LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 19
microbu spune:
Buna dimineata!
De ceva timp doar va citesc, nu am avut dispozitia necesara sa va scriu despre noi. Azi am spus ca TREBUIE sa ma mobilizez si sa-i urez dragutzei Maria-Diana
dis de dimineata.
Maria
sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si fericita langa familia ta, LA MULTI ANI.
GETY spune:
Eu stau acasa azi cu ea, ca avea febra 38 dimineata si bunicii au treburi de rezolvat azi si n-am putut-o lasa.
La cresa nici atat, ca tot nu au caldura, cred ca de Craciun o sa le dea, asa ca mi-am luat o zi de CM pentru copil bolnav.
Multa sanatate si celorlalti puiuti bolnaviori.
Eloise, stiam ca ai parintii medici. Daca si ei te-au sfatuit intr-o directie, poti sa o urmezi. Niste analize la sange n-ar strica. Parerea mea.
Sephora, manifestari ca ale lui Matti n-am avut, desi si noi am trecut prin multe.
Multa sanatate si sa-i dati de capat.
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new xan vine reteta de TARTAAA cu magiun de prune ![]() Ingrediente: 300 gr faina, 200 gr unt, 100 gr nuci macinate, 100 gr zahar, 3 plicuri zahar vanilat, 3 galbenusuri, 1 ou intreg. Faina + zaharul + zaharul vanilat+galbenusurile+ untul se amesteca pana devin un aluat potrivit de moale dupa care sa da 1 h la frigider. 3/4 din aluat se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt si faina( eu am folosit o tava de tarta dar nu f mare). Deasupra se pune magiunul de prune + nuca pisata. Restul de aluat se taie fasii astfel incat se obtine un gratar. Deasupra se unge cu ou si se baga la cuptor circa 30-35 minute. Pentru cine nu a vazut tarta avem si POZA.Pofta buna si sper ca am notat-o corect. POZE COSMI 1 ANISOR Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |
Ura!! Am magiun de prune, proaspat facut, anul acesta!! Multumesc, Monica!

Bebe
xandrutza_76 spune:
Neatza, vin si eu la cafea!!
Monica, sanatate lui Cosmi!
Eniko, am notat si reteta ta, saru`mana, fetele; o sa va anunt cand le voi executa
Am citit si eu la subiectul cu adaptarea la gradi, foarte interesant, mai am de citit.
Gety, ce bine ca stai azi acasa cu Maria. O pupam sa-i treaca febra.
Sephora, sanatate lui Matti! Tu parca de pastilele de slabit din China vorbeai, cand ti-a fost rau... Am vazut la TV un reportaj, sunt multe femei care au avut de tras de pe urma lor, chiar mai rau decat tine, nu mai reproduc ce au patit ele.
Lexi, pupam nemtoaica ta cea mica si scumpa!
Sandra, voi ce mai faceti? Sper ca sunteti ok, pupam gargarita!
Bebe
xandrutza_76 spune:
La multi ani, Maria Diana, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa! Iti dorim o copilarie fericita si o viata minunata, plina de realizari frumoase!

Un pupic si de la Diana Maria ![]()
Gety, felicitari, mamico!
Bebe
Monique_new spune:
XAN
sper sa-ti placa.Daca nu macar de inspiratie si tot e buna.
Mie mi-a placut cum arata
deaia am si incercat-o.
Andra
treci mai des pe aici, poate te mai inveselim cu ceva. Sincer si eu mai am momente in care nu am chef, dar imi trec.
ramo pai promisesem sa scriu reteta.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Multumim pentru urari.
Nici nu stiu de la ce face febra. In piept nu harcaie, de fapt nu tuseste deloc, muci nu, stranutat nu, chiar nu-mi dau seama de la ce-i.
Stau eu acasa, dar fac treaba, ca dupa ce vin de la servici, mai fac niste papica si cam atat si ma aglomerez cu treaba in week-end, cand ar trebui sa ne odihnim.
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
GETY verifica si rosu in gatut, ceva la stomacel, sau vre-o infectie urinara. Ma gandesc la astea daca spui ca nu are nici un semn de raceala.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Mergem pe la 13 la dr. si o sa o verifice el de rosu in gat.
De mancat mananca normal, adica f. bine, iar la pisaiala vad ca nu zice nik. Am auzit c-ar trebui sa usture.
O infectie in gatut sau la caile respiratorii banui si eu, daca-i tine atatea ore in incaperea aia neincalzita corespunzator. 
Asa creste Maria Diana