Aspirante optimiste > 20 (355)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Oana,
Pentru a trece direct videoclip trece linkul de pe youtube la mijloc(sterge spatiile):
[tube][ /tube]
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
vias spune:
Buna fetelor,
..mai intru aici ca sa nu ma uitati...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
buburuza1979 spune:
neata fetele!!!!
am revenit si eu insfarsit acasa!!!
FELICITARI fetelor cu 2 liniute ... vai ce ma bucur ca insfarsit incepem sa primim vesti bune!!!
anne`mary iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine ... dar asa cum am zis joi seara am fost plecata tot weekendul cu munca si la timisoara la hotel nu am avut acces la net ca sa va pot citi si sa va raspund 
oricum daca mai are vreo importanta va zic acum ca numele meu de botez este Theodora si al sotului Mihai Catalin.
eu am fost ieri dimineata la catedrala din Timisoara. a fost pt prima data cand am ajuns pe acolo si este cea mai superba biserica vizitata de mine pana acum... am ramas fara respiratie cand am pasit inauntru ... intamplator am ajuns chiar cand se tinea slujba de duminica si biserica era plina ochi. ceea ce m-a socat cel mai mult a fost ca am observat ca nu era plina cu persoane de varsta a treia cum vedem de obicei la biserici ... ci erau o groaza de tineri! mi s-a parut minunat! oricum am avut sansa sa spun o rugaciune pt noi aspirantele si sa aprind o lumanare.
fiind in intarziere (pierdeam trenul spre bucuresti) nu am avut cum sa asist la toata slijba si sa dau un acatist ... dar sper ca macar rugaciunea mea mica sa fie primita acolo sus si sa faca miracole ![]()

Vrancioaia spune:
Buna dimineata fetelor...cum a inceput saptamana la voi ?
Eu n-am apucat sa-mi beau cafeaua
...am intarziat la birou, si se inchide bucataria la 8 fix
.....ca sa ne invatam minte sa venim mai devreme...
Intersante pozele cu cervixul...de-ar si ajunge
la locul si timpul potrivit pe gaurica aia ar fi super...
Eu mai am 4 zile ...sanii inca dor..as face un test maine ![]()

http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png
buburuza1979 spune:
si ca sa ne intoarcem la oile noastre ...
scriam joi cand eram Z15 ca temperatura sarise la de 36.5 la 36.7 ...
eh vineri m-am trezit la 5 dimineata ca tbuia sa plec la gara si la ora aia temperatura era 36.2 (Z16)
dup-aia Z17 si Z18 a fost tot 36.5 iar azi in Z19 e iar 36.7 ...
eu nu mai inteleg nimic din valorile astea ... dar presupun ca din ele rezulta ca eu nu am ovulat pana acum 
inca ceva ...asta e temperatura (vaginala) luata dimineata imediat dupa trezire...
voi stiti cumva ca temperatura bazala se ia altfel? sau am procedat corect (adica temperatura bazala se ia din vagin)????
oanaiacovita spune:
Bubu, da ai procedat corect si daca iti vine sa crezi eu cu altfel de fluctuatii de temp.bazala am ramas gravi de 2 ori..nu mai punem ca tot de 2 ori am pierdut...
Oana
oanaiacovita spune:
Incearca sa intri pe siteul asta:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0
Iti faci cont si vei afla multe despre tb...inclusiv grafice a fetelor care au ramas gravi...
Oana
oanaiacovita spune:
Oana, da reply la un mesaj dat de mine cu melodie si copiaza de acolo doar sa schimbi linkul...
Oana
oana_cnt spune:
Mersi, Oana... Nu merge, nu stiu de ce. Poate din cauza calculatorului sau nu stiu.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
oanaiacovita spune:
Oana, mai incearca asa:
scire linkul, selecteaza-l si apasa pe un buton pe care scrie "tube". E in bara de sus cand scrii mesaje...
Oana