Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Unde sunt pozele mai sunt si filmari cu Ioana.

Poze si filmari cu Ioana
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Mergi la inceput

Errena Matei are 8 luni?Lasa data viitoare cand se mai ridica o sa-l filmezi.

Poze si filmari cu Ioana

Mergi la inceput

Ma duc sa fac un dus, vorbim dupa aceia, dupa care ma bag la somn.

Poze si filmari cu Ioana

Mergi la inceput

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze si filmari cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Poze si filmari cu Ioana

aha, vad ca a inceput sa iti placa pe forum creeaza dependenta, sa stii.

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Errena Matei are 8 luni?Lasa data viitoare cand se mai ridica o sa-l filmezi.

Poze si filmari cu Ioana

da, matei are 8 luni, 1 saptamna si 5 zile

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

lala d , e mortal piticlontul tau .cand ma uit la matei ca se chinuie sa se ridice sau sa faca cine stie ce , ii zic ,, hai mai puturosule ,l-ai vazut pe andrei ?

MATEI

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mami ALina de Ioana, bine ai venit printre noi. Sa stii ca poti sa scrii mesaje mai lungi in care sa ne povestesti despre voi si vino si la mamici de Constanta ca noi ne intalnim fff des si suntem gasca vesela si frumoasa.

Daca tot ati inceput cu amintirile, eu imi aduc aminte ca dupa ce am fugarit asistentele pe holuri sa imi aduca bebele si nu ma credea nimeni ca sunt cu cezariana la cat de vioaie eram, mi l-au adus si l-am pus in patut si ma uitam la el. Si nu-mi trecea prin cap sa-l pun la san ca doar si asa nu aveam lapte (habar nu aveam ca sanii trebuiau stimulati prin supt ca sa vina laptele) Si noaptea plangea de mama focului si il luam in brate si bantuiam pe holurile spitalului sa intreb asistentele ce are copilul de plange dar nu ma ducea capul sa il pun la san Si ma miram ca atunci cand il luam in brate tacea dar nici o milifractiune de secunda nu m-am gandit ca i-o fi foame. SI pe urma dimineata i-am dat sa pape si pe urma a dormit 7 ore in continuu (stiti toate ff bine ca nu poti lasa un nou nascut sa doarma atata) si eu ma bucuram ca ce copil cuminte am pana m-a sunat prietena mea si cand m-am laudat si ei mi-a spus "Trezeste-l, trezeste-l repede si da-i sa pape ca se deshidrateaza"....

Cred ca toate am trecut prin asa ceva. Oricum nu pot uita cum ma plimbam pe holuri cu copilul in brate ca sa intreb asistentele de ce plange si nu doarme????

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Cat sunt la serviciu puiu' meu sta cu bunica, mama sotului..Azi, cand am fost sa-l luam de la ei...toti incantati de ce a inceput cica sa faca...soacra-mea, sa-mi arate ce l-a invatat ea astazi, ii zicea pe greceste "ia uite becul, sufla in el"(stiti voi, ca pe vremea lampilor pe gaz), si al meu copil, nici una nici doua, se uita in sus si tuguie buzele...Eu tot zic ca a fost o pura coincidenta, dar acasa a incercat al meu sa-l mai intrebe de bec si tot in sus s-a uitat...

Si pe mine ma apuca un pic tristetea cand imi dau seama ca al meu copil o sa invete mai bine greaca, decat romana...E normal, pentru ca locuim aici, o sa faca scoala aici, dar totusi, imi doresc ca noi amandoi sa vorbim in romaneste, nu ma vad vorbind intr-o alta limba cu copilul meu

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Errena - bravo lui ca s-a ridicat in picioare.
Angelica - o sa scriu si mesaje mai lungi si o sa vin si pe mamici de Constanta, deocamdata sunt la inceput.

Poze si filmari cu Ioana

Mergi la inceput