Puiuti de Randunici 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

maria sa te faci bine repede....baga leacuri din plin, sa nu se complice, ca de cap tot tre' sa isi faca raceala

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragele mele,
N-am fost ieri p-aici ca am rosu-n gat. Ma doare
si iau eritromicina. Parca e mai bine acum dar aseara asa de tare ma
dureau toate incat nici sa merg nu puteam. Sotul a dat cina la copil, baita,
pus la nani plus biberoanele nocturn si de dimineata.
Cred ca e de la poluarea asta combinata cu ceva virusi.
Nu s-au molipsit dragutele de amigdale inca dar nu se stie.

Amira_roxana succes la doctor si da Doamne sa treaca cu bine.
Simo27 Imi pare foarte rau sa aud ca Barosanelul este bolnavior.
Ma rog sa se faca bine puiul tau. Sunt alaturi de tine si
iti doresc multa putere ca sa poti trece peste acest hop.
Am vazut poze superbe cu Kitzy si printesa. Ursuletul este adorabil.
Mihutza eu de multicel nu-l mai spal pe cap zilnic. Si cand
s-o face frig :))) (ai mai crezut tu vreodata ca o sa vb de frig) eu
o sa-i fac o zi da una ba, insa seara inainte de culcare
il spal la fundulet, gatutul, manutele, fatza si il sterg cu prosopul.
clauclau am vizionat o Rebe frumoasa foc si un Razvanel fratior iubitor.
Inotatoare o faci la ce placere in apa.Razvanel e o minune de frate.
Esti norocoasa.
gecko felicitari pentru bebe rostogolicios.De asemenea pentru cadoul ales
Bormasina e tot albastra?:)
bubu sunt 100% alaturi de tine, ca 2 luni m-au terorizat cu renovarile.
Cum poate Stefanoi (cum ii zici tu) sa doarma pe galagia aia??? Bietul Chris
se frichinea tot. Bucura-te de Stefan cum da din fundic, max o saptamana
apoi nu mai face asa.
lianam FELICITARI pentru TEO 7 kile.
blankar pumnii stransi si inima alaturi de voi. Ai o minune de puiut,
eu nu-l mai vazusem de cand era bebe si iti seamana bine.
cami33 tare faza cu luny care se ascunde de soacra.A zis ea tata dar n-au auzit-o tu, a zis in soapta :))
luny CE DUMNEZEU A COSTAT 1600 RON???? Si bravo gandit suni la director
, ii spui ca iti angajezi avocat...
si le mai ceri si daune psiho ca ai stat in frig...etc.
ariel_7000 Ma bucur ca Alex a bine. Ai grija ca poate ramane obicei
maraiala nocturna.
ccris este aici o solutie cu oxi power. Ies ff bine. INCEARCA SA
LE SPELI IMEDIAT. Salvezi hainite. Mai mult nu te pot ajuta. Baiat ...daaa
Sorry ca e asa alandala tot scrisul dar scriu de pe calc lui sotu si nu stiu ce setari si-a pus si nu ma leg de ele.
AAA intre timp iar m-a luat durerea de gat si de oase.
Si Adrian s-a trezit si e sef la comanda. Cand se trezeste incepe sa se joace cu jucariile de la patut, pune muzica invarte de butoane si dupa 15-20 minute incepe...mamamamammm
Va pup si fug ca trebuie sa-l pun la pipi.
Paaa

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari...eu sunt cam obo,am stat afara mult,ca bine e cu asa vreme..Tea e frichinita tare azi,piure de legume nu a vrut decat cateva lte.Dimineata am debutat in savurarea marului crud ras pe razatoare de sticla cu cereale cu piersici..Yamii...Sa vedem ce se mai intampla la cereale,ca e intoarsatare azi...
Olgutz,merci de sfat,numa ca:
-nu mai am de unde sa mulg lapte
-o sa urmeze si varianta de cereale cu mar,deocamdata am luat cu piersici(bebelac),fiindca mar ii dau dimineata si sa incerce si alt gust
-vreau sa ii fac cereale cu lapte praf sa o invat cu gustul (e si sfatul pediatrei)
-am constatat ca nu varsa neaparat de la laptele praf,ci din cauza frichinelii,scremutului la masa si nu mai stiu de ce.
-In incheiere,traiasca tzatzele tale sa mai produca,ca-i bine asa.
Am vazut un ursulet,nu frumos,ci SUPERB.
mihutza,eu nu o mai spal pe Tea la cap zilnic,ci la 2 zile asa,ca mi-e teama si de frig,dar am si citit ca-i mai bine asa.Baitza pe corp zilnic,ca e in program si pt a da jos transpiratia.
Roxana
Of clau,nasol in continuare cu trezirile,aa?Greu o mai fi..AM vazut-o pe frumoasa Rebe,ridicata cu dintii de pantalon de tati si in iubiri cu fratelo ei!
Intrebare arzatoare:
Ce cadou sa-i iau fetitei fetei nasilor,care ne invita la aniversarea de 1 an,intr-un spatiu organizat ca la carte,in conditiile in care au bani cu carul,nu ii impresioneaza cadourile,are fata tot ce isi doreste,doar ca trebe luat ceva,mai mult simbolic si sa nu ne usture pretul.Ceva idei?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, ia vezi ca Rebecca a hapait rapid si cerealele, incearca si la Teo!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelutz, vezi ca cerealele de la Bebelac au zahar...mai bine Humana cu lapte, sau Novalac, ca alea SIGUR nu au zahar ( parca nici Milumilul nu au zahar ). Pasaricile mele cu sarea si zaharul, ce vrei? Cat despre cadou, eu cred ca un copil se va bucura intotdeauna de jucarii noi, indiferent de cate are acasa. Eu i-as lua o carte de povesti frumoasa, sa ii citeasca mami a ei seara, frumos desenata. Sunt o gramada, sa stii.

