Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)
Raspunsuri - Pagina 21
bernix spune:
Si cu asta, am incalecat pe-o sa si m-am dus la perna mea...
Noapte buna!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
urmychance spune:
Noapte buna, noi inca mai misunam pe aici.
Eu ma consider norocoasa ca Tudor inca mai sta in carucior, si, in general, trage si un pui de somn afara (uneori si de 2 ore).
Roxana_G spune:
Neata dragelor. Sunt tot acasa. Dupa cum spuneam, nici o problema nu vine singura, asa ca azi imi intarzie si bona. Si serios, ca la 8 abia era la metrou, adica mai face cel putin o ora pana la mine. Nu numai ca nu ajung la birou, nici la masaj, sper sa ajung macar pana in pranz cand trebuie sa si plec.
Off ce zi!
In plus sotul meu isi face o mica interventie la nas, opereaza deviatia de sept sau cel putin asa zice el. Pentru ca e mult prea linistit, nici nu vrea sa ma duc cu el, zice ca ma ambalez degeaba. Diseara il iau acasa, si noaptea trebuie supravegheat, asa ca ma gasiti pe net la orice ora din noapte.
Vad ca ati scris ceva aseara.
Bee, cred ca Andrei al meu s-ar multumi si cu fratii/surorile altora. ![]()
Bernix, multa sanatate Degeticai. Repete neaparat copro si fa si un antigen giardia. Alex facea mai moale in perioada cu giardia. In plus imi amintesc ca tot asa, prima data cand a avut giardia avea si eozinofilele alea mai mari. Iar cu carutul stai linistita, pana si lenesul meu vrea numai pe jos, nu a mai iesit demult cu carutul. Poate asa sa mergem undeva in parc, pe distante mari si cu viteza. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Aoleuuu, acum vad ca eram prima. Ia poftiti doamnelor la cafele si ciocolata calda. Ma rog, daca nu prea beau nici nu pot spune daca e buna sau nu cafeaua.
Betty, nu te stresa prea tare de ceea ce spun altii. Unii au avut copii foarte linistiti sau au gestionat mai bine crizele si cu siguranta nu vor intelege. Altii au trecut sau vor trece prin acelasi lucru. Important este ca tu ai facut ce ai putut sa fie bine si atata. Daca ai stii cati parinti inca se mai minuneaza cand o vad pe atomica mea alergand disperata in toate directiile. Pana si profesoara de dans de la sala mi-a zis vineri "o mai apuca nebunia"
- evident m-am abtinut sa nu ii zic vreo 2. Nu stiu daca iti mai amintesti spectacolul de asta vara cand mi s-a zis ca un copil normal sta pe scaun sau langa parinte nu misuna in toata sala. Adica o sa gasesti mereu carcotasi, singura solutie e sa ii ignori. Nu ei sunt problema, ci faptul ca pe undeva Mario are o nevoie neinteleasa si tu ai nevoie de liniste (ca eu una chiar am!).
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Stefania
sa fii sanatoasa si norocoasa!
alina m
sa fii sanatoasa si fericita!
Sabina,
sa treaca migrena. Poate chiar de la rusi iti e asa rau, eu am mai patit-o.
In alta ordine de idei va reamintesc chestiunea filmarii evenimentului si astept pareri si oferte din partea voastra.
Va rog sa copiati listuta postata de mine pe prima pagina si in noul capitol.
O zi buna tuturor! Daca nu mai apuc sa ajung la birou azi o sa intru pe forum abia pe seara.
Rox ,
Poze
aandreea27 spune:
buna dimineata tuturor.
ROXANA multumesc de cafea.chiar am nevoie desi azi noapte bubi a dormit fooooooooooorateeeeeeeeeee bine.betty78 am citit ca avem cam aceeasi problema cu somnul noaptea nu stiu dac amario si vrea lapte.
ieri nu am mai putut intra ptr ca am internat-o pe mama mea la ortopedie la floreaca ptr o operatie la sold pe care o asteptam de vreo jumatate de an.numai ca nu gaseam proteza potrivita.
acuma aintrat in operatie iese pe la ora 12-3 dar nu o putem vedea pana pe la 4-5 dupa amiaza asa ne-a zis doctorul.ce ti-a si cu sistemul asta sanitar de apuca groaza.bine zicea calinescu:domne dupa ce am cotizat 30 de ani la CAS cand merg la spital ar trebui sa ma astepte cu flori si bomboane.mama e cam in aceeasi situatie.e prima oara cand este bolnava dupa 29 de ani de cotizari si a platit pan acum analize plus ecografii vreo 20 de milioane plus proteza 1500 euro ca nu se gasea ce ii trebuia ei.bine,proteza nu se pune dar analizele,ecografiile etc chiar trebuie sa platim tot???????
acum nu mai stam sa ne mai gandim important e sa fie bine,doamne ajuta.
aandreea27 spune:
ieri cat am fost la spital l-am luat si pe bibu ca nu am avut cu cine sa il lasm si s-a distrat teribil.si asistentele cu el.a ras cu toti a dat din pufuletii si jucariile lui a aleragat pe holuri ca rezerva bunicii lui nu ii ajungea si ca bonus a adormit in patul mamei mele de am stat vreo 2 ore s ase trezeasca.
apropo de rezerva foarte curata cu tv in camera asternuturi curate,m-a surprins placut.aseara cand am ajuns acasa am mai bagat o tura de parc,l-am bagat pe bibu la papa si baie apoi a adormit facand bravo,ultim alui descoperire.
cecilia imi pare rau ptr sotul tau,bine ca nu a fost mai rau si ca este bine tati lui cristi.
roxali da este cam mic,noi ne-am cam inghesuit dar daca lor le-a placut.........
aandreea27 spune:
si andrei a avut probleme cu mucii.a fost racit si mucii erau ultima amintire i-am luat initial pivalone dar dotorita mi-a recomandat biorinil i-au trecut foarte repede.
aandreea27 spune:
si nu in ultimul rand la multi ani stefania de crisjo sa fii sanatoasa,norocoasa sa ai parte numai de bucurii.
merg sa imi harnesc puiutul fomicios.