***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ella, la 2 ani o sa va certati :). Ce frumos spune el nas..

A anuntat Alynta 27 ca asteapta bb2? io am pierdut, dar nu ma mir ca nu am citit decat in goana..

Felicitari!!! Sarcina usoara!

Betty, sunt superbe pozele. Noi faceaam poze asa pt calendarele de Craciun...hnaracul cu liniutze este H&M, avem si noi unul, dar pe bleu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Fetelor, Ella, a adormit ingerasul meu singur-singurel, i-am dat sticla cu apa si i-am zis culca-te ca ti somn si m-am apucat sa citesc un mail de la o prietena buna, cand ma intorc fata mea dormea. Mai pot zice ceva? Mi rusine ca m-am plans atata de ea ... Am pupat-o si am trezit-o, dar a adormit repede la loc.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,
multumim.

Betty,
bravo ei ca doarme singurica; noi l-am adormit pe in brate pana la 1 an si 2 luni, dupa care l-am convins sa doarma in patul mare langa noi; se foieste vreo 5-10 minute inainte de somn dar e bine ca nu mai tre sa-l caram in brate cate juma de ora; asta e valabil la somnul de seara.
Nu avem acelasi succes la somnul de pranz fiindca in timpul zilei soacra il adoarme , evident, in brate, asa ca in weekend cand ved eu de el tre sa fac la fel, fiindca asa stie el ca vine somnu.
Si daca tot vorbesc de soacra, ma mai enerveaza un lucru la ea, ca il culca de 2 ori pe zi , iar eu nu sunt de acord; in weekend , il adorm la pranz o data si gata, doarme 2 ore si cred ca e suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, e aiurea ca ea il culca de 2 ori, tu o data...poate de aia sta treaz asa mult seara, cred ca nici Andreea nu s-ar mai culca nici la 12 daca ar dormi de 2 ori. O data doarme si ea la pranz de la 1-2 la 3-4, sau un pic mai mult uneori si seara tot nu are somn. Mi-a mai adormit uneori seara de la 5-6 cate un ceas si pe bune ca la 1 s-a culcat.

Eu is super incantata ca a adormit fara sa stau langa ea si mai ales la pranz, ca o adormeam in carucior pana acuma ca in brate eu nu mai pot, ca asa era si la noi ritualul pana la un an. Ma mir cum poate soacra=ta ca doar Bob e mai greut. Sa-i spuna sotul sa se aseze langa el, cum faceti voi seara, doar e mai comod. Dar sa-l lase sa se oboseasca bine. Dar ....usor de zis, greu de facut, mai ales cu soacrele. Eu am noroc ca nu se baga, chit ca sta la 10 minute de noi, daca nu mergem noi pe la ei, doar o data pe luna vin. Nu ma ajuta deloc, dar nici nu ma incurca, insa mie mi se pare ok asa.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

CEAU.
Va tot citesc dar nu apuc sa scriu. Nu ma lasa minunea mea deloc sa stau la tastatura. Am scris vreo 3 