Aspirante optimiste > 20 (355)
Raspunsuri - Pagina 18
buburuza1979 spune:
oanaiacovita merci mult! acum imi fac cont sa vad si eu cum sta treaba ca la mine e prima luna cand am inceput sa imi iau temperatura bazala si sincer nu prea stiu cum e cu ea...
si mi-e mi-e foarte frica la viitoarea sarcina pt ca anul trecut am ramas gravi in a 4a luna de incercari si la 7 saptamani am pierdut sarcina
medicul mi-a zis ca din cauza efortului pt ca analizele imi sunt bune...
dar mie mi-e teama ca si atunci poate am ovulat f tarziu si din cate am citit ovulatia tarzie are sanse de a se finaliza cu avort spontan pt ca ovulul fecundat e batran... cica ...
acum sunt pareri si pareri ... dar stii cum e ca o data trecut printr-o experienta din asta suflii si in iaurt si stai cu morcovul rau de tot ...
imi doresc mult sa raman gravi dar in acelasi timp mi-e o mare frica pana trec de primul trimestru!!!
buburuza1979 spune:
oana si mai am o intrebare la tine ...
tie la cat ti-a urcat la maxim temperatura in lunile cand ai ramas gravi? pt ca eu nu stiu daca la 36.7 se poate suspecta ovulatia ...
si cam cat aveai temp bazala cand ai suspectat tu ovulatia?
oanaiacovita spune:
Bubu, eu nu stiu cand ovulez..la mine e un mister total...eu stiu doar cand is gravi ca tb-ul e 37.00..deci acum stiu ca nu sunt desi sunt in z34...
Siteul de ti l-am dat te ajuta sa iti dai seama cand ovulezi in unctie de ce adaugi tu acolo...ce mucus ai zilnic, cat tine cm-ul, lungimea cm-ului, etc...plus ca primesti pe mail niste chestii folositoare...
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
doula spune:
Buna dimineata fetelor....cam pe la amiaza ![]()
Cum a fost cafeluta? 
Oana ti-am vazut fotografiile tare frumusica mai esti 
Si va sta bine impreuna (tie si sotiorului)
Spune-mi tu folosesti graficul de la ferilityfriend? Nu iti arata cand ovulezi?
Sa aveti o saptamana minunata
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
oanaiacovita spune:
Doula,
ma faci sa rosesc...Multumesc!![]()
Nu mai folosesc pentru ca si pe ei i-am ametit, la ce grafic de tb am...![]()
Oana
AILEN spune:
Buna fetelor!
Oanaiacovita, sa inteleg ca atunci cand ai TB 37 sti ca esti graviduta? Intreb asta pt ca sunt la al 5-lea CM de cand imi masor TB si doar la cel de acum am inregistrat temperaturi de 37,2 (z19), in celelalte avand maxim 37 si doar inainte de a incepe sa scada ca semn ca vin uratii. In CM-ul asta, înainte de ovulatie am avut avut 36,6 - z13, in z14 a sarit la 36,8, zilele 15-17 -36,9; z18 - 37,1 si azi, z19-37,2. Ezte primul CM in care TB a sarit asa repede si atat de sus. Sa inteleg ca o temperatura peste 37 ar putea fi un semn precoce de graviditate?
Miercuri dimineata trebuie sa-mi fac progesteronul de ziua 21. Sunt foarte curioasa ce nivel are de am asemenea TB.
oanaiacovita spune:
Ailen, nu la toata lumea e asa...eu asta am observat-o la mine...intr-o luna cand nu sunt gravida tb-ul urca doar pana la 36.9, dupa care scade...
Sunt fete gravide la care tb-ul nu trece de 36.4...fiecare organism e diferit...
Oana
AILEN spune:
Oanaiacovita,se pare ca eu sunt aproximativ ca tine. Oricum sunt socata de cresterea TB-ului meu din CM-ul asta. Curbele TB din celelalte 4 CM-uri mai seamana cat de cat intre ele, dar luna asta a luat-o rau razna in sus si devreme si graficul nu seamana de nici o culoare cu celelalte.
Eu sper sa fie BB, ca de prestat am prestat la momentul care trebuia.
claujro spune:
Fetelor, nu stiu daca scriu bine aici...am nevoie de o informatie: unde pot face Prolactina serica in Bucuresti?
Multumesc mult!