Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Raul nu vrea dus deloc de manute... face scandal sa il las sa mearga de=a busilea ..asta si in fata blocului ...azi chiar a tras o tura asa pe afara si si-a belit papucii... nu vrea ajutat sau in premergator si gata... Nu am nimic in potriva ...dar totusi de-a busilea in fata scarii

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

merg sa ma pun in pat ca azi am facut o boacana mareeeeee ...m-am suit pe un scaunel si m-am dezechilibrat si am cazut in fund si apoi pe spate ...am trecut imediat pe nospa si scobutil si stat in pat ...si a trecut vad ca pericolul... noroc ca dormea raul si am putut sta linistita si cand s-a trezit a venit mama repede... Stau intr-una sa vad cum misca fatuca... dar vad ca e bine..a si sughitat in seara asta .
M-am speriat mai tare ca m-a si cam durut spatele si burta ieri si azi... se pare ca doar asa m-am potolit sa stau la pat

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
ne-a mai lovit una....bubitele rosii pe care le are fiica mea cea draga, nu sunt de la vreo alergie alimentare, praf, polen...ci...dermatita atopica..asa ca acum ii dam cu unguente,locoid crelo se numeste....si pe mine ma lasa nervi......ce sa mai zic...parca nu se mai termina problemele astea
irinastef, eu am vb de aptamil...dar de aptamil HA 2 (nemtesc...ca la noi nu este )care are alte instructiuni de preparare decat cel normal care il foloseam,e si mai gros...asa ca am ramas pe nan HA
ank83...pai de ce nu ai grija?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

care au mai avut probleme de genul asta ?...stiu ca au fost bebei
ce creme ati fol.?
care e mai buna Avene sau Mustela, Klorane?
care stiti ceva....va rog, ajutati-ma si pe mine !
locoidul asta contine cortizon , asa ca nu-l voi putea fol. la nesfarsit (plus ca la un mom. dat nu va mai avea efect si va trebui schimbat cu altceva)

acum ies ....e tarziu
WE placut

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Neatza!

Bianca - Andrei nu are dermatita atopica ci o piele foarte uscata. Dermatologul ne-a recomandat cu caldura Avene Trixera. Noi am incercat de curand si Mustela si in mod categoric e mai buna Trixera.
Poti sa mai iei suplimentar si spray cu apa termala de la Avene pentru zonele iritate/inrosite.

Multa sanatate!

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Ati centralizat rezultatele la sondaj? Cand facem party-ul?

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Buna dimineata!!
Ce mai faceti, ca de mult n-am mai reusit nici sa deschid calc. Alex ma tine constant in priza! Am pus-o in premergator doar acum, ca nu mai rezistam. Am incercat si fara, dar ea voia mai mult decat puteam eu! Acum sta foarte bine drept in picioare si rar se aseaza. In schimb ma omoara cu dintisorii: de la 7.5luni tot la 2/3sapt ii ies 2dinti. Deja are 7 dintisori si mananca foarte rau, trebuie sa-i fac mai fin pireurile si ii dau si la masa de la 16.00 tot mancare gatita si de-abea asa ajunge la 250/275 grame . Pana acum asta era doar pranzul! Macar creste in greutate cf varstei ei, nu-i foarte grasuta dar are suficient!
Astept sa se termina eruptia asta dentara sa vad cum trecec la pasat!!
Si o veste buna: ne mutam!! Ura!! Am gasit un apart cu 4camere, scara int, 2bai, dressing, super extra!! Se pare ca poate reusim pana in decembrie! Sper!!
Alex acum doarme.
Merg sa-i pun mancarica la foc, astazi : pireu cartof+morcov+conopida+broccoli+galbenus ou+unt. In principiu un fel adorat, practic mai vedem!
Va pup!

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Salutare!

Se vede ca e frumos afara ca e gol pe aici .

Adriana, cum iti e la job? Ma refer la cum suporti absenta Antoniei atatea ore.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Hello!

E cam greu sa fiu plecata de acasa atatea ore, dar incep sa ma oisnuiesc. Oricum, Antonia se bucura in continuare mai mult la Edy pentru ca ajungem amandoi odata acasa. E nasol deocamdata la job pentru ca nu am nimic de facut, doar invat si ma cam plictisesc. De-aia cred ca mi-e asa dor de pitica. Poate daca aveam de lucru nu aveam timp sa simt.
Merci de intrebare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

DRAGELE MELE, multumesc mult pt urari, dar NU e ziua mea...inca...eu zisei ca "numa' ce fac 30 de ani..." si ADRA m-a felicitat, mai am cateva zile, insa azi e ziua sotului meu.

ADRIANA - ce bine o fi sa nu faci nimic la serviciu!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

La multi ani sotului!

Pentru mine nu e bine ca nu am nimic de facut. Eu niciodata nu am suportat sa merg la work si sa stau degeaba. Ma oboseste si mai tare si trece si timpul foarte greu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

merg sa ma pun in pat ca azi am facut o boacana mareeeeee ...m-am suit pe un scaunel si m-am dezechilibrat si am cazut in fund si apoi pe spate ...am trecut imediat pe nospa si scobutil si stat in pat ...si a trecut vad ca pericolul... noroc ca dormea raul si am putut sta linistita si cand s-a trezit a venit mama repede... Stau intr-una sa vad cum misca fatuca... dar vad ca e bine..a si sughitat in seara asta .
M-am speriat mai tare ca m-a si cam durut spatele si burta ieri si azi... se pare ca doar asa m-am potolit sa stau la pat

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Ank-ule ai grija! Bine ca nu ai patit nimic!

Mergi la inceput