Gasca de Constanta (101)
Raspunsuri - Pagina 15
CRIXIA spune:
Bunaaa!
Nu stiu ce sa va spun, sunt obosita, a fost o saptamana grea, n-am prea avut timp de casa, familie.
Eu si fata ne-am tuns, am reusit cu greu sa ajungem la coafor.
La serbare stiu ca Alexia va deschide serbarea cu o strofa, cam atat am aflat. Poata scapam de tinuta speciala, ca n-am timp de croitorie.
La revedere dragilor!
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie raportez ca ieri i-am facut gripalul lui razvan si am intrebat si eu medicul de familie de calciu.a zis ca pot sa-i dau 10 zile pe luna, dar nu mi-a zis un anume calciu.ce ziceti?e ok sa iau orice calciu?as prefera unul efervescent dar am voie la 4 ani? |
Nastasie,incearca Osteocare,sirop,gust bun,combinatie cu calciu,f.eficient,poti lua si tu.scuze ca raspund tarziu,stiti ca sunt ffffff ocupata si n-am mai apucat sa intru pe aici de la pg.11!
Am savurat poze si filme cu fetele Cameliei,Alex e o frumoasa(cum si-a spart,saracuta,capul?Poate aflu citind mai departe...),iar Teo e absolut delicioasa.daca stau la ora asta tarzie,obosita fleasca,si nu m-am indurat sa intrerup vizionarea...

mamacita spune:
Si ca sa nu fac discriminari
(de fapt abia asteptam)am vazut si cucuietele,frumoase si fericite,pe meleaguri calduroase si utilate unde,daca n-as fi asa greu de stramutat in primul rand mental
,mi-as dori sa traiesc.Cred ca n-as avea probleme de adaptare la asemenea temperaturi![]()
nastasie spune:
mamacita, multumesc din suflet pentru raspuns.stiu ca esti ocupata asa ca stai linistita.dar am apucat sa iau efervescent(CA-C-vit parca) are doar 10 tablete.e bun?pot sa continui cu el?ca nu vreau sa-i dau decat iarna asta.ca el totusi mananca lactate destul de bine si am zis ca macar iarna asta sa-i dau.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ontica Camelia spune:
| citat din mesajul lui mamacita Am savurat poze si filme cu fetele Cameliei,Alex e o frumoasa(cum si-a spart,saracuta,capul?Poate aflu citind mai departe...),iar Teo e absolut delicioasa.daca stau la ora asta tarzie,obosita fleasca,si nu m-am indurat sa intrerup vizionarea... ![]() |
Alex si-a spart capul cand se juca cu taica-su pe strada, el s-a impiedicat de picioarele ei si au cazut amandoi.
Alex si-a julit scalpul, a trebuit s-o tund la locul cu pricina, din motive de infectie; iar sotul si-a julit cotul de-l doare si acum, si el a facut infectie cu tot pansatul zilnic.
Important este ca si-au revenit amandoi.Cine vine la o
virtuala?In alta ordine de idei, am reusit sa terminam cu balconul, sambata am facut curatenie, asa ca inainte de Craciun nu mai avea multe de facut, doar perdele, aspirat si ce s-o mai ivi.
O saptamana super va dorim!

1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Neatza!
haideti la cafea
!!!!!!!!
o zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
Buna ,
am sosit si eu la 
.
O zi frumoasa.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ege spune:
cam tarziu dar vin si eu la
ma primiti cu bb in bratze?
fisun si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
Ontica Camelia spune:
citat din mesajul lui ege cam tarziu dar vin si eu la ma primiti cu bb in bratze?fisun si arzu ege (30.09.2005)http://community.webshots.com/user/arzuege |
da, sigur ca te primim.
si eu sunt cu teo in bratze, nici nu stiu cum s-o tin departe de tastatura.o seara buna!
1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator