Puiuti de Randunici 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

OlguNuapte buna Olgu

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, o sa fie bine ! Trebuie sa ai rabdare si incredere!!!

Acum chiar ca plec!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo-si Olga-
Va zic si eu NB

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Ei, uite asa deodata/ m-am trezit ingrijorata/ca lipseste o surata Gecko? Parca Gecko o chema, dac-o vede cineva

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

S-a dus si Badea la culcare, ma duc si eu ...pe sistemul ehehe, Einstein a murit si nici eu nu ma simt prea bine
Va pup si va doresc o nuaptebuna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

symo, trece. da-i biotics, ca sa-i protejezi flora intestinala.

olgutza, ok. o zi usoara maine!

mimo, mda...ieri am tras o scatoalca la funduletz...replica copilului "indurerat"???: "si ce!!! nici nu ma doare!" , eu:"pai da' eu dau sa doara?"...ea:"pai, atunci, de ce?"...eu:"ca...mesaj!", ea:"a, bine! dar, " si incepe iar cu motivul pt care a luat scatoalca

geniul care a spus ce am eu la semnatura e :))... tema pt acasa! ...tot din cultura generala.

hai sa raspund la aia cu "oamenii prosti": era....ALICE COOPER!!! ...deci sunt rockerii inteligentzi! hahaha
acum, astept raspunsul la asta cu ciocolata:)) ca MARE dreptate are!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica
Liana -sau sa iti zic "printesa Ami(g)dala"? este un dintzi deocamdata, dar urmeaza repede si dintzul al doo-lea
Modelul soacrei va fi probabil secera si ciocanul, sovieticutz fiind :))
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08

...mai sovi, ma facusi sa rad de il trezesc pe Anakin .....printesa amidala, daaaaaa ...eu sunt, eu sunt, Natalie Portman ar fi invidioasa daca m-ar vedea
taaaare asta cu secera si ciocanul ...da ar cam trebui sa ii iasa caninii ca sa iasa bine modelul

mimo fuse o "superminireuniune" , asa ca nu prea am ce povesti.....daaaaaa, am papat bunatati de la mamica si taaaare bine a fost
ariel pentru amigdalele "doborate"....asa sa ramana !!! si ma tot gandesc sa le extermin,dar m-am cam saturat de spitale, de scos una alta de prin "carcasa" mea ...asa ca deocamdata le ignor si daca au nesimitirea sa fie agresive rau, le bushesc cate un tratament (cam ineficient in general, dar....incercarea moarte n-are ); mai "oamo" (a se considera femininul de la "mai omule" ) te(r)o al tau e mai tero decat a mea de iti da asa desteptari! daaaar, cu cine oare sa semene asa "noctambul" ?....macar la asta am avut noroc pana acum: in primele luni teo se trezea ca un ceas, la 3 ore, fara scandal, chitaia un pic sau se foia si stiam ca e ora de papa; iar acum, intre 5 si 7 dimineata se trezeste de foame, indiferent daca la ultima masa papa bine, chiar si cu cereale (ma rog, ce inseamna la noi "papa bine" )
clau
am vazut ursulet frumuseeeeeeeel foc si am vazut si diana frumusica si zambareata !
gata, trec la pungile cu legume

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, asa e cu scatoalcele...dar si le merita cateodata

Eu ma apuc de calcat , i-am facut piureutul lui Stefanoi cu vitel si a iesit bun-bun

Noapte buna, somn usor si spor la treaba

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, pana acum mi-am facut ordine in mail-uri, am citit din urma si iote cat e ceasul.
Scriu repejor o scrisorica si ma duc si eu la . Fata mea doarme de la 10, ma astept sa se trezeasca pentru tzitzi, sa vedem.
Simo, imi pare nespus de rau ca Sam e bolnavior, dar o sa treaca cu tratament, ai sa veyi,.
Sash, felicitari pentru dintzisor(i).
Na, ca s-a trezit mandra, scriu repejor.
Mai, Kitzy, ma dai gata de fiecare data cu pozitzele voastre.
Stelutza, .
Kya, mai da-mi un semn, te rog, ca, din greseala am sters.
Olgutzica , bine ai revenit! Da, da, avem nevoie de destepti, mai ales daca sunt .
Mortali Ursuletzii, cel mare cu cel mic.
Mimo, , esti de coma, nuaptebuna!
Bubu, spor la calcat, da' tu cand dormi?!

Pup pe toate, fara exceptie, noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubu nu te las eu la greu ....fraternizez cu tine (ca "sorernizez" nu cred ca exista in dictionar ) : am terminat de facut pungute cu legume mix si pus la congelator, sunt in proces de copt vinete, curatat/batut si facut cu maioneza (ou' e in curs de fierbere.....aaaa, apropos de ou: teo a papat azi primul sfert de galbenus de ou ; i-am amestecat cu branzica si iaurtel si a ras tot; evident "tot" asta e o cantitate miiica fata de ce spuneti voi )...si daca mai tine "acumulatoru'" mai calc ceva..daca nu....dupa maine-zi mai urmeaza o maine-noapte
deci: cum stai cu calcatu georgele?....te pomenesti ca ai terminat si eu singura....ceea ce nu ma mai mira

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput