Gasca de Constanta (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bunaaa!
Nu stiu ce sa va spun, sunt obosita, a fost o saptamana grea, n-am prea avut timp de casa, familie.
Eu si fata ne-am tuns, am reusit cu greu sa ajungem la coafor.
La serbare stiu ca Alexia va deschide serbarea cu o strofa, cam atat am aflat. Poata scapam de tinuta speciala, ca n-am timp de croitorie.

La revedere dragilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

raportez ca ieri i-am facut gripalul lui razvan si am intrebat si eu medicul de familie de calciu.a zis ca pot sa-i dau 10 zile pe luna, dar nu mi-a zis un anume calciu.ce ziceti?e ok sa iau orice calciu?as prefera unul efervescent dar am voie la 4 ani?

Nastasie,incearca Osteocare,sirop,gust bun,combinatie cu calciu,f.eficient,poti lua si tu.scuze ca raspund tarziu,stiti ca sunt ffffff ocupata si n-am mai apucat sa intru pe aici de la pg.11!

Am savurat poze si filme cu fetele Cameliei,Alex e o frumoasa(cum si-a spart,saracuta,capul?Poate aflu citind mai departe...),iar Teo e absolut delicioasa.daca stau la ora asta tarzie,obosita fleasca,si nu m-am indurat sa intrerup vizionarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Si ca sa nu fac discriminari(de fapt abia asteptam)am vazut si cucuietele,frumoase si fericite,pe meleaguri calduroase si utilate unde,daca n-as fi asa greu de stramutat in primul rand mental,mi-as dori sa traiesc.Cred ca n-as avea probleme de adaptare la asemenea temperaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mamacita, multumesc din suflet pentru raspuns.stiu ca esti ocupata asa ca stai linistita.dar am apucat sa iau efervescent(CA-C-vit parca) are doar 10 tablete.e bun?pot sa continui cu el?ca nu vreau sa-i dau decat iarna asta.ca el totusi mananca lactate destul de bine si am zis ca macar iarna asta sa-i dau.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Am savurat poze si filme cu fetele Cameliei,Alex e o frumoasa(cum si-a spart,saracuta,capul?Poate aflu citind mai departe...),iar Teo e absolut delicioasa.daca stau la ora asta tarzie,obosita fleasca,si nu m-am indurat sa intrerup vizionarea...

Alex si-a spart capul cand se juca cu taica-su pe strada, el s-a impiedicat de picioarele ei si au cazut amandoi. Alex si-a julit scalpul, a trebuit s-o tund la locul cu pricina, din motive de infectie; iar sotul si-a julit cotul de-l doare si acum, si el a facut infectie cu tot pansatul zilnic. Important este ca si-au revenit amandoi.

Cine vine la o virtuala?

In alta ordine de idei, am reusit sa terminam cu balconul, sambata am facut curatenie, asa ca inainte de Craciun nu mai avea multe de facut, doar perdele, aspirat si ce s-o mai ivi.

O saptamana super va dorim!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Neatza!
haideti la cafea !!!!!!!!

o zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ,
am sosit si eu la .

O zi frumoasa.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu la cafea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

cam tarziu dar vin si eu lama primiti cu bb in bratze?

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ege

cam tarziu dar vin si eu lama primiti cu bb in bratze?

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

da, sigur ca te primim. si eu sunt cu teo in bratze, nici nu stiu cum s-o tin departe de tastatura.

o seara buna!

1 , 2, 3

Mergi la inceput