Ariel, mulsumim !

Maria, sanatate multa!

Sa va fie de bine, fetelor! Vaz ca azi a fost fuame mare pe crengutza !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cris, mi-am adus aminte. Cica Exluton nu s-ar mai importa...deci sansele tale sa mai gasesti sunt in farmaciile mici de cartier!

Ma duc sa spal vasele! Cred ca revin

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va pe toate

eu sunt terminata, si-a schimbat programul de somn noaptea si ma termina. numa' bine de mers la serviciu! azi-noapte s-a trezit la 2,30 si pana la 4 nu a vrut sa doarma, a ras, a povestit, a marait. ce se intampla, aveti vreo idee? nu as vrea sa devina un obicei, ca dormea bine. si zau ca nu ma pot duce la serviciu asa! l-am verificat de dinti, e gingiuta parca parca umflata, nu stiu. nu pare sa-l doara, poate numa' il deranjeaza.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 4
http://good-times.webshots.com/album/566244447UIQzmO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mdea,abia a mancat Tea cateva lte de lapte cu cereale...se frichine nonstop..asta e..
Olgutzik,asa e mami,am stat o ora la raionul cu cereale tot invartind cutiile in dorinta de a-i lua ceva cu fructe sa-i placa si am ales pan am cules.Abia acasa am vazut ca au zahar astea bebelac,dar i le dau ca n-o fi foc cu putintel zahar,ca alt drum dupa cereale nu mai fac f curand.Milumil nu-mi inspira incredere,ca parca prea multe chimicale sunt trecute ca ingrediente,nu ca alte firme nu or avea,dar nu sunt scrise.Si multzam mult de pontul cu carticica.Si mie mi se pare interesant si cred,potrivit.
liana,sper sa le dati in cap pana la urma,mucozaurilor uratzi.Si sper sa-si bage mintile in cap tiza pretentioasa,si sa inteleaga ca laptele e baza..of,ce te mai chinuie si pe tine..mai cunosc eu o te(r)o cam asa!
gecko
bubu,dar Stefanutz are treburi serioase,nu gluma!Platoul ala m-a lasat pe spate!Pe vladutzul dalmatian nu am putut sa-l vad!
blankar,din nou,zic Doamne ajuta sa scapati cu bine de spitale si sa nu mai intrati niciodata.Of,ce scump si vioi este Eric..ce tristete o fi in sufletul tau...multa putere!
cris,nu te vad pe mess deloc.Eu cu vansh scot pete,dar las tzoala in vanish si o noapte,macar sa iasa..sunt si care nu ies in totalitate..
kya,pup cucuiul Sanzianei..ofof.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee...hop si eu...am venit tarziu de la policlinica, apoi ne-am culcat...acum am pregatit masa si am papat...

Vlad are prurigo nu stiu cum...este mai mult ca sigur de la o intepatura de insecta si a facut o reactie la asta si i-au iesit bubitele astea. Si chiar am gasit in casa niste paianjeni mici , o fi fost un din ala...Cunosc o fetita care mereu facea asa si de la tzantzari...mi-a zis ca n-are rost sa-i mai dau claritine sau zyrtec sau altceva, doar mixtura mentolata. Nu sunt bubite de vreo boala contagioasa, deci e ok. A zis ca nu sunt de la mancare...am stat o gramada, ne-a trimis apoi si la dermatologie sa ne zica si doctorita aia parerea si a zis la fel ca pediatra.

Liana, rufele d eieri le-am terminat, dar mai am altele la uscat...dar azi nu mai bag nimic

Am vazut ca v-ati uitat la pozici, multumim pt. complimente

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Petele de mancarica la mine ies cu vanish, am doua bavetele ca din prosopel de la PP si numai pe alea le folosesc si se spala super bine.

Cris, si Vlad a zis "mama" pe la 6 luni si al doilea a fost tot baiat

L-am vazut pe tizul Eric scumpic foc! Va tin pumnii sa fie totul bine!

Simo, sanatate multa lui Sam!

Kya, pup si eu cucuiul fetei sa-i treaca repede

Cerealele Bebelac au zahar, v-am zis eu ca abia acasa am vazut si eu , iar astea de la Milupa ma enerveaza ca nu se ingroasa in lapte...
Liana, cata apa ziceai ca pui in plus in bibele cu lapte, atunci cand pui cereale Milupa cu lapte? cati ml la cate cupe de cereale?

Adriuta
Cu galagia de azi ca s amai zic...s-a trezit Stefanu pana la urma...asta e...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput