Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
Shose spune:
Miri bine ai revenit!
Ma bucur ca ati trecut de momentul critic. Si
Sacha frumosul meu. Cand revi sa ne pui pozici din vacantza sa va revedem pt ca neati lipsit tare.
Ginette bravo de premergator. Mie imi place de mor modelul dar ma`am gandit ca nu stie sa mearga cu el. Imi era teama ca se lasa pe spate sau o ia cu viteza si pica in nas.
Sa ne zici cum evolueaza treaba.
Honey ce frumos e AJ! Mie mi se pare ca s`a tot schimbat de cand era bb mik si pana acum. Acum ce sa mai zic, e pe picioarele lui tare bine. 
Sanatate pt bb, io nu stiu ce sfat sa`ti dau.
Vazut poze Danybv care are chiar o familie implinita. Mariuca e o grasunica frumoasa cu niste ochi 
Mama Lala ce nazbatios o sa fie Andrei!
Uite si tu ipostaza http://family.webshots.com/photo/2692339560102115265UrbRWC
la anu` le trage p`alea adevarate.

Iar poza cu ``matematica ` e grozava. Daca`l atrage de`acum... trebuie dat pe mana lu` Gratzi.
Jucarii ce sa mai zic, aveti pt o gradinitza... cred ca mi`ar placea si mie
pe la voi sa dau iama prin ele.
pup familia frumoasa!
Ioanact am vazut clopotzica ta, e dragutza si imi place cum doarme cu ingerashul alaturi.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Eree asa`mi place shoppinguiala pt bb care se termina si cu blugi, gecutze, pantofiori...etc pt mami ![]()
Felicitari pt o marime in minus.
pup
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena stancuta, saru'mana de detalii despre premergator. stiu ca tu ii iei hainute sofiei de pe LR. se potrivesc marimile? transportul se plateste in functie de valoarea comenzii? ![]() MATEI![]() PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
Irina, da, la copii se potrivesc marimile. Tu cred ca ii iei lui Matei ca pt un an jumate, nu? Asta ar fi marimea 81 la ei. Iar pt doi ani, 86.
Comanda te costa in plus asa: o taxa fixa de 6 euro, si un comison de 5% din valoarea comenzii. La o comanda de 100 euro de ex, platesti in plus 11 euro. Vezi ca e topic de redoutiste la "femina intim'. La inceputul capitolului sunt mai multe lamuriri. Dar ma poti intreba si pe mine, doar am si eu aproape un an de redouteala!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ioanact spune:
Ioana nu prea vrea laptic, greu i-l dau, nu stiu de ce.Mai bine ,mananca mancare.
http://community.webshots.com/photo/2525519660104139890TWKjiW
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Aici gasiti poze cu Ioana: http://community.webshots.com/photo/2525519660104139890TWKjiW |
bine ai venit Ioanact ,sa iti traiasca pitica,D-ne ce scumpica e ,mai ales in poza din vanita,ce frumos rade ,stie ca i pozata fata.....super
Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
zuzele2008 spune:
alina gata, sunteti in listuta. numa' sa-mi spui si mie data ta de nastere!!!
am vazut pozute cu printesa, e tare frumoasa si mami e tinerica. iar ioana parca seamana cu mami, nu??
elle
stancutza spune:
Zuzici, intrebare, poate stie cineva. Decizandu-ma eu sa duc o viata sanatoasa
, am cumparat de la supermarket, alaturi de ciocolata si alte prostii :-) si grau incoltit, si lucerna incoltita. Dar cum se mananca chestiile astea? Eu le-am pus acum peste salata de rosii, o fi bine? Cica au multe proteine, si adevarul e ca, atunci cand deschid cutiuta, imi amintesc fix de noaptea cand mi s-a rupt mie apa :-))))
Apropo de rupt apa. Daca Shose a marturisit ca nu s-a simtit bine cu burtica (Shose! meriti un slap mic si frumusel ca tine, erai adorabila cu burtica, si abia astept sa te vedem din nou!) ... asa...trebuie sa ma spovedesc si eu cu ceva. Am remuscari si acum.
Deci eu eram chitita ca nasc natural, si cand dupa simulacrul meu de travaliu m-a anuntat dr ca nu mai stam si intram la ceza, am devenit super speriata si stresata. Atata de stresata, incat tot timpul operatiei, pana sa scoata galusca mica, eu UITASEM DE CE MA AFLAM ACOLO! Adica nu aveam nici o motivatie sa nasc, eu ma crizam ca ma opereaza...uf. Ce denaturata pot sa fiu! Si cand mi-au adus-o pe Sofia in rezerva, ma uitam la ea ca la felul 14... nu stiam ce sa-i fac. Daca plangea, le chemam pe tantile de la neonatologie sa o ia sa aiba grija de ea :-(((( Si dupa ce am ajuns acasa, mult timp nu am pupat-o pe obraji, mi se parea ca nu trebuie :-( o pupam pe cap sau manute... A mai fost cineva asa
ca mine? Cred ca nu, sigur nu.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ramonab spune:
Ptiu da ce harnice ati mai fost, am lipsit vreo 3 ore si ati scris 7 pag.
Poze o gramada: Maria si Andrei a lui Danibv(ma bucur ca m-ai dai de veste),Andrei, zis si tornada caruia ii place si matematica pe deasupra, un filmulet cu litle AJ la care eu m-am speriat ca baga animalutul in gura si mami il lasa, apoi mi-am dat seama ca de fapt e de jucarie
,si am mai vaz o fetita frumusica, un nou clopotel, Ioanact, bine ai venit!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Ven spune:
Doamne, Stancutza, m-ai facut sa rad cu lacrimi 
Si cred ca pe undeva era normal ce ai simtit. Eu.....sa ma gandesc.....cu Markus mi-era frica de moarte de operatie, desi eu am vrut cezariana! (dar mi-ar fi fost si mai frica de durerile facerii). Si aveam scenarii cum ca o sa mor in operatie si nu o sa-l vad pe bebe (nah, ca imi vine a plange si acum cand imi amintesc) si ce va face sotul meu cu bebe nou nascut si fara mine?
Si pret de cateva zile nu prea stiam ce sa fac cu el, am venit acasa de la maternitate, sotul a plecat in secunda 2 la munca si eu ma intrebam, uitandu-ma la el: "Acum ce fac eu cu el?"
Noroc ca el, iubitu, a adormit....
Cu Mathias tin minte ca prima data cand am mers la alaptat si l-am studiat mai bine am simtit o mare......mila. Da. Pt. ca mi se parea tare uratzel si dormea el acolo pe o parte, si i se scurgea putin laptic din gurita cum regurgitase......doamne, saracutu...
.
Si cum la multe mamici am mai auzit, eu eram mai preocupata de Markus si de cum plangea el acasa ca eu eram la spital (is nebuna, iar imi vine a plange, retraiesc perfect momentele si gandurile alea ale mele de atunci).
Ah, si cu Mathias aveam scenarii ca mor in cezariana, si ce face sotul cu doi copii si fara mine?
De aia am vrut sa fiu treaza de data asta (cu rahie), sa stiu exact cand ma omoara aia! ![]()
Asa ca.......esti cea mai zuza?? Nu cred!
EliaElia spune:
stancutza, eu mi-am pus la incoltit grau acum cativa ani,ca aveam probleme cu fierea si as fi incercat orice numai sa ma simt mai bine. Dar eu il mancam pe stomacul gol dimineata, asa cica au efectul maxim. Nu cred sa aiba ceva puse in salata, mai prind si ele putin gust ca asa simple nu sunt nemaipomenite.Camelia si
Laura (06.02.2008)Mergem