Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Lala...chiar ca ai o mica tornada acolo... micul pletos frumos

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Buna fetelor!
Doc, e posibil ca sa fi iesit putin sange din cauza racelii si a iritatiei mucuoasei, sau a unui vas mai slabut. Si baietelului meu i s-a intamplat sa iasa un firisor minuscul de sange cand ii scoteam mucisorii, dar nu a fost un epsiod repetat..

Ioanaact, iti urez si eu bine ai venit, sa-ti traiasca fetita care e o scumpa foc, foc...Si eu sunt noua pe forum si incerc sa cunosc fetele.. Din cate am vazut, sunt fete de treaba, foarte saritoare si foarte unite...

Va pup pe toate fetelor..Sanatate multa voua si puiutilor!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ioanact (alina adica) am la semnatura pus link la blogul meu, ai acolo panseuri ale neuronului chinuit... Si despre mine si despre copil. si vezi ca mai exist aun topic al fetelor si mamici de constanta, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126774&whichpage=1

lala, eu n-am vrut sa-ti spun sa nu te supar, asta-vara sotzu a avut drum la slobozia intr-o zi, i-am zis sa ma ia si pe mine cu bb, eu mergeam cu tine sa ne plimbam sau altele, el facea ce treaba avea, si apoi ne intorceam. si a zis el ca merge cu un client, ca n-ar putea, dar data viitoare.
nu-ti spun ca atunci era sa aiba un accident nasol cu un mercedes care venea pe aceeasi banda din sens opus cu vreo 140 la ora, s-au evitat la mare mustata, bulan, zile, cum vrei tu sa-i zici, i-au tremurat picioarele toata ziua, de atunci nu m-a lasat nici pe mine sa plec din constanta cu masina nici pana la cobadin, apoi a murit prietenul nostru in accident cu motorul... abia acum dupa ce am mai facut niste drumuri s-a mai relaxat. dar cu proxima ocazie poate ne ia si pe noi sa ne plimbi prin slobozia. nu stiu cand, dar te anunt.

pupici

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ha, Ha, Ioanact, ce m-ai facut sa zambesc...Nu mi-a mai zis nimeni pe numele de familie, de la dirigu' (din liceu) incoace...El imi spunea "Magureanule"! Hi, hi...

Doculet..nu stiu ce sa-ti spun de faza cu BB si sange...eu cred, totusi, ca nu ai de ce sa te impacientezi..poate a fost un mucisor mai uscat si, in momentul aspirarii, s-a desprins mai greu de mucoasa nazala si atunci a parut si sangele..Cel putin, pot sa-ti spun, ca eu am patit-o de "n" ori...

Honey, ce face AJ? Imi pare rau sa aud ca este iar bolnavior...
Pentru scaun, pana maine cand te duci la doctor, da-i multe lichide ca sa eviti deshidratarea (in cazul in care are diaree si multe scaune pe zi), eventual sa-i inlocuiesti formula (care este bazata pe lapte de vaca) cu una bazata pe soia, o perioada de timp pana se regleaza...Studii recente au aratat ca episoadele de diaree se amelioreaza daca bebelusii primesc lapte bazat pe soia decat cel din lapte de vaca...Asta in cazul in care ii dai si formula...Poti sa-i mai dai mashed potatoes, banana, applesauce sau rice cereals...Cu ochisorii..probabil l-a tras curentul pe undeva...Cu au zis si fetele, sterge-l cu ser fiziologic...Pt. tuse, am vazut la Babies R Us, tot de la Little Remedies ca au ceva pt. simptome de raceala(tuse, febra)...Cred ca LittleColds ii spune si sunt doua (asta http://www.littleremedies.com/decon-cough.htm si asta http://www.littleremedies.com/multi-symptom.htm)...Poate le stii deja..sper ca nu ti-am facut capul mare...Pup si sa se faca bine repede AJ-ul mic...

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Doc cu mare drag abia astept...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

LalaD, Andreiul tau este absolut de milioane! Deci, pozele cu matematica sunt dementiale! E tare!

De ieri am pus un "gate" la intrarea in bucatarie (ca, poate cum stiti, astia, aici, nu au usa la bucatarie) si sa o vezi pe "Katerina" cum face d 100 ori pe zi, 100 m garduri..peste vreo 2 saptamani va anunt cat am slabit!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Si tot pt tine doc,din pacate poti sa fi cel mai bun sofer dar daca gasesti un prost.unii nu au ce cauta la volan,eu chiar am ceva personal cu vitezomanii astia

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

Hei!!!!!Unde a-ti fugit?
Sunt invizibila(in general)?!

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Cum vrei sa iti zic dak nu Magureanu?

Pozele Ioanei
Filmuletele Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

lala20, oi fi doar singura

lalaD, am vazut pozele cu tornada, eu zic sa-l faci trainer, ca-i sta bine la flipchart . sau manager, sa-i ia sa-i aranjeze bine la sedinte. il iau eu la scolit daca vrei

cati, sa inteleg ca deja sare gardul? oops!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput