Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (197)
Raspunsuri - Pagina 20
Bee spune:
Buna fetele.
Ufff, scuze, de mult n-am mai reusit sa tin pasul.
Noroc cu Roxana, care tot anunta ce si cum cu petrecerea, altfel nu apucam sa vad ce si cum. Ce ziceai Roxana? Copiii mari umbla dupa copiii mici si mamicile cu 2 s-au scos?
Eu presimt ca a mea va umbla dupa cu totul alti copii decat fratele ei, sau se va ascunde in bratele mele, in timp ce Razvan, neglijat ca acasa, isi va gasi de lucru, sau (cel mai probabil) se va agata de mine, ca si asa ma vede putin.
Despre noi? Razvi merge, incet, prudent. E foarte mamos. Eu l-am cam parasit in mari focuri fiind cu amenajarile si mutarea. Noaptea e in continuare cosmar. Dar am avut un an sa ma obisnuiesc. Cred ca nu ash mai reusi sa dorm 3 ore legate. Ce e dragutz? CA sa n-o trezim si pe fii-mea noaptea cu racnetele cu Razvan, la toaleta se merge in grup de 3: eu, baiatul si sotul meu. Daca ma pierde din ochi vreun moment, e dezastru!
Nu-l suporta pe sotul meu si sta doar cu mine sau cu mama mea. Si in ciuda faptului ca eu chiar n-am mai apucat sa pun poze, pot sa zic ca e in continuare roscat cu ochi albastri.
Cecilia bine ca e sotul tau ok.
Rnico, felicitari pt sarcina!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
bernix spune:
Buna seara tuturor!
Intru si io acu' la spartu' targului sa va mai zic una-alta.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Pentru inceput, la multi ani copilasilor care azi si ieri au implinit un anisor! Sa cresteti mari, sanatosi, veseli, sa nu cunoasteti tristetea!
bernix spune:
La multi ani, papanash!
Sa-ti fie viata senina, luminata de zambetul lui Ghighi si incalzita de dragostea sotului tau!
bernix spune:
Rnico, sarciona usoara si copilas sanatos si voios! Observ ca se inmulteste numarul curajoaselor care asteapta din nou barza. Felicitari, fetelor, aveti toata admiratia mea.
Sabina, bun venit la Bucuresti. Mai, ce te-ai obisnuit sa fii plecata, nu-ti mai place casa ta.
Cecilia, of, Doamne, bine ca nu-i vorba decat de fiare indoite in accidentul sotului tau. Cred ca se simte vinovat rau sa ramana fara permis. Cam nasol fara el, dar asta e.
bernix spune:
Am si io acasa o Degetica mucioasa de vineri. Si urla cand o aspir, ceva de speriat. Parca azi a fost ceva mai bine, parca s-au mai imputinat mucii.
Altceva ma ingrijoreaza pe mine. Cu tot regimul de aproape 3 saptamani, de ieri are iarasi diaree
. Si toate analizele de scaun sunt in regula, iar la cele de sange calciul a iesit un pic prea mare si a mai iesit o usoara eozinofilie. Cred ca tot de la diareea asta care nu se mai termina. Trebuie sa repet coproparazitologicul, poate are fata ceva paraziti intestinali nedescoperiti.
bernix spune:
Cecilia, de unde iei tu jucaria aia Simba Baby pt Rox, ca vreau si io. Am o inginera clasa intai, e pasionata de bagat pe "dansa intr-insa"
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance Mai e vreun copil care nu doarme la ora asta? sau numai al meu? ![]() Tudor- 17.09.2007 |
Pai daca adormit mult peste zi acu' e odihnit, ce sa-i faci.

bernix spune:
Ah mi-am mintit.
Mai fetelor, trebuie sa va spun ca va invidiez nespus ca ai vostri pitici stau inca in carucior.
Noi n-am mai folosit carutul decat pentru dormit incepand din iunie
. Merge bine in picioare, iar daca oboseste vrea in brate, in nici un caz in carut. Nu pot sa merg nicaieri decat in jurul blocului, ca nici in brate nu o pot tine prea mult.
Prin urmare, prestam in fata blocului si suntem prietene cu toate babutele din imprejurimi.