Puiuti de Randunici 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Sovi, in legatura cu preferinta pt fructe sau legume, eu i-am introdus si fructe si legume cam in acelasi timp si de la inceput a manifestat o preferinta pentru legume. Fructele le mananca foarte greu, le accepta dar nu a fost impresionat de nici o combinatie, nici mai dulce, nici mai acrisoara. In schimb legumele le papa foarte bine...
Marul nu ii place deloc, nu l-a vrut deloc, pana nu i l-am copt. Prefer sa il pape crud, dar nu-i chip sa il dau crud, doar daca il dau in combinatie cu altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

si de la mine!
Of, Doamne, ce rau imi pare de Amira, sa speram ca nu e nimic grav!
Noi am avut o noapte linistita, a adormit pe la 11 fara ceva, s-a trezit pe la 2,30, dimineata la 6,30 si apoi la 10. Acum doarme iar. Andreea are momente cand adoarme singurica si momente cand nu poate sa adoarma decat cu tzitzi, nu e o regula, iar cand adoarme cu tzitzi are momente cand ii da drumul singurica sau i-o scot eu si fie se trezeste, fie nu. Am copil fara asemanare .
Bubu. si puiul bubacios.
Mimo, eu sunt in urma cu retetele , n-am incercat diplomatul lui Bubu cu piersici, poate il incerc si eu pe 17 pentru 18. Nu mai stiu daca am salvat reteta . Daca nu, fac tiramisu ca la aia am reteta sigur.
Mihutza, , se ridica singurica! Mai, randunici, eu incep sa intru la banuieli cu puturoasa mea, ori e prea grasuna ori are vreo problema. In afara de faptul ca se rasuceste de pe o parte pe alta mai rapid si mai sta cateva secunde nesprijinita in fundic, alte miscari nema.
Tuchi, ce copii frumosi ai si ce seamana unul cu altul! Sebaceu al tau e maaare deja!
Of, Kya, ce ti-am zis eu rau cu rau dar mai rau fara rau. Las' ca acus trece, iti ocupa Sanzi tot timpul si daca mai si lucrezi...

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

"
Vai, Clau, cand am citit ca Sash are simptome similare cu Rebe mi-a venit teama sa nu ajung ca voi Si am luat decizia ca deocamdata sa ii demonstrez ca se poate adormi si fara tzitzi. Am reusit acum, la somnul de la 10 doar adormit in wrap si usor leganat. Nu stiu daca este mai bine decat la san, dar macar este altfel.. L-am depus apoi in pat si acum inca doarme. Altfel ar fi fost inca, cu sfarcul in gura."

Sovi, eu i-am zis ca e exemplu negativ pe crenguta , dar nu a parut prea impresionata . Zicea intruna da-da-da, asa ca m-am gandit ca nu o sa cedeze prea usor!
Dar acum tocmai ce-am pacalit-o eu, caci am alaptat-o si cand am vazut ca a inceput sa motaie i-am scos usor sanul din gura si am inceput sa o mangai pe spinare. La inceput tot cauta cu gurita, chiar a scancit putin dar am continuat s-o managi si a adormit bustean.

Acum ma duc sa hranesc copilul mare. Again FB!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Of, off, Clau, nu stiu cum rezisti, , daca Andreea are o noapte cu treziri din 2 in 2 ore nu mai sunt om.
Sovi, , sa-mi spui si mie daca ii place lui Sash lapticul de migdale.
Fug ca a inceput sa vocifereze fata.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Anca nu stiu ce sa-ti raspund, dar de ce trebuie sa-i dai antibiotic?

Kya, nu-i vorba ca trebuie sa-i dau. Intrebam pt ca, inainte sa ii erupa bubitele la pojarel, Mihai a avut febra 3 zile. Daca, ar fi avut si rosu in gat si ii curgea si nasul, de exemplu, unii doctori i-ar fi dat antibiotic, fara sa astepte sa vada 3 zile daca nu cumva e vorba de o boala a copilariei. Am auzit multe cazuri in care se da antibiotic pt ca-i curge nasul si are rosu in gat fara sa astepte 3 zile... . Si as fi vrut sa stiu ce s-ar fi putut intampla intr-un caz de genul acesta

Mergi la inceput

Vocifera ca avea o bobita de cacalic la poponet
Anca, Andreei ii place combinatia mar cu para ff mult, sau para simpla, dar sa fie ff dulce. Insa nici ea nu se omoara nici cu fructe, nici cu legume, decat daca ii e foame, dar nu prea foame ca altfel n-o linistesc decat cu san ca si alti puiulici despre care ziceau randunicile.
Va pupacesc mult si ne auzim mai tarziu, ma apuc sa-i pregatesc pranzul.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu trebuie sa plec sa iau analiza de urina,si mi-e inima mititica!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Eu trebuie sa plec sa iau analiza de urina,si mi-e inima mititica!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Buna fetelor. Revin dupa doua zile de absenta si vad ca am mult de recuperat.
Zilele astea am avut musafiri, iar prietena mea mi-a spus ca sunt nebuna ca am pretentia ca fata mea sa manance 200-250 ml piure de legume sau cereale cu fructe (consistenta destul de groasa, mai groasa ca smantana) pt ca atat mananca baietelul ei de 6 ani. Oare chiar exagerez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ancka, alexutza mea a avut rubeola la 5 luni si a avut febra mare, roshu in gat, secretie la ochisori...i s-a dat antibiotic 1 sapt. , in momentul in care am terminat, a avut o eruptie puternica pe tot corpul...am inteles ca antibioticul amana eruptia si prelungeste boala...nu stiu exact...noi asa am patit.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput