Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 15
ginnette spune:
Neata fetelor,
Saru'mana de
!
Felicitari Matei (de Ereena) pt performanta! - abia astept sa se ridice si buburuza singura.
Cat despre premergator, asa cum ti-a spus Stancutza nu se regleaza viteza rotilor - de-aia pun piciorul la roti ca moaca mea impinge dar nu-si muta picioarele
. Eu il am pe cel cu receptor verde - am vazut ca mai este un model cu receptor mov (asa le deosebesc). Modelul meu este "in engleza". Oricum, e fascinata de el.
Am vazut pozele puse de Alina (mami de Ioana) - o papusica ai tu acolo!
Am vazut c-ati depanat amintiri de la nastere; eu imi amintesc perfect ce s-a intamplat in fiecare ora, de la 6:00 am cand mi s-a rupt apa (si-am inceput sa plang pt ca n-aveam decat 36 sapt) si pana la 18:30, cand buburuza m-a privit in ochi si am simtit cum mi se topeste inima de fericire!
Si cine spune ca mai uiti din detalii, ori n-a trait la maxim nasterea ori se "protejeaza" intr-un fel, uitand momentele dificile.
Eu cred ca n-o sa uit niciodata prin ce-am trecut - atat momentele de panica si chin cat si cele de fericire si implinire !
Hai c-am devenit cam melancolica pt marti dimineata.
CAt despre aniversarea comuna, suna bine; eu as prefea dupa sarbatori.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ereena spune:
ramonab, nu cred ca e vb de lipsa de entuziasm ,dar mai sunt vreo 3 luni pana atunci . parerea mea ca nu e graba. dar daca ai vrea sa vii , da, cred ca e cazul sa ne hotaram daca facem sau nu
MATEI
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ereena spune:
ginette,eu citisem la www.toysmall.ro/geanta-postasului-p-1792.html" target="_blank">la modelul asta ca se pot ajusta rotile
MATEI
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
ramonab spune:

Veronika 

Saara Maria (miki baby), Daniel (ottilia), Milan (emma) SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ramonab spune:
POZE NOI LA SEMNATURA!!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab POZE NOI LA SEMNATURA!!!!! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
eu le vazusem deja
MATEI
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
danybv spune:
Buna dimineata fetele 
Multumim celor care ne-au servit cafeluta

La Multe Lunite !!!! sarbatoritilor de astazi sa creasca mari si sanatosi 
Angi saru`mana
, abia astept sa ne vedem la CT
Madanic, LalaD , Ereena, Ellenuta ,Ramonab , Ginette , pupici de la noi
si pentru restul fetelor care inca nu au intrat pe forum 

La noi toate sunt bune momentan , Maria este ceasul nostru desteptator , in fiecare dimineata ne trezeste prin chiote de bucurie
Am reusit si am mai pus cateva poze cu ea , Poze MAria
Va doresc o zi frumoasa si cu bebei cuminti
din
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ramonab POZE NOI LA SEMNATURA!!!!! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
Doamna cat de slaba si de frumoasa poti fi

Iar Razvanici este un dulce si un cumintel. Ce frumos tine el caciulita pe cap, nu ca altii...
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui danybv Am reusit si am mai pus cateva poze cu ea , Poze MAria Va doresc o zi frumoasa si cu bebei cuminti din danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze De Ziua Marinei ![]() |
Hahaha...alt "boss" dar feminin si razacios

http://good-times.webshots.com/photo/2433261030102505781lcxoms
Si alta mami slaba si frumoasa

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danybv spune:
Ce mamica frumoasa esti Ramonab si ai un bebe pe masura de frumos
am vazut pozele , sunt foarte frumoase .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei