Puiuti de Randunici 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, pai de 2 saptamani papa carnita si de doua zile i-am dat si de vita. A avut 2 zile cu puiut si acum urmeaza iar 2 zile cu vita . Pilaful nu-l cimenteaza deloc, el face de 3-4 ori pe zi, super normal. Iar pilaful e la consistenta este exact ca si piureutul de legume. Pun legumele si 2 linguri cu orez la fiert.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu p-aici cu Badea Daca vreti sa mai intrebati ceva, sa va mai ghicesc ceva nu ezitati sa ma contactati !
Valentinabun si atat
Simofrumos si adevarat ! Sanatate multa , tin pumnii la barosan ...
Ursuleata me joking, you nu suparata, nu? Hai sa te bub
Soviai luat tzata baiatului bad mama Secera si ciocanul
Tuchibuza sparta, mana sucita? [b)] si eu sa tleaca lepede!
Clausi pe tine te "paraseste" omu? E ceva in atmosfera? Sa stiu daca-si face drum si-al meu
Arielte invoc Azi n-ai nicio scuza
Lianamai povesteste-ne ...cum a fost tortul?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna! eu sunt cu f...l in sus, dar ma repar pana maine...

sovi, felicitari pt dintulos! noi tot fara , doar cu urlete...

symo, ufffff, mai mami, mai!!! te inteleg atat de bine prin ce trecetzi bietzii de voi! Doamne ajuta sa se faca Sam bine cat mai repede si putere tzie sa rezisti la stresul asta...stiu ca e greu, dar esti puternica si ne ai pe noi alaturi!

mimo, deci, in curand plimbi si caine? hahahha. in morarilor sunt si tzarcuri pt caini

olgutza! stiu senzatzia!! asha eram eu la alex ... si am tzinut-o asa pana la 2 ani! turbam deja...si acum s-a intors roata, acum mi-am dorit din suflet si nu a fost sa fie decat 3 luni jumate cu sacrificii ... ufff. iar incep:))) cum e ioana, ai mai vb cu ea?
daca vrei cartea despre viatza lui leonard cohen, sa-mi dai adresa de mail sa tzi-o trimit!

adriana, relax! o sa recupereze in greutate...alex a mea a fost mereu in afara graficului in faza de bebe...si ce! are 5 ani jumatate, e inalta, e bine dezvoltata, are mushchiuletzi bine conturatzi...si eu ma agitam si o indopam, ea vomita, eu ma stresam si mai tare...pana nu am mai putut, am cedat si am zis ca-i voi da cat stiu ca poate, ca nu o voi mai fortza...acum mananca bine, are momente cand mananca prost, in general e ok. cum am dat-o la sport s-a vazut diferentza. cand merge la tzara, la valeni, la fel...

liana, eu am scapat de durere inca de a 2 a zi...cu tratamentul lui teo...a fost eficient, imediat...sa vedem dupa ce termin tratamentul, cat ma tzine de data asta :) ultima data m-a tzinut 3 saptamani. dar ma apuc imediat de septilin si tinctura de echinaceea, poate am noroc...ma batea gandul sa-mi iau adio de la amigdale! le urasc!

tuchi, chiar ca nu te plictisesti niciodata cu "atomicutzii" tai!

clau, , nu merge nici cu homeopate? uffff, trebuie sa fie ceva care sa functzioneze!!!

intrebare: copiii vostri mai au crize de plans inainte de culcare? teo le pierduse la 3 luni , le-a regasit la 5 luni, le tzine bine si nu le da drumu'! ...macar a mai renuntzat la unele partide de urlete la somnul de zi....in schimb seara, jale! ne face cu nervii rau de tot ...
plus ca "semneaza" condica la 3.30-4.00-4.30, noapte de noapte...cu toate cerealele pe care i le dau...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

in completare la vorbele lui symo:

