LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Sephora, multa sanatate lui Matti. Nu stiu ce sa-ti spun cu frisoanele astea matinale...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Sephora sanatate multa lui Matty. Nu stiu ce sa spun. Noi am avut o singura data frisoane cand a avut ceva la stomacel + febra de rigoare.

Hi hi fetelor si eu mi-a face "neste " operatii estetice prin unele zone, chiar vorbeam azi cu o colega mai tinerica, dar mi-ar fi frica si nu cred ca sunt chiar absolut necesare. Cum am mai spus si alte dati singurul lucru dupa care plang dupa ce am nascut sunt sanii. Nu erau ei mari dar erau fermi ....acum nu mai sunt cu siguranta asa. Si mi-as mai face la nas.

xan vine reteta de TARTAAA cu magiun de prune

Ingrediente: 300 gr faina, 200 gr unt, 100 gr nuci macinate, 100 gr zahar, 3 plicuri zahar vanilat, 3 galbenusuri, 1 ou intreg.

Faina + zaharul + zaharul vanilat+galbenusurile+ untul se amesteca pana devin un aluat potrivit de moale dupa care sa da 1 h la frigider.
3/4 din aluat se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt si faina( eu am folosit o tava de tarta dar nu f mare). Deasupra se pune magiunul de prune + nuca pisata. Restul de aluat se taie fasii astfel incat se obtine un gratar. Deasupra se unge cu ou si se baga la cuptor circa 30-35 minute.
Pentru cine nu a vazut tarta avem si POZA.Pofta buna si sper ca am notat-o corect.

Rox felicitari Dariutzei ca nu mai este plangacioasa la gradi.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Xan fac si eu o prajitura cu gem si nuca nitel diferita de-a Monicai. E o reteta ungureasca.
O redau, poate iti face cu ochiul, ca te stiu mare bucatareasa:
Aluat: la o jumatate de kg faina framantata cu 200 g unt/250 grame margarina se adauga o jumatate de pachetel praf de copt (eu amestec nitel praful de copt cu otet sau lapte caldut, nu imi vine termenul acum), o lingura de zahar vanilat, un ou si 100 grame drojdie dizolvata in prealabil in nitel lapte caldut cu zahar (ca maiaua de la cozonac).
Din aluatul asta se intind trei foi cu care se procedeaza in felul urmator: intr-o tava tapetata (ulei plus faina) se pune prima foaie. Aceasta se unge cu un gem mai acrisor (macese, caise, prune, fara mult zahar), apoi se presara un strat gros de nuca macinata amestecata cu zahar tos (proportia: la un sfert kg nuca macinata se pun 200 g zahar - deci e un amestec destul de dulce): asezi apoi si a doua foaie si procedezi la fel ca la prima (gemul plus zaharul cu nuca).Apoi asezi a treia foaie si dai la cuptor la foc mic. Dupa ce e gata, cat timp inca e calda prajitura, pui pe ea o glazura de ciocolata.
Mama, ce pofta mi s-a facut de praji..ca doar am inceput regimul azi...
O sa fac si eu prajitura asta pt baieti in we.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Lexi , m-am cam ambalat aiurea, nu merita individu..
Monique, te inteleg la capitolul sani..si eu sunt in aceeasi situatie, dar la ce operatii am vazut la tv...
Sephora sper sa va faceti bine. Eu nu am avut experiente din astea cu frisoane.
Roxana, bine ca ai aflat ce are Victor si bravo Dariei ca nu mai plange la gradi.
Itzynici la mine nu merge Webshotsul, nu stiu ce are. De asta nici nu am pus poze, ca aveam cont acolo si timp sa fac altundeva acu nu am. Dar e si o parte buna..nu am putut sa vad tarta Monicai....salivez la greu, si azi la birou numai de prajituri s-a discutat.
Lilina, te intrebasem de robotul ala..dar azi la stiri au zis ca o sa scoata si unul cu apa. Din ala vreau ca eu am gresie neagra si mi-a mancat ficatii. O sterg de n ori pe zi. Ai idee ce firma era?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am gasit s io robotul acel costa in jur de 11 milioane,acum vad ca e si la romexpo il gasisem pe un site,ptr ca io saptamana trecuta mi-am cautat aspirator cu spalare apa calda,apa rece cu detergent,cu abur,care spala geamuri,covoare,parchet,gresie,canapele,aragaz etc e de la Delongi si a costat 12 milioane luat din domo,este super bun,faci o curatenie cu el,moama si e bine ca dai cu aspiratorul si si speli deodata.Imi suradea si mie ideea cu aspiratorul care o face singur numai ca ati trebuiesc spatii mari sa se poate misca in voie nu asa sa dea din colt in colt.Oricum eu una sunt super incantata de noul aspirator.

In ceea ce-l priveste pe M ce sa va zis analiza scaunului i-am facut-o si e ok,face caca tare,are doar o tuse unde se simte multa mizerie.Sper sa se termina mai repede azi saracu a dormit 4 ore pe mine si a transpirat groaznic de tare ,era tricoul meu atat de ud ca puteam sa particip la concursul de tricouri ude,nu stiu daca si castigam ca in urma alaptatului saracele sunt cam duse.
Io m-am interesat de lipolaser,are acelasi efect ca al lipoabsorbtiei numai ca nu e o interventie chirurgicala,se face in mai multe sedinte si o sedinta costa 150 E

Mergi la inceput

Sephora, vorbesti de aspiratorul ala Pentavap de la Delonghi? Ca numai ala l-am vazut pe site la DOMO dar era aproape 14 mil nu 12.Si daca, da, e usor de manevrat, sau cu mopu termin mai repede decat cu aspiratorul? A, si daca ai spalat covorul cu el, spune-mi , te rog, daca a ramas ud rau? Hai, ca te-am innebunit cu intrebarile. Nu am somn si mi-e fooooamee.
Pentru tusea aia noi am folosit sirop de muguri de pin (nu brad, nu stiu de ce la ai mei merge mai bine cel de pin), saculet cu sare calda pe piept si ridiche neagra cu miere.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Neata. luta este gata.

Credeam ca scapam de muci dar ne-au invadat si pe noi, sper sa nu avansam prea tare cu raceala. Ieri tati a scos-o cam subtire imbracata afara si cred ca asta ar fi motivul.

eunice praji care ai scris-o tu o face bunica mea si e tare buna.....dar ia mai mult timp. Tarta pe care am facut-o eu am luat-o dintr-o revista si e singura data cand am executat-o.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Haideti la .

Azi meu implineste 2 anisori, de fapt de la 2,20 azi noapte si va servesc virtual pe toate.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety scuza-ma acum m-am trezit. La multi ani !!!! MARIA sa cresti mare si sanatoasa.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata

La multi ani Maria! sa ai o copilarie si o viata minunata plina de fericire, sanatate si noroc!

Gety , multumim de tratatie!

of ce rau imi pare sa aud ca iar sunt puiuti bolnaviori. Multa sanatate Cosmi si Matteo!

eunice si Moni, pun bata pe voi, mi-ati facut o pofta cu tartele de imi ploua in gura

of itzy, am uitat sa o felicit pe papusica mik vorbareata .

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput