copilului. Mai avem mult de lucru, mai ales ca partamentul este mare, are 3 camere si 2 holuri. Mai facem ceva numai cand apucam. Acum o sa mearga mai greu ca sotul pe langa servici mai face si a 2 a facultate la zi. Buburuza daca te pot ajuta cu ceva sa ma intrebi ca te ajut cu placere..
Vad ca am scris mult. Mai scriu si mai incolo.
Pentru toate fetele

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buburuta nu stiu daca te intereseaza sau daca sti deja , dar pe pagina aficiala de la praktiker au mai multe programele care te ajuta sa afli ce cantitate de materiale iti trebuie. Tu pui doar masurile camerei si ei iti dau in functie de ce anume alegi tu (adica glet sau gresie sau lavabile sau altele)ce cantitate iti trebuie. Si mai ai acolo si obtiunea sa alegi culorile camerei si sa vezi cum arata, si moblila sa vezi cum arata camera cu mobila respectiva. In fine mai multe, daca esti curioasa poti vedea.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,
Vad ca nu zice nimeni nimic de valorile mele.
Oricum, mi-a mai trecut supararea de aseara. Sa vedem vineri cum iese.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/rYTHp3.png

Mergi la inceput