"Scatoalce pentru copii – Câteva gânduri despre consecinte

De ce scatoalcele asa-zis „inofensive” sunt daunatoare?
1. Scatoalcele îl învata pe copil violenta (foarte devreme si adesea cu efect pe viata).
2. Scatoalcele distrug la bebelusi si la copiii mici certitudinea de a fi iubiti.
3. Scatoalcele nasc frica: asteptarea urmatoarei pedepse.
4. Scatoalcele perpetueaza o minciuna, pretinzând ca sunt în scop educativ, când în realitate parintii pedepsesc astfel deoarece si ei au fost batuti în copilarie.
5. Scatoalcele provoaca mânie si dorinta de razbunare, care sunt mai întâi reprimate, pentru a-si gasi mult mai târziu (cu tapi ispasitori) expresia distructiva.
6. Scatoalcele programeaza copilul sa accepte argumente lipsite de logica („daca-ti fac rau, este pentru binele tau”) si sa nu înregistreze durerea umilintei ca durere.
7. Scatoalcele distrug la copii sensibilitatea si compasiunea fata de altii si fata de ei însisi, iar în acest fel le rapesc acestora posibilitatea de a se dezvolta.
Ce mesaje le sunt transmise copiilor prin batai?
1. Ca un copil nu merita respect.
2. Ca tortura are sens (ceea ce este principial gresit, deoarece tortura experimentata de copil îl învata pe acesta numai sa tortureze si el pe altii).
3. Ca propria suferinta nu are voie sa fie simtita, ca trebuie ignorata (ceea ce este periculos pentru sistemul imunitar).
4. Ca violenta merge mâna în mâna cu iubirea (originea perversiunii).
5. Ca negarea sentimentelor este sanatoasa (iar de cele mai multe ori corpul plateste mai târziu pretul pentru aceasta greseala). "

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Badea ma face sa schimb refrenul...nu mai e tantana-cicacicacica e cicacica-cichicea
Arielma uitam la semnatura ta in timp ce devoram a doua ciocolata MARE pe ziua de azi Mare dreptate a avut ala de-a zis asta!
Si apropos de scaltoace ...sa stii tu ca in timp, nu se poate ca macar o data, sa nu simti nevoia salbatica de a-i da copilului cateva scaltoace! Bag mana-n foc ...si daca-ti reprimi sentimentele e nasol

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multumesc de incurajari !incerc sa fiu tare,dar nu imi reuseste!sper ca maine,dupa ce vom afla si parerea dr sa ma mai linistesc!
sotu tot a googulit si a gasit ca,si vaccinul poate determina marirea leucocitelor.....in fine,infectie e clar ca are!dar,nu-mi dau seama de la ce!Tuchi,Sam nu e decalotat...oare de aici i se trage?
Am fost la dr de familie cu analizele si mi-a zis ca nu am de ce sa ma panichez,ca ar tb sa-i termin tratamentul cu augmentin si apoi sa astept 1 saptamana si sa-i repet analiza,dar sa nu-i mai bag putzi in punga ci sa astept "sa faca el pipi si sa-l prind din zbor"(astea au fost cuvintele lui)ca e mai sigur asa,si sa il duc la alt laborator si sa-i facem si analize la sange si apoi sa tragem concluzia!acm sunt curioasa ce va zice dr pediatru.......
Sotu tot imi zice ca,Sam nu are nimic grav.ma doare capul cat mi-a tot zis..nu il pot crede!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simosunt convinsa ca nu e nimic grav si nu zic doar asa ...dar Sam cum e acum, se simte mai bine, a inceput sa manance, doarme?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,da,chiar ma miram azi ce efect bun are antibioticul:a inceput sa pape f bine,chiar si lapte ,doarme iarasi bine ,mai plange cateodata ,dar nu se compara cu urletele sfasietoare!
Poate nu are nimic,dar cum ziceam mai demult cand e vorba de copii o iau putin-sau mai mult-Razna!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ariel, scriu PM maine . Si cu mailul si cu Ioana !

Chiar ca inchid taraba, ca s-a blocat usa la dormitorul ce ar trebui sa fie al fii-mi. Unde sunt toate hainele ei si ale mele ( bine ca nu e si ea acolo, ca aveam inca o problema ). Daca nu se deschide peste noapte, maine ma duc la serviciu in chiloti, ciorapi, sutien de alaptat cu cupele prea mici, de nu pot sa ii inchei cupele si cu halatul de baie portocaliu. Care bine ca e suficient de gros, sa nu imi fie frig !

Nuapte buna!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Super Simo, asta e f important , ca SAM e bine ...rezultatele analizelor nu revin la normal instant ! Stai linistita ca o sa fie bine , deja e bine

poze

Mergi la inceput