Gasca de Constanta (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaS spune:

Adriana..Doamne ajuta!!! Poate cine stie, s-a lipit bebelul!!Sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, am facut 2 teste si e negativ.dar tot nu mi-a venit.o fi vreo dereglare.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Constanta,
o zi frumoasa va doresc si numai bine.

Bodo e bine asteapta mosul cu prima lui poezie(spusa stalcit-dar spusa de el);
Eu mi-s un picutz racita sper sa treaca repede.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hello!
sper ca n-ati inghetat de tot de la valul de frig, brrrrr....
noi suntem bine, doamne-ajuta! dar cum eu sunt aia cu drobu' de sare, astept urmatoarea serie de virusi
cica la serbarea de craciun trebuie sa costumez kupilu' din dotare in bradut, ce-mi plac mie provocarile astea, ca n-am pic de imaginatie
nastasie, cam devreme cu testul, oricum facem galerie, stiu ca iti doresti sa fie bb2
cami, spor la treburi, sa se termine mai repede santierul, mie numai rostirea cuvantului imi da fiori, sper ca am terminat pe vecie cu amenajarile, mai ales ca si la noi au fost facute pe bucatele, dar cu mizerie cat cuprinde, nu mai vreau... ever!
Dodo, sanatate, sa te faci bine, ca n-ai voie altfel
Tatiana, de curiozitate ce inseamna frig acolo, ca asa ce mi-as dori si eu un frig din ala de-al vostru...

Pupici la mari si mici!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

neata.dau cafea si ceai cald.am inghetat in masina pana la gradinita.pana se incalzeste motorul si da caldura ajung la gradinita.
vladis, din pacate 90% azi imi vine, ca ma doare tareeee burta.asta e.aoleu sa-l imbraci in bradut.tare greu.noi suntem Anul Nou la serbare asa ca scap ieftin cu o coronita, o pelerina argintie si o panglica la brau.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

vladis am gasit pe net costum de bradut.e haios!!
eu caut de cateva zile pentru carnavalul toamnei.ce ma fac ca nu mi-a raspuns site-ul pe care am gasit ceva ...si nici timp prea mult nu mai am la dispozitie.
tatiana cat sa fie 20??(celsius nu fahrenheit)
dodo sanatate!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Este bine ca la voi se stie de pe acum cate ceva legat de serbarea de Craciun, la noi inca nu stim nik. Poate saptamana viitoare la sedinta cu parintii ne vor comunica ceva, astept fiindca umbla vorba ca nu vor sa faca serbare. Nu ar fi o noutate pentru noi, nici anul trecut nu s-au omorat doamnele cu pregatirea decat pentru Craciun, in rest nimic.
Gabi multa sanatate! Felicitari "Donului" Bogdan pentru progrese. Tineti-o tot asa!
Tatiana, pe la noi, dupa cateva saptamani cu temperaturi de primavara chiar a venit toamna-iarna cu temperaturi de 5-10 grade C. Noroc ca in case este cald si bine . Biei!
vladis daca nu reusesti sa incropesti tu ceva, vis-a-vid de Tomis, intrarea din fata, este un magazin cu tinute pentru astfel de ocazii. Sper sa va uite seriile de virusuri si sa fiti sanatosi.

Numai bine tuturor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

mi-a venit, fetelor.nici nu aveam cum sa fiu daca m-am protejat.de acum incepem sa "muncim" pentru bb2, ca iar intrasem la dubii cu criza asta mondiala.ca ne gandim ca cine stie ce vremuri vin.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Buna dragelor,
pai erau vreo 20 de grade dar dupa ce un an am avut numai temperaturi de aproape 5 ori mai mari va dati seama cum am simtit valul asta de frig....Oricum, este tare placut de pe la ora 10 dimineata si pana seara, inainte sa se intunece. Este racoare, asa cum era primavara acasa.
Cris..ce faceti voi? Ce mai face Mariuca? Mai mergeti la innot?

Va pupic, fug ca mandra mea tipa ca-i e foame....ce bineee..

Tatiana si Bia

Mergi la inceput