***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Am mai pus si eu cateva poze cu Ana, de acum de la Sinaia, din parc si pozele cu Calin de Arcadia.

Sinaia DE AICI

In parc DE AICI

Cu Calin de Arcadia DE AICI

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Carmen_So, Vas, .

Fata mea doarme de la 23 pana la 9:30-10:00 si peste zi cam 2 ore. Am incercat de multe ori sa o adorm mai devreme, dar nu adoarme si pace pana la 23:00, chiar daca e la san, se joaca pana se face ora ei de culcare. Aseara insa am avut show... din motive obiective nu am putut sa o alaptez la 22:30-22:45, drept pentru care fata a depasit ora ei de culcare, iar pe la 23:30 cand am inceput sa o culc parea ca adoarme, dar n-a reusit si a inceput sa misune prin casa. Asa ca s-a culcat cu greu la ora 1:00 noaptea si dimineata s-a trezit tot la 10:00.

Cand am fost la mare si-a schimbat programul de somn, s-a dat cu vreo 3 ore mai devreme.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, ma speriati cand citesc ce patesc copiii vostri in parc, cata lume fara educatie!!! Pe mine m-a enervat un baietel de vreo 3 ani care impingea copiii de la leagane spunand "da-te ca ma dau eu" si l-am intrebat de ce nu-i lasa si pe altii, crede ca daca e mai mare e frumos sa faca asa? Maica-sa nu i-a zis nimic, desi era langa el. Eiii, dupa ce s-a agitat vreo 10 minute printre copii, s-a apucat sa tuseasca ingrozitor si abia atunci i-a zis maica-sa sa puna mana la gura. Nu va zic cu ce viteza mi-am luat copilul pe sus si am zburat de acolo. Pai bine, cucoana, daca e bolnav, de ce-l aduci intre atatia copii? Daca da si la altii se vindeca el mai repede?
Mi-e asa teama de virozele astea, uff...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

ella si imi pare tare rau pentru BOB.Si pe STEFAN l-a strans un copil de gat pentru ca a pus mana pe lopatica lui iar bunica mi-a zis ca are zile rele si zile bune.Dupa ce STEFAN a plecat la topogan a venit dupa el si i-a pus in cap aproape 1 galetusa de nisipDesigur ca nu m-am mai abtinut si i-am spus bunicii ca in zilele astea"rele" sa-l tina in cusca.

STEFAN se culca la 21.00 si se trezeste la 07.20 fix in fiecare dimineatala pranz doarme 2 ore jumate 3 de la 12-14.45 cam asa.El le are cu orele aste fixe

kid io nu cred ca ar trebui sa-l trezesti ca doar nu merge la scoala sau gradi.Lasa-l sa doarma cat vrea si cum vrea ca peste 2 ani sau 1 merge la program care v-a tine pana la pensieSunt clipele lui de glorie

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am vazut si eu poze cu Ana de Madi, Calin de Arcadia si Sabina motzata; foarte frumoase.
Pe Ana nu o mai vazusem de mult timp; ce par superb are.
Calin e asa serios in poze, parca ar vrea sa spuna: "ma fac io mare..."
Iar Sabina e asa cocheta cu rochita ei eleganta...

cine mai are poze noi, sa anunte, ca io ma uit cu placere la capsunei

cat despre copiii astia care lovesc cred ca au ei ceva frustrari, adica violenta asta a lor are la baza fie lipsa de afectiune/atentie din partea parintilor, fie comportament prin imitatie sau pur si simplu proasta crestere

a mai invatat un cuvant sau e mult spus, ideea e ca denumeste ceva cu el; a tot vazut hipopotami in baby einstein, noi i-am povestit de "hipo", iar el ii striga "ico".
"C" ii este foarte la indemana fiindca spune numai cuvinte care contin "C": , "caca", "cubul" , "cartea", acolo", "aca" = apa, "ca-ca" = ga-ga, "coco" = mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

buna mamicutelor...
va rog sa ma ajutati cu un sfat:
ili nu mai bea lapte.

de 4 zile nu a mai vrut sa bea, astia de la milupa au schimbat ambalajul dar si compozitoia laptelui si nu i-a placut..problema e ca a umblat taica-su pe la n farmacii si a gasit cutii mi;lumil vechi, adica de-alea neschimbate vreau sa zic, dar nici asa nu mai vrea. am incercat sa-i dam cu lingurita, in cana ei de apa, nimic..urla si nu vrea lapte..ce ma fac? cum sa fac? nu cred ca solutia e sa-i schimb laptele pt ca nu vrea s abea de nici un fel, nici de-asta nou, nici de-ala vechi..of, nici noaptea in somn nu vrea, deschide gurita si apoi cand isi da seqama ce este incepe sa planga si sa dea afara biberonul...
ce fac?

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc de raspunsuri
Mai vroiam sa va intreb ceva, dar uitasem: scoateti capsuneii afara daca ploua? Eu ma gandeam sa-i cumpar juniorului cizme de cauciuc si pelerina de ploaie si sa iesim si in zilele ploioase, fara carucior, nu atunci cand toarna cu galeata, dar nici sa stam in casa toata ziua daca ploua. Oare ii face rau?

Sunt singura care nu intelege nimic din ce vorbeste copilul? Al meu clar zice ceva, cateodata imi si arata, dar chiar nu pot sa imi dau seama ce anume.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Kid nu esti singura!
Rares zice inteligibil alo si mama dar nu vine la mine daca este trimis de cineva.Intelege da-mi si nu (si rade)face un semn distinct din gurita cand vrea si el ce mancam noi si zice cah la pampers si pantofi ca m-am prostit eu zilele astea si i-am zis ca-i miros pantofii.Cam atat!
Am inceput din nou vigantolul cate 2 pic pe zi de capul meu.Ce ziceti?
Azi a avut o zi tare proasta.A cazut de 3 ori si in seara asta o tranta din pat.
Am hotarat sa renuntam in curand la patut ca si asa ma calareste in fiecare noapte.Ii aduc un pat de o persoana in camera in curand ca avem o camera suficient de mare.
De vineri a venit mama soacra sa aiba grija de el ziua cat muncesc eu.Maine e prima zi cu norma intreaga.Am emotii cu culcatul de la pranz.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

maricicutz Imi pare rau ca aveti probleme cu laptele. Nu stiu nici o solutie minune, eu am patit-o asa cand am vrut sa-l trec pe milumil junior, pe care l-a refuzat din start si apoi nu a mai vrut nici milumil 3. Stiu ca o perioada nu i-am mai dat lapte, iar apoi am inceput treptat si incet, incet l-a acceptat. Tot am zis ca sun la cei de la milupa sa-i intreb de ce au schimbat laptele, dar tot am uitat. Am citit si aici pe forum ca sunt mai multe mamici nemultumite de noua lor formula de lapte, multi copii o refuza. Eu dupa ce nu mai gasesc milumil 3 forumla veche, il trec pe lapte de vaca, nu mai incerc sa-i dau formula asta noua.

carstea Juniorul nici macar mama nu zice cu adresa. Vorbeste pe limba lui, iar eu nu pot sa inteleg nimic. Pune telefonul la ureche, dar nu zice alo, de fapt rar mormaie ceva, dar pune si telecomanda la ureche si alte obiecte care seamana cu un telefon. Intelege si el multe, de exemplu stie unde e frigiderul, baia, daca ii spun ca mergem, pa, e in secunda 2 la usa, daca ii zic sa imi aduca mingea, mi-o aduce si altele.
De vigantol, nu stiu ce sa zic. Serviciu usor.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ella, daca la voi predomina "C", la noi predomina "P" , stie cele mai multe cuvinte cu "P":papuci, papusa, pipi, pipiii(=copii), po (=porc), poza, pa, papa, pitici,...si nu mai imi vin acum. Si chiar le pronunta corect si clar. Aaaaaa, tot vroiam sa-ti zic, ca am "furat" de la tine ideea cu "baby einstein si animalele pleaca sa faca nani", ca io nu stiam cum sa inchid tv-ul fara sa o "traumatizez" . Ii spuneam ca s-a stricat, dar nu eram impacata cu varianta asta. Dar asta cu nani merge perfect pt ca de obicei seara ne uitam, pana ii pregatesc baia si stie ca daca pleaca animalele la nani, urmeaza sa se culce si ea. in timpul zilei cand vede tv-ul inchis, zice singura:"baby nani".

Si noi mai avem incidente in parc cu copii si recunosc ca eu sunt destul de rea cu genul asta de copii mai agresivi, mai ales daca sunt mai mari (5-6 ani) si parintii nu sunt in preajma. Daca noi am ajuns primele la un leagan/topogan/... si vin peste noi si o imping pe Ana sa se dea la o parte, le spun clar sa plece la alt leagan ca acum ne dam noi aici si sa vina cand plecam noi. Eu am grija ca Ana sa nu stice joaca altor copii. Daca ei o accepta bine, o las sa se joace cu ei, daca nu vor, atunci plecam noi in alta parte. Si da, sunt multi parinti mandri ca copiii lor dau din coate si se descurca la locul de joaca, chiar daca asta inseamna sa bruscheze pe altul. Am surprins asta chiar de curand.

Noi am inceput procesul de trecere pe lapte de vaca. Il accepta ff bine. Si noi am avut o perioada cand nu mai vroia sa bea, bea ff putin fata de 600 ml cat bea inainte. I-am scos cerealele ca am crezut ca s-a saturat de gustul ala. Acum vad ca a inceput iar sa bea. Nu la fel de mult - cam 3-400 ml pe zi.

Io am scos-o pe Ana afara pe orice vreme: ploaie, ger, viscol. Chiar ieri dimineata ne-a prins ploaia prin parc. Si don'soara nu m-a lasat sa-i pun aparatoarea de plastic la carut... intindea mainile sa o ude si zicea:"poua, poua" . Asa ca am ajuns amandoua ciuciulete acasa. Mai ales eu, ca ea avea gluga.

Didi, ce frumos ca v-ati intalnit! M-am uitat la pozele Irinushei (wow, ce mare s-a facut Amelie!!), dar nu l-am remarcat pe M, pt ca nu m-am gandit ca ar fi cineva cunoscut.

Ma duc sa ma uit la pozele lui Madi...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput