Marian Dragulescu, bataus?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Urat de tot...a ajuns subiect de stirile de la ora 5...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

urat ce s-a intamplat........nu e normal asa ceva. mie imi e mila de copii, ca ei au de suferit. oricum , ca au ajuns sa se balacareasca la OTV, NO COMMENT! asta spune multe lucruri si despre ea.......asta nu inseamna ca ii dau dreptate lui.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

nimic nu are justificare pt bataie
dar si ce a facut ea nu e ok, sa cheltui banii de la teledon pt fitze proprii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

e de toata jena cum au ajuns sa-si spele rufele murdare in public pe la toate emisiunile TV.
Faptul ca a lovit-o nu are nici o scuza asta e clar, dar nu trebuia sa se ajunga la un asemenea circ ieftin.Existau multe alte cai prin care ea putea sa-si faca dreptate.
Nu am mai urmarit in ultimele zile stirile din Ro tocmai ca mi se facuse lehamite de subiectul asta.sper sa fi incetat amandoi cu declaratiile publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisu79

e de toata jena cum au ajuns sa-si spele rufele murdare in public pe la toate emisiunile TV.
Faptul ca a lovit-o nu are nici o scuza asta e clar, dar nu trebuia sa se ajunga la un asemenea circ ieftin.Existau multe alte cai prin care ea putea sa-si faca dreptate.
Nu am mai urmarit in ultimele zile stirile din Ro tocmai ca mi se facuse lehamite de subiectul asta.sper sa fi incetat amandoi cu declaratiile publice.

inca n-au incetat!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cred ca ea a stat in continuare cu el pt. ca,dupa cum spunea el,n-a lucrat niciodata.Fiecare vine cu versiunea lui,Dumnezeu stie ce-i in casa aia,oricum numai frumos nu e.Ma intreb care din ei a facut publica viata lir de familie.Oare ea?Si de ce?

Mergi la inceput