Aspirante optimiste > 20 (355)
Raspunsuri - Pagina 8
monna3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doula Mai Monna asi veni dar ....nu cred ca mai sunt autobuze la ora asta www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama |

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
monna3 spune:
am gasit acatistul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12671
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
anne`mary spune:
merci pentru acatist. Am mai cautat s eu....ar trebui citit cu lumanarea aprinsa si tamaie. Maine ma duc pe la bisericile din buzau si intreb pe doamnele de acolo cum ar trebui sa procedam. Ai vazut ce scria anne-marry (ce coincidenta de pseudonim:)) Ca familia aceea a nascut la 60 de ani....fetelor hai sa incercam. Eu una sunt la inceput, dar sunt dintre voi care ati stat cu termometrul in gura, cu teste de ovulatie, teste de sarcina, stimulatii,tincturi, pastile....de ce sa nu incercam si metoda asta? 40 de zile sa ne tinem de ritualul asta...hai ca putem.
va pup dulce dulce
iubita_tiana spune:
TEST POZITIV SURE CHECK AZI, adica liniutza de test aproape la fel de grena ca cea de control....pozitiv nu? marti merg la dr, sper sa fie sarcina implantata unde trebuie...va pup si continuati sa aspirati....vine momentul, dupa 7 luni grele de la pierdere a venit....
inca o speranta sfaramata...
claire_vl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary buna fetelor. M-am intors. haideti sa va spun ce mi s-a intamplat. Am fost la manastire, am dat pomelnicul, am scris pe lista "40 de zile, 04.10.2008 si am dat doar 20 de lei (sper sa ajunga pt 40 zile ca nu stiu cum se face calculul), m-am rugat, am aprins lumanari si m-am dus sa-mi cumpar candela. La magazin, maicuta ma vede ca ma uit la cartulicile acelea de rugaciuni....erau pt cancer, pt examen, pt desfaceri de cununii etc. Maicuta ma intreaba daca ma intereseaza ceva iar eu ii raspund ca nu vad ce ma intereseaza pe mine si anume ceva pt o viitoare sarcina si copii sanatosi. Mi-a spus ca pt aceasta cel mai bine este sa iau "Acatistul Sf Ana" caci ea este aducatoare de prunci. de asemenea mi-a spus ca e bine sa fac acatisul (nu stiu exact ce inseamna sa fac) 40 de zile consecutive (adica nu 40 de zile adunate pe an) dimineata sau seara. Ce ziceti? Ne bagam? Mi-a spus ca Ana a facut copii cand era mai invarsta...Pe mine m-a convins. Ce strica? Doar ca nu stiu daca o sa gasesc Acatistul Sf Ana aici in cele 3 biserici din buzau. noapte buna |
lalala13 spune:
Felicitari iubita!!!
anne
eu una sincer ma bag la acatist daca trebuie sa citesc acasa...cu lumanarea aprinsa!
acum am ajuns de la nunta si-s franta!
beatrice nu vreau sa te sperii dar ce descrii acolo e un mic avort menstrual!! fetele cu exerienta asta ar trebui sa imi spuna daca am sau nu dreptate..eu sper sa nu am!oricum nu ai cum sa iti dai seama
noapte buna si vb maine!
my somebody.... 
oanaiacovita spune:
Neata fetili!
Hai sa dau eu
in dimineata asta ca nu am mai dat de mult timp...![]()
Haideti ca va astept cu micul dejun cald....TREZIREA!!!!

Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
anne`mary spune:
neatza fetelor. sunt prima care accepta cafeaua oferita.
iubita felicitari....daca sure chec a aratat 2 liniute, sunt 100% sigura ca e sarcina. Fuguta la dr. asteptam vesti
iubita_tiana spune:
neatza tuturor, multumesc pt tot, doar marti jung la dr...sper sa fie ok totul....
inca o speranta sfaramata...
Beatrice1982 spune:
buna dimineata!!!!!!!!!!!!
iubita tiana sa fii sanatoasa si tu si bebe in burtica si ai grija de el si de tine ok?
vezi dumnezeu crede ca e bine sa te rasplateasca cu un alt bebe si sa fii fericita!!!!
sa speram ca va fi bine pana la capat....incerca mai incolo sa ...creeezi o legatura intre el si tine inca de cand simti tu ca e acolo...si vorbeste cu el si ai sa vezi ca va fi bine...si roaga-te!!cel mai important!!!!!!!!!!!!
lalalala dar nu au fost cheaguri...nu conteaza????????????
doula am prestat ssi inainte si dupa si tot timpul..............
nu stiu ce nu facem bine....atunci nu ma pot lua dupe teste de ovulatie...desi si o prietena at a ramas, si sora mea cand au avut teste pozitive.............nu stiu ce sa zic...........
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/