FIV 194
Raspunsuri - Pagina 20
PETRICIA spune:
Buna fetelor, eu sunt Petricia ma tineti minte ....am fost la FIv, dupa care m-am mutat la 'gravidute prin fiv',sarcina s-a oprit in evoluti si ma intorc din nou la voi.
Mi-am mai revenit, imi ling ranile, m-am ridicat de unde eram cazuta si .....uite-ma iar cu voi , cu sperante mari m-am hotarat pentru o noua incercare

.
V-am citit in permanenta am vazut si pozele de la intalnire .....sunt super.
Am hotarat sa apelez la doamna doctor Dracea.

Ioanatugs spune:
Petricia bine ai revenit cu forte noi!
Si tu schimbi medicul?? Cred ca vom fi toate fostele paciente al profului la dr. Dracea.![]()
Si soarele va zambi de dragul tau 
21ali spune:
Buna seara fetelor,Patricia voi incerca din nou sa sun luni si sa ai multa bafta!Fetelor daca treba gaz, gaz sa fie!M-am programat pe 22 voi avea histeroscopia, imbracata in halat, rasa si pieptanata la 7,30 dimineata.Este adevarat ca nu costa nimic daca ai asigurarea platita?Acum va rog foarte serios sa-mi spuneti daca socoata mea se potriveste cu a dr ,mie azi pe 10 mi-a venit menstra,pe 31 oct ar trebui sa incep tratamentul cu diphereline?Intre timp am si ultima consultatie cu dr pe 22 si luni dimineata este a4 zi de cm ,voi putea sa fac estradiolul?dupa asa o socoata pina pe 15 noiembrie sunt puiuti la mine in burta sau nu ?multumiri
Bianca B spune:
Petricica sa fie cu noroc si sa-ti tii bebele in brate de asta data
Mult succes tuturor si Doamne ajuta
Bianca
20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
nusy spune:
Dragele mele,am venit si eu acum acasa,sunt obosita moarta si ametita de la diazepam,abia astept sa ma duc in patut.Multumesc tuturor pentru gandurile bune.
Vestile sunt asa: am la purtator 3 embrioni frumosi, 2 de 8 celule si 1 de 7 celule,fara fragmentatii.Endometrul 13 mm.Deci,premisele sunt foarte bune,ma rog acum la Dumnezeu sa ne ajute,caci de El depinde.
A..stiti cine era azi la Gynera,la dr.Dracea? Maia Morgenstern cu fetita ei.Tare dragute,amandoua.Probabil la vreun consult de rutina.Am salutat-o,mi-a raspuns foarte amabil...si am considerat faptul ca m-am intalnit cu ea inainte de ET un semn
...ea a jucat rolul Maicii Domnului in Patimile lui Isus...mi-am zis: a venit " Maica Domnului" la mine,m-am intalnit cu ea(metaforic vorbind).In timp ce-mi punea Dracea embrionii,canta in sala de operatii Enrique Iglesias: Hero. Si dr., simpatica,imi zice: ia uite ce melodie canta...trebuie sa fie un erou intre cei 3 embrioni...la care i-am povestit si eu de legatura pe care am facut-o cu Maia Morgenstern ...a distrat-o la ce m-am gandit eu...
Va pup pe toate si va urez ceea ce-mi urez si mie: multa,multa bafta!!!!
Nusy
Evy28 spune:
Buna fetelor
am si eu cateva intrebari daca aveti timp sa imi raspundeti
legate de Gynera dna doctor Dracea .eu am programare -prima vizita in ianuarie .
Cu ce medicamente se face inhibarea si stimularea ? Cat dureaza toata procedura -zile? Cate analize si cate ecografii ? Se platesc separat sau intra in costul de 2800 de euro ? La ce tip de anestezie ati apelat voi ? Se plateste separat? Cat te lasa sa stai dupa transfer ? Injectiile le-ati facut acolo sau voi singurele? Si tratamentul se cumpara din clinica? Sau unde in gasesc? Ca data trecuta am alergat dupa menogon de mi-a venit rau...
pupici si sper sa aveti rabdare sa imi raspundeti .
Mult noroc celor care aveti embrionasii transferati . asteptam doua liniute .
si mult noroc fetelor in emotii !
daniela74 spune:
Buna seara fete dragi.Vreau sa va intreb ceva:ce fel de anestezie se face la punctie? Daca am inteles bine,voi faceti cu anestezie totala,de ce aici(Montreal)o sa-mi faca doar locala?Nu este dureroasa? imi este frica
Cred ca miercuri o sa o fac si eu,mai merg la un ecograf luni si o sa mai vedem,deocamdata medicul este multumit,am 8 foliculi toti in jur de 12mm(eco.-astazi).Sper sa fie bine
FETELOR,va urez la toate multa bafta si sanatate
Evy28 spune:
fetelor
pe baremul de investigatii de la Gynera scrie
Histerosalpingografie/Histeroscopie
trebuie sa le fac pe amandoua ? sau una dintre ele ?
stie cineva daca ma duc mai inainte la Medlife imi face la cerere aceste analize ? asa separat fara sa trec pe la gineco ? mama si ce preturi au ,,,
insa la Giulesti nu vreau sa ma duc , urasc spitalele rau de tot
pupici