Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(117)
Raspunsuri - Pagina 6
Ank83 spune:
a si sa nu se sperie ca cere mult daca vine acasa.Eu ii dau 30 de ron odata i-am dat 50 ron ca l-a si decalotat... si deobicei nu cere ea cat sa ii dai ...iti spune sa ii dai cat vrei ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 a si sa nu se sperie ca cere mult daca vine acasa.Eu ii dau 30 de ron odata i-am dat 50 ron ca l-a si decalotat... si deobicei nu cere ea cat sa ii dai ...iti spune sa ii dai cat vrei Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
ok, ank, mersi... pediatra care a venit la noi acasa a cerut 40 ron consultatia...avea tarif fix...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
adra_bell spune:
Ce liniste! Echoooooo!
Eu tot stau si ma intreb ce fac niste fete cucuiete care mai scriau pe aici: Amy, Nelone, Creem, Stefania....
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Roxxy80 spune:
Salutare!
Se vede ca e frumos afara ca e gol pe aici
.
Adriana, cum iti e la job? Ma refer la cum suporti absenta Antoniei atatea ore.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 fetelor, ieri, la cat a fost de frumos afara, toti copiii purtau caciulite... eu l-am scos pe Lucas cu capsorul gol. Aveam caciulita in gentuta, dar n-am considerat necesar sa i-o pun. Sunt eu nebuna oare? Sau inconstienta? Dar parca mi se pare ca prea se infofolesc copiii in tara asta... |
Ha! Si eu am vazut cativa cu caiuli groase si... al meu era la fel, cu basca-n "portbagaj"
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc (...)nu ma pricep si pace sa fac legaturile alea. Mi-a promis Alina niste poze odata demult,dar a uitat de mine. |
Aveam si eu pe undeva salvat un link cu poze demonstrative despre infasuratul WRAP-ului. Sper sa le mai gasesc...
ellis spune:
DRAGELE MELE, multumesc mult pt urari, dar NU e ziua mea...inca...eu zisei ca "numa' ce fac 30 de ani..." si ADRA m-a felicitat, mai am cateva zile, insa azi e ziua sotului meu.![]()
ADRIANA - ce bine o fi sa nu faci nimic la serviciu!
DANY - merci; lasa-l pe Andrei, asa e normal sa faca; pe urma nu va mai vrea el sa il tii de mana.
vreau sa va zic ca Alessia face deja plimbari in toata regula in picioare, are un traseu prestabilit(de ea), da ocol camerei, merge pana langa usa si se intoarce; trece de usa doar cu unul din noi de mana; inca se mai batzaie ea, dar sper sa nu cada prea rau, orim m-am cocosat de tot umbland dupa ea; si face mare scandal daca o pun in premergator.
ADELA - ANCUTZA E IN CONCEDIU PANA PE 7.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ram0nica spune:
Ma luptam de cateva zile sa inving raceala si sa ma apuc odata de pus conopida/castravetii/gogosarii la otet. Si deh! De azi mi-a trecut asa ca nu mai am pretext de amanat. Asa ca m-am apucat de treaba si cel mai mare ajutor il am de la Vlad .
Am uitat sa va zic ce am observat la el zilele astea: ca stie UNDE se pune pampers-ul. Dupa ce il dadeam jos, pana sa sterg cu servetelul si sa-l dau cu crema am vazut ca si-l indesa intre picioare. Si am mai vazut ca stie pt ce sunt ciorapii: dupa ce ii scapa cate unul din piciare (asta daca nu-l da el jos!) incearca sa-l puna la loc...
ellis spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Si am mai vazut ca stie pt ce sunt ciorapii: dupa ce ii scapa cate unul din piciare (asta daca nu-l da el jos!) incearca sa-l puna la loc... |
ei, e bine, a mea i-ar ascunde sa nu-i mai gasesc; nu prea ii plac sosetele, noaptea nu mai doarme cu ele ca nu are liniste pana nu are talpile goale, iar pantalon cu botosei nu mai pot sa-i pun ca ii da jos cu totul
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
ei, e bine, a mea i-ar ascunde sa nu-i mai gasesc; nu prea ii plac sosetele, noaptea nu mai doarme cu ele ca nu are liniste pana nu are talpile goale, iar pantalon cu botosei nu mai pot sa-i pun ca ii da jos cu totul Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1] |
asa e si la noi ...noroc cu ijamalele alea cu totul ....
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito