am multe intrebari
Raspunsuri - Pagina 4
Stanescu spune:
Vezi, B.nica, si io cred ca multe chestii sunt gresite, da' n-am ce face
Si mai cred ca gandirea mea se simte foarte in regula, mersi de intrebare.
Da' voi chiar va plictisiti de faceti analiza pe text la semnatura mea...
b.nica spune:
Stanescu,nu te supara daca aceasta convingere a ta da nastere la comentarii.
In definitiv de cate ori postezi ne pui in situatia de a lua cunostinta cu,scuza-ma,o opinie care mi se pare,cel putin mie, ....daunatoare.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Stanescu [...] de cate ori postezi ne pui in situatia de a lua cunostinta cu, scuza-ma, o opinie care mi se pare, cel putin mie, .... daunatoare. |
Dibioase, obscure, acum si daunatoare ...
b.nica spune:
Pai uite Capcaunule ca se mai gasesc persoane care iau de bune o fraza, initial in engleza, care i-a placut in mod surprizator lui Stanescu si care le atrage atentia cand citesc postarile ei, ca orice fapta buna se pedepseste negresit.
Tu personal esti de acord ca "nici o(?) fapta buna nu ramane nepedepsita"?
capcaunul spune:
Bombonica (), daca eu as incheia fiecare postare cu "Nobody is perfect. I am nobody." m-ai incadra la daunatori?
Stanescu spune:
citat din mesajul lui capcaunul Bombonica (), daca eu as incheia fiecare postare cu "Nobody is perfect. I am nobody." m-ai incadra la daunatori? |
Probabil numa la dubiosi si obscuri...
B.nica, daca tu nu esti de acord cu ceva, inseamna ca acel lucru e daunator?
Recunosc, e un pic sarjata fraza, da' mie tot imi place.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica As aprecia aceasta autocaracterizare . As mai adauga:nu te lasa pacalit de aparente! |
Atunci si in celelalte cazuri nu te lasa pacalita de aparente!
b.nica spune:
[quote
B.nica, daca tu nu esti de acord cu ceva, inseamna ca acel lucru e daunator?
Recunosc, e un pic sarjata fraza, da' mie tot imi place.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
[/quote]
Draga Stanescu,daca tie iti place asa de mult fraza ta am sa incerc sa o evit ca-mi strica "naturelul simtitor".
Este trista,pesimista,fatalista,dar este a ta si tie iti place,OK,ramai cu ea, cu consecintele ei asupra ta, cu tot.