Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:

citat din mesajul lui mami_patrick

A ZIS "MAMA"!!!

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

Bravoooo Patrick!!!

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Alina, nu se vad pozicile
Honey, si Thea face caca in diverse culori, e normal, eu asa zic: face in functie de ce papa.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

O da, si la noi e un adevarat "curcubeu". Portocaliu daca papa morcovi sau sweet potatoes, verde daca ii dau mazare, cu diverse texturi. Nu stiu daca culoarea e asa relevanta, consistenta e mai importanta.
Honey pentru scaunele moi, eu de fiecare data cand apar ii dau mai intai Gerber Rice (cereale orez) si daca dupa ce papa vreo doua mese de asa ceva raman la fel scaunele sun la doctor. Pana acum nu s-a intamplat sa fie nevoie de doctor, doar ii dau orez si gata trece la scremut .

Madalina
mami de Isabella Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Aici gasiti poze cu Ioana: http://community.webshots.com/photo/2525519660104139890TWKjiW

Foarte frumoase pozele. Sa-ti traiasca clopotica . Frumoasa foc cu ochisorii albastrii si blondutza. O sa dati baietii de la usa cu batzul .

Madalina
mami de Isabella Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Doamne, Stancutza, m-ai facut sa rad cu lacrimi
Si cred ca pe undeva era normal ce ai simtit. Eu.....sa ma gandesc.....cu Markus mi-era frica de moarte de operatie, desi eu am vrut cezariana! (dar mi-ar fi fost si mai frica de durerile facerii). Si aveam scenarii cum ca o sa mor in operatie si nu o sa-l vad pe bebe (nah, ca imi vine a plange si acum cand imi amintesc) si ce va face sotul meu cu bebe nou nascut si fara mine? Si pret de cateva zile nu prea stiam ce sa fac cu el, am venit acasa de la maternitate, sotul a plecat in secunda 2 la munca si eu ma intrebam, uitandu-ma la el: "Acum ce fac eu cu el?" Noroc ca el, iubitu, a adormit....
Cu Mathias tin minte ca prima data cand am mers la alaptat si l-am studiat mai bine am simtit o mare......mila. Da. Pt. ca mi se parea tare uratzel si dormea el acolo pe o parte, si i se scurgea putin laptic din gurita cum regurgitase......doamne, saracutu....
Si cum la multe mamici am mai auzit, eu eram mai preocupata de Markus si de cum plangea el acasa ca eu eram la spital (is nebuna, iar imi vine a plange, retraiesc perfect momentele si gandurile alea ale mele de atunci).
Ah, si cu Mathias aveam scenarii ca mor in cezariana, si ce face sotul cu doi copii si fara mine? De aia am vrut sa fiu treaza de data asta (cu rahie), sa stiu exact cand ma omoara aia!
Asa ca.......esti cea mai zuza?? Nu cred!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Exact scenariul asta cu moartea in operatie l-am avut si eu. Mi-era asa groaza ca nu i-am lasat sa ma anestezieze complet. Da nu a durat, cand am auzit-o prima oara pe Isabella plangand nici nu mi-a pasat ca inca imi faceau tivul, imi rupeam gatul sa ma uit dupa ea . Si nu stiu daca era de la frica, dar din momentul in care doctora mi-a zis cezariana si pana au terminat de cusut am dardait de salta masa cu mine.
Si eu cred ca e normal sa iti faci ganduri, pana la urma nu aveai asta in program, si a constituit un soc pentru tine. Poate dupa operatie ai avut si un pic de depresie.
Cat am fost in spital mi-am facut o mie de reprosuri ca nu am putut sa o nasc normal si ca de aia nu am lapte. Isabella plangea ca ii era foame si eu nu aveam ce sa-i dau. Asistentele erau numai cu ochii pe mine sa vada daca ma apuca pandaliile sau nu.
Cand am ajuns acasa am pus-o odata in pat si am infofolit-o in paturica. Cand am verificat-o mai tarziu avea paturica trasa peste fata. Am intepenit, dar respira linistit. Din momentul ala am avut cosmaruri grozave. Si acum ma trezesc noaptea sa o verific.

