FIV 194
Raspunsuri - Pagina 22
valeria72 spune:
Ariana eu am facut FIV in Ungaria si am facut Gonal si Merional subcutanat separate. Sarutmana pt felicitari, sa se ia la toate fetele de pe aici.
22+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi
Evy28 spune:
Cristal, Nusy
multumesc din suflet . M-am lamurit cat de cat .Corect apropo de tratament , dna doctor va stabili cum voi proceda .Vroiam sa stiu in parametrii mari cam cum decurge tratamentul si multumesc din suflet ca v-ati facut timp sa imi raspundeti .
Nusy , stai cumintica nu ?
Eu sunt un pic impacientata pt ca am trecut prin 2 experiente (FIv+transfer de embrioni decongelati )ambele nereusite si mie foarte teama acum .Deja ne facem fel si fel de scenarii ,ne gandim la multe . Pana una alta mai avem de facut cariotip +mutatii la sot , si eu Hsg si histero...si asteptam data programarii . tare mult mai e pana atunvi
Ma gandeam sa rog o asitenta sa ii arate sotului cum sa mi le faca si sa ma intepe el . ca eu de frica daca le fac singura, lesin..![]()
multumeeeeeeeeesc mult de tot

crisis81 spune:
Am copiat aici o intrebare ca poate voi stiti sa raspundeti. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy79 fetelor eu vam mai scris dar nu meati raspuns ..imi cer scuze asi avea si eu o intrebare la voi daca ma puteti ajuta cu urmatoarele informati asi dori daca se poate sa aflu de la voi daca stiti cit costa aceasta injectie PUREGON900UI SI DACA STITI UNDE ESTE FACUTA SI aceasta ORGALUTRANA SI UNDE ESTE FACUTA SI ACEASTA VA MULTUMESC DIN SUFLET DACA MA PUTETI AJUTA CU ACESTE INFORMATI..sunt foarte importante pentru mine.. roxy79 |
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
oanademunck spune:
roxy,
puregonul meu a costat 238 euro (asta scrie pe cutie)pt ca eu l-am primit gratis de la asigurare si este fabricat de Oraganon Ireland (daca vrei am si adresa firmei). Din pacate cutie de orgalutran am aruncat-o cred dar sigur te ajuta felete
pupi si bafta!
iana_mari spune:
Nusy mi-a placut tare mult asemanarea pe care ai facut-o .Mult noroc sa ai de data asta.
Sherita concediu placut la turci.
Va pup dulce pe toate si un sfarsit de saptamana cat mai placuit.
mari_lolutza spune:
FETELE, m-au sunat de la Giulesti si mi-au spus ca toti cei 6 embrioni sint de foarte buna calitate, i-a trecut la blastocisti si marti imi vor face ET-ul. Imi vor pune citi vreau eu si restul ii congeleaza. Va pup si sa avem parte numai de reusite.
pisic77 spune:
Fetelor, va pup pe toate
Nusy, multa bafta si sa stai cumintica in pat
Sheritra, concediu placut la turci si spor la intepat
Catalina, esti bine?
Blanche, pup fata
Luca, mult succes si sa fie cu bebelusi de data asta
Raluca 
Daca am uitat pe cineva va rog sa ma iertati, oricu va pup pe toate.
N-am disparut, doar ca am avut multa treaba pe la servici si nu am avut timp sa intru pe forum.
Vad ca toamna asta va fi plin de bebei...... Multa bafta tuturor
Eu astept sa vad cand imi da programarea pentru consultatie.....
nusy spune:
Mari_loluta: bravo,stai excelent!Multa bafta sa obtii cat mai multi blastocisti ca sa ai de unde sa alegi pe cei mai buni,care se vor si prinde!!!!!
Pisicut:
,stau cuminte!
Nusy
Ioanatugs spune:
Mari_lolutza felicitari pentru cei 6 embrioni frumosi si multa bafta la ET! 
Iana_mari 
Si soarele va zambi de dragul tau