am multe intrebari

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Pe mine un parinte m-a invatat atunci cand am ramas insarcinata sa ma gandesc la sfant caruia sa ma rog pe toata durata sarcinii si sa ii pun si pruncului numele acelui sfant.

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

offtopic rau de tot:

Irina,cum adica Dumnezeu e o persoana?

Dumnezeu (apropo de semnatura marca Stanescu) este singura persoana care nu pedepseste toate faptele bune!
Noi, restu' persoanelor facute dupa chipu' si asemanarea Lui nu iertam pe nimeni!

Intrebare:

Ce acatist tre' sa dau k sa nu mai fie nevoie sa fac eforturi pentru a ma reproduce? Am colectie de candele si carticele de la shopul din biserica de la colt, da' n-au efect! Exista acatist care sa ma scuteasca de flotari in doi sau tre' sa apelez tot la vecinu' de palier?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

de ce atunci cand cineva cere un sfat sau o parere trebuie sa se gaseasca cineva sa vina cu remarci rautacioase
daca fetele cred ca acatistele le ajuta intr-un fel foarte bine, sa citeasca acatiste
fiecare sa isi traiasca credinta cum crede ca e bine,

hai sa nu mai fim rautaciosi unul cu altul ca toti avem loc....

nu mereu binele e rasplatit cu rau, doar ca prin natura noastra vedem mai degraba rul decat binele

"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ham

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

offtopic rau de tot:Irina,cum adica Dumnezeu e o persoana?
Dumnezeu (apropo de semnatura marca Stanescu) este singura persoana care nu pedepseste toate faptele bune!
Noi, restu' persoanelor facute dupa chipu' si asemanarea Lui nu iertam pe nimeni!Intrebare:Ce acatist tre' sa dau k sa nu mai fie nevoie sa fac eforturi pentru a ma reproduce? Am colectie de candele si carticele de la shopul din biserica de la colt, da' n-au efect! Exista acatist care sa ma scuteasca de flotari in doi sau tre' sa apelez tot la vecinu' de palier?"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
cred ca aceste glume proaste nu-si au locul aici Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenac81

Stanescu de acord ca se intampla de multe ori asa. Insa nu inteleg de ce ti-ai pus-o ca semnatura. Pe mine ma intristeaza de cate ori o vad si asta n-are legatura cu persoana ta. Ar trebui sa ne provocam numai zamabete si optimism unii altora nu sa ne amintinm de rautatea care inca mai exista.

Faptul ca unii considera bunatatea drept naivitate nu trebuie sa ne intimideze. Trebuie sa ramanem neclintiti in bunanatea noastra. E evident ca a raspunde cu rau celor care-ti fac bine tine de influenta lumilor infernale. Dar si daca raspunzi la fel celor care-ti fac rau. Daca raspunzi cu rau celor care-ti fac rau cu ce esti mai bun decat ei? (citat aproximativ)

Elena, crezi ca daca as adauga "fiecare sut in fund e un pas inainte" ar da o nota mai optimista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carli1617 spune:

Cand vad semnatura Dnei Stanescu eu citesc asa:

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita de semenii tai, dar va fi rasplatita de Dumnezeu cand vei ajunge la El.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Citat:
citat din mesajul lui elenac81

Stanescu de acord ca se intampla de multe ori asa. Insa nu inteleg de ce ti-ai pus-o ca semnatura. Pe mine ma intristeaza de cate ori o vad si asta n-are legatura cu persoana ta. Ar trebui sa ne provocam numai zamabete si optimism unii altora nu sa ne amintinm de rautatea care inca mai exista.

Faptul ca unii considera bunatatea drept naivitate nu trebuie sa ne intimideze. Trebuie sa ramanem neclintiti in bunanatea noastra. E evident ca a raspunde cu rau celor care-ti fac bine tine de influenta lumilor infernale. Dar si daca raspunzi la fel celor care-ti fac rau. Daca raspunzi cu rau celor care-ti fac rau cu ce esti mai bun decat ei? (citat aproximativ)

Elena, crezi ca daca as adauga "fiecare sut in fund e un pas inainte" ar da o nota mai optimista?

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Stanescu, ai putea sa scrii si asa si sa-ti strici semnatura, dar ar fi pacat totusi sa renunti la simtul umorului. Este ceva atat de rar...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenac81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stanescu

Nici un caz. Dar in definitv e alegerea ta ce vrei sa transmiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Mersi, Denizel
Carli, io n-am traba cu seful al mare, el n-are cu mine - ne salutam dar nu stam de vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Stanescu,tu chiar esti convinsa de motto-ul tau?
Eu cred ca este gresit daca gandesti asa,ceva nu este in regula!
Eu pot sa-ti spun cu mana pe inima ca toate faptele mele bune si-au gasit rasplata in bine;este adevarat ca nu imediat, dar absolut tot ce am facut bine, total dezinteresat, mi-a fost intors in bine.
O spun cu toata raspunderea.
Mai mult, pot sa spun ca la un moment dat m-am speriat cand am constatat ca persoane care mi-au facut ceva care m-a facut sa sufar f. mult,au avut la un moment dat parte de un mare necaz.Parca suferinta mea s-a transferat asupra acelei persoane;sunt destul de multe exemple ca sa nu fie intamplator!

Mergi la inceput