Madalina
mami de Isabella Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata, poftiti la o cafeluta calda !

Iar scriu mesaje la 6 dimineata ...dependenta domnule

Deci sa o luam pe rand :

- intai si intai multumim mult pentru aprecierile legate de dl tornada , pletosul matematician

Sincer nici acum nu imi dau seama cum de a stiut el ca pe flipchart se scrie cu markare dar probabil l-a vazut pe Bogdan cu alte ocazii rezolvand probleme acolo si a bagat la cap

Shose eu am recunoscut mai demult ca am avut si inca mai am o "boala" grava la capitolul cumparat jucarii . Bine am avut si sadisfactii imense din asta in sensul ca Bogdan s-a jucat enorm de mult cu jucarii si nici nu a stricat, din cauza asta inca are o tona. De exemplu in cufarul ala cu capac portocaliu sunt numai piese de Lego, e plin oki . Iti dai seama ce distractiv ar fi pentru Andrei sa le ia la gustat pe fiecare in parte. Din astfel de motive inca nu l-am mutat cu Bogdan in camera si nici nu il las acolo nesupravegheat.

Ioanact Andrei are 9 luni.

Docule ai nostrii recupereaza lipsa greutati prin agilitate
E posibil sa fie contaminata proba de urina la urocultura. E bine sa o repeti.
Cat despre piculetul de sange nu iti face probleme. E posibil sa se fi spart un mic vas capilar in nasuc si de aici sangele. O patim si noi cand suflam mai cu putere nasul.

Cati nici eu nu am usa la bucatarie si Andrei are o pasiune pentru aragaz si cosul de gunoi ( nici masca nu am ) .
Asa ca ma paste si pe mine un gardulet cat de curand.
Momentan pun 2 baxuri cu apa

Irina felicitari pentru ridicat Am ras cu lacrimi cand am vazut ca suntem un exemplu de stimulare pentru Matei

Pupam si restul fetelor : Roli, Ven, LaLa, Madalina, Angi si sper ca nu am sarit pe cineva

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza, zuze buburuze .dormiti, puturoaselor?hai ca pun repede de

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaaaa

dau si eu o .. cine vrea????

ereena FELICITARI!!! BRAVO MATEIU!!! sa vezi disctractie de acum incolo, sa te tii .. numa' atarnat o sa stea!

dana ce faci? sunteti bine ca nu ati mai intrat de mult! samburelul si piticii

lauriciule pe unde umbli si tu?? ce fac printesuca eleni si fotomodelul dimitri??

alinus (kalos) voi ce mai faceti??

alina023 cum a fost new yorkul???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

v-ati mai gandit cu ideea cu partyul??? hai sa ne organizam .. facem inainte sau dupa sarbatori?? eu as spune dupa sarbatori, nu???

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor,

v-ati mai gandit cu ideea cu partyul??? hai sa ne organizam .. facem inainte sau dupa sarbatori?? eu as spune dupa sarbatori, nu???

Eva creste mare
Eva

si eu sunt de parere ca dupa sarbatori, doar suntem clopotei de ian-feb. eu mai trag cu ochiul la mamicile de sept-oct si nov-dec.am vazut ca organizeaza tombola. fiecare mamica aduce o jucarie de 50 ron si la inceput se impart copiilor . mamicile care vin si cu al doilea copil,aduc si pt el/ea o jucarie . au cumparat baloane si le umfla ele cu o pompa de baloane si umfla cateva si cu heliu in cora militari ,daca nu ma insel....mai citesc si va spun

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Si eu doresc o cafea cu mult zahar si lapte sau frisca, de care aveti.

Chiar voiam sa va intreb de party, ca mi s-a parut ca nu prea sunteti entuziasmate.
Sper sa pot veni si eu, e cam lung drumul pana la Buc, dar daca reusim sa ne strangem toate, poate fac un efort.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput