Marian Dragulescu, bataus?

Marian Dragulescu, bataus? | Autor: iulianegrea

Link direct la acest mesaj

Ce caracter! Nu-mi vine sa cred! Chiar si-a batut sotia? Ma gandeam ca sportivii au alta fire, alta mentalitate, dar in fine si ei sunt oameni pana la urma, nasol din partea lui.

Sanatate la toti copiii pamnatului
iulia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

este inadmisibil ceea ce a facut el dar totusi fiind divortati si dupa spusele fostei sale sotii nu e prima oara cand a batut-o, de ce a continuat sa stea alaturi de el? de dragul copilasilor? asta nu e o scuza.
Poate sunt eu mai naiva, dar imi sustin cu inversunare ideea ca intr-o relatie nu exista un singur vinovat iar noi, cei din exterior nu avem nici un drept sa-i judecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca26 spune:

Mai... de batut, a batut-o asta e clar, ca doar nu era nebuna sa se mutileze singura si de fapt a recunoscut si el pana la urma, dar felul in care asti doi oameni, care sustin ca s-au iubit candva, si-au terminat povestea de dragoste.. este foarte urat!
As dori ca lumea sa priceapa o chestie, dar ma rog..fiecare om este raspunzator de viata sa si face ce vrea, dar in opinia mea este gresit sa stai cu om cu care nu mai ai nimic in comun spiritual, sentimental, doar de dragul copiilor, asa cum afirma ei. Nu s-au gandit la ce trauma au supus copii, vazandu-i zi de zi cum se certa, cum se insulta, poate s-au mai si bateti, doar de dragul de a prelungi agonia? Nu s-au gandit ei ca acesti copii raman marcati pe viata din cauza a ceea ce vad?
Nu stiu...e greu de spus cine are dreptate si cine nu, dar daca si-au dat seama ca urmeaza drumuri diferite si au si divortat si apoi s-au impacat, iar lucrurile tot nu au mers, era civilizat sa-si spuna frumos "la revedere!" si nu sa-i vada o tara intreaga cum se balacaresc peste tot.
Ar fi multe de spus, dar eu personal ii dau dreptate si ei si lui. Stiti si voi cat e de greu sa cresti un copil..nopti nedormite, plansete, educatie si multe altele, dar sa ai si 2 copii, iar unul sa fie si bolnav?
Sper ca Dumnezeu sa-i lumineze si sa le arate o cale mai buna de urmat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bianca, ii dai dreptate si lui ca ce? Ca si-a batut nevasta de i-a invinetit un ochi?
Din punctul meu de vedere nimic, dar nimic de pe lumea asta nu poate scuza violenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sigur ca el n-are nici o scuza ca a lovit-o. Dar se pare ca si ea era agresiva. Am ascultat aseara ce-a povestit Dragulescu la Happy Hour, la Maruta.
A zis ca ,odata, nevasta-sa a lovit-o pe mama lui iar pe el a vrut sa-l taie cu un ciob de la o farfurie pe care tot ea a spart-o, nervoasa fiind. Si atunci mama ei - soacra lui Dragulescu adica - s-a bagat intre ei si atunci pe ea a taiat-o cu ciobul si inca asa de tare ca au dus-o imediat la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Doamne, ce oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Doamne, ce oameni.

Nu-i de mirare. Cine se aseamana...

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Niste 'tarani' (la figurat) amandoi

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Incredibil!!
Bianca cum adica ii dai dreptate si lui si ei?

Parerea mea ca sunt vinovati in egala masura pt situatia asta si cu atit mai mult ca au un copil cu probleme trebuiau sa-si faca viata frumoasa...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Vor minti, vor nega, vor da vina unul pe celalat etc. Treaba lor. Intelept ar fi fost sa nu faca public scandalul si sa nu-si arunce atatea mizerii, sa se desparta civilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca26 spune:

Nu-i dau dreptate ca a batut-o ....foarte urat din partea lui! Nici nu-mi pot inchipui viata langa un astfel de om! Cand am zis ca le dau dreptate la amandoi m-am referit la situatia lor in ansamblu si la ceea ce ei doi relateaza despre convietuirea impreuna, pe care vad ca acum o tarasc intr-un noroi. Poate este adevarat ca si el era stresat cu antrenamentele, cu concursurile, cu fetitza (bine ca daca este adevarat ce zice ea cu calculatorul, cu femeile, cu bataile.. atunci stresul lui era de o cu totul alta natura), poate ca si ea era destul de artagoasa si prea putin docila si revin asupra ideii ca daca este adevarat tot ce a zis ea, atunci de ce a mai stat frate cu el? Ca il iubea? Cum poti iubi un om care te bate? Cum il poti suporta sa te atinga? Nu-ti este frica oare ca la prima discutie in contradictoriu vei mai incasa un pumn? Imi amintesc ca a declarat la OTV ca de cate ori cea mica o vedea plangand, dupa bataile date de el, ii aducea hartie igenica si o stergea la ochi...m-a ingrozit aceasta declaratie! Apoi a venit ieri el si a declarat ca si ea era violenta, lucru pe care mai tarziu mama ei nu l-a negat...deci s-a ales praful...
De aceea am zisceea ce am zis, ca privind declaratiile lor separat au dreptate sa puna capat acestei relatii, cat despre bataie, sper ca intr-o zi sa-si primeasca rasplata inapoi cu varf si indesat. Numai oamenii lasi apeleaza la pumni!

Mergi la inceput