Aspirante optimiste > 20 (355)
Raspunsuri - Pagina 7
monna3 spune:
Vrancioaia multi ani inainte
sa fiti fericiti si sa va iubiti mult 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
Vrancioaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monna3 Vrancioaia multi ani inainte ![]() Monica, sper in curand ![]() mami si tati te asteapta |
...multumim, multumim...

http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png
Vrancioaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monna3 si iti tin pumnii sa fie cu ochisori Monica, sper in curand ![]() mami si tati te asteapta |
Sa te auda Doamne-Doamne....si sa fie cu II la toate care ne dorim...pupici
http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png
anne`mary spune:
buna fetelor. M-am intors. haideti sa va spun ce mi s-a intamplat. Am fost la manastire, am dat pomelnicul, am scris pe lista "40 de zile, 04.10.2008 si am dat doar 20 de lei (sper sa ajunga pt 40 zile ca nu stiu cum se face calculul), m-am rugat, am aprins lumanari si m-am dus sa-mi cumpar candela. La magazin, maicuta ma vede ca ma uit la cartulicile acelea de rugaciuni....erau pt cancer, pt examen, pt desfaceri de cununii etc. Maicuta ma intreaba daca ma intereseaza ceva iar eu ii raspund ca nu vad ce ma intereseaza pe mine si anume ceva pt o viitoare sarcina si copii sanatosi. Mi-a spus ca pt aceasta cel mai bine este sa iau "Acatistul Sf Ana" caci ea este aducatoare de prunci. de asemenea mi-a spus ca e bine sa fac acatisul (nu stiu exact ce inseamna sa fac) 40 de zile consecutive (adica nu 40 de zile adunate pe an) dimineata sau seara. Ce ziceti? Ne bagam? Mi-a spus ca Ana a facut copii cand era mai invarsta...Pe mine m-a convins. Ce strica? Doar ca nu stiu daca o sa gasesc Acatistul Sf Ana aici in cele 3 biserici din buzau.
noapte buna
doula spune:
Monna si Vrancioaia la multi ani. Sa aveti numai bucurii.
Anne nici eu nu stiu cum sta treaba cu acatistul si eu sigur nu il voi gasi aici la noi. Multumim inca odata ca te-ai gandit la noi.
Fetelor gata eu va bat
. Iar ati inceput sa vorbiti de mancare

Pai gata de data asta nu va iert maine dimineata va astept cu pachetul![]()
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
monna3 spune:
doula multumesc mult
hai la mine sa-ti dau gogosi ![]()
anne' multumesc mult pt ca te-ai rugat si pt noi
sa vad daca gasesc si eu acatistul
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
doula spune:
Beatrice
si
. Stiu ca sunt fete aici care sunt incantate de testele de ovulatie, dar cam asa sta treaba: daca intr-o luna nu ai avut nici un test pozitiv asta nu inseamna ca nu ai ovulat si daca in alta luna ai avut un test pozitiv asta nu inseamna ca ai ovulat.
(sper ca nu te-am
de tot)
Testul de ovulatie iti arata ca hormonul LH este in sange in cantitati mari, dar nu iti arata ca ovulul a rupt foliculul si a ajuns in trompita. Oricum cand ai un test pozitivat ar trebui sa faceti
si in ziua cu testul si in urmatoare doua zile, ca ovulatia are loc dupa 24-48 de ore din clipa in care LH-ul creste.
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
doula spune:
Mai Monna asi veni dar ....nu cred ca mai sunt autobuze la ora asta
Oricum esti o dulce