Puiuti de Randunici 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
ccris_ccris spune:
P.S. Am uitat ce-i mai important
: fata mea zice tatatata, pe langa aiaiaia.
Deci urmatorul e baiat
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
cami33 spune:
Cris, la mine au iesit toate petele doar cu Persil, spalate normal. Si nu vreau sa te dezamagesc, dar fata mea a zis "mama" prima data si.. a fost baiat![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
blankar spune:
multumim pentru laude
da spanac i-am dat ,de vreo 2 ori ca tare s-a cacacit de la el si am zis ca mai aman
i-a placut dar nu i-am mai dat ca si eu am citit ca se da de la 1o luni
http://community.webshots.com/user/blanka75
kitzy spune:
Kya exact asa ii si la Diana, are 2 puncte tari, un pic albe, unde ar trebui sa fie caninii si is pe lateralul gingiei, pe partea dinspre buze, dar de vreo 2 sapt tot asa au ramas, numa ca tot ce-i pica in gura tot pe partile alea musca. Imi zicea cineva c-ar fi incisivii laterali care ies mai in spate, da isi revin cu timpul.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Cris, la mine au iesit toate petele doar cu Persil, spalate normal. Si nu vreau sa te dezamagesc, dar fata mea a zis "mama" prima data si.. a fost baiat Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici |
Da' io tot zic, ce-o fi sanatos sa fie, da' sa fie tot fata.

Au dat drumul la curent, ma duc sa mai fac cate ceva, ca sta mama cu fata.

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
lianam spune:
mamici cu copii mucosi care folositi mult ser fiziologic
: ca sa nu mai dau 20 ron pe 100 ml, am luat o sticla de clorura de sodiu 0,9% (dina aia ptr perfuzii) si am dat tot atat; asta era introducerea
. intrebarea este: ati folosit din asta in nasucul bebeilor? e ok? sau sa folosesc pentru nasuc tot ser pentru copii?
Liana, mami de Teo
luny spune:
| citat din mesajul lui lianam mamici cu copii mucosi care folositi mult ser fiziologic ![]() Liana, mami de Teo |
si eu tot d-asta am de la spital, mi-a adus iub..cat era mic numai d-asta i-am pus..si voi reveni la el de azi ptr ca nu mai sta deloc sa-i bag in nasuc chestia aia de la apa de mare, cu seringa..mi se pare mai simplu!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
salut...de data asta chiar am racit...sunt praf...am avut o pregatire, nici nu stiu ce i-am zis fetei...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Liana, ca tot vorbeam de fetele noastre mofturoase, mi-a facut fie-mea azi o surpriza la legume si le-a hapait pe toate. Dar ca sa nu fie in totalitate ca mine, n-a vrut sub nici-un chip sa stea in scaunul ei sa pape si in cele din urma mi-a mancat in brate. dar n-am zis nimik vazand pofta pe care-o avea! Abia spre sfarsitul mesei a acceptat in scaunul de masa..., cred ca i-a fost prea foame...
Nu cumva a papat si Teo bine azi? Ca ele sunt cam la fel la apetit...
Si ca sa-ti raspund la intrebare nu am folosit decat ser fiziologic si sterimar, iar mai nou marimer.
Cris, spal bavetica de mana imediat dupa ce papa ea, de multe ori chiar acolo la bucatarie cu detergent de vase. Se curata instant..., iar Rebecca nici nu se dezmeticeste bine dupa masa! Nu apuca sa comenteze si sa se supere ca n-o iau din scaun.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
| citat din mesajul lui clauclau Liana, ca tot vorbeam de fetele noastre mofturoase, mi-a facut fie-mea azi o surpriza la legume si le-a hapait pe toate. Dar ca sa nu fie in totalitate ca mine, n-a vrut sub nici-un chip sa stea in scaunul ei sa pape si in cele din urma mi-a mancat in brate. dar n-am zis nimik vazand pofta pe care-o avea! Abia spre sfarsitul mesei a acceptat in scaunul de masa..., cred ca i-a fost prea foame... Nu cumva a papat si Teo bine azi? Ca ele sunt cam la fel la apetit... Si ca sa-ti raspund la intrebare nu am folosit decat ser fiziologic si sterimar, iar mai nou marimer. mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
clau - sau sa-ti zic "mama omida"?
...si la vreo juma de ora a papat si 130 ml de lapte (ca azi papase cu totul vreo 120); acum a atipit dupa ce i-am bagat iar spray-ul in nas si i-am dat niste eurespal...nu stiu cat dureaza somnul, dar profit sa bag niste rufe la spalat, ca iar am program nocturn la cum nu m-a lasat nici azi sa fac nimic....bubuuuu , ai terminat tot de calcat aseara sau "incingem fiarele" in seara asta impreuna
luny
deci pot sa ii pun fara grija si din asta; la cat folosesc acum, dau faliment cu ala ptr copiiLiana, mami de Teo