Puiuti de Randunici 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
ariel_7000 spune:
sovi si teo baloteaza orice! nu face mofturi! la legume am vazut ca apreciaza mult cand ii pun lamaie (putina) si ulei de masline. la fructe, adora cele acrisoare (mar, in special). ii place si para si strugurele...
adriana, da-i cat poate si cat vrea! nu face greseala sa insisti si sa fortezi! daca nu are chef sa pape teo, ii dau mai putin sau mai diluat.
tuchi si teo face ca toate aratarile cand ma vede ca ii fac mancarea. zici ca-si ia zborul!!! sunt atat de fericita!!! cu alex m-am chinuit mereu cu mancarea! la teo nu dureaza mai mult de 10 minute masa... ![]()
kya,
, curaj, ca trec repede lunile! 
mihutza!!! tare andra! alta duracella mica!
liana, ai mancat prea mult la mami sau te-a exterminat duracella?
mimo??? uer ar iu? wat at iu duing?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
kitzy spune:
Diana a papat azi 150 ml de legume 
Am inceput sa-i pun si carnita si i place, eu i le fac cu un pic de unt si lamaie sa fie mai acrisoare.
Fructe tot cam 100 ml papa, prefera marul si banana, fix alea care o constipa, da i le dau in combinatie cu piersica, sa nu fie chiar asa nasol.
Azi legumele le-a papat in 15 min, deschidea gurita inainte sa umplu lingura si dupa-aia i-am dat si somniferul ( 150 ml lapte )
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Kya spune:
V-am facut Capitol Nou, ca l-ati terminat si pe asta... ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Asa e, cum a zis Ariel, antibioticul amana eruptia si prelungeste apoi boala respectiva...asa a patit si nasa mea cu baietelul, dupa 3 zile de febra i-a dat antibiotic si apoi s-a dovedit ca avea varicela si a durat mai mult. Eu am studiat acum bolile aste ale copilariei si eruptia apare dupa cateva zile de febra. La Vlad nu cred ca ar fi, mai degraba e o alergie, dar nu stiu la ce... El a avut febra acum 10 zile, a avut 39 doua zile la pranz si seara si apoi gata, i-a trecut...ma duc maine cu el la dr sa-l vada, mi-a zis sa nu-l mai dau nici cu mixtura si sa-l las asa...vedem maine...vad ca nu mai evolueza in nici un fel...parca ar fi mici intepaturi de tzantzari...
Oricum eu nu prea ii dau antibiotic decat cand e rau si justificat. Soacra-mea ma batea la cap sa-i dau atunci, inainte sa plec, ca sa nu pateasca altceva si nu i-am dat...ee...vedem noi...
Sovi, bravo lui Sash papacios!
Clau, chiar vroiam si eu sa te intreb cum mai sunt noptile...vad ca la fel...imi pare tare rau...
Stefanoi s-a frichinit si el mai mult azi-noapte, dar nu ma plang, chiar e ok.
Le tin si eu pumnii Amirei si Barosanelului sa iasa analizele bine.
Kya, hai ca ramai cu noi 
O sa te mai ajute mama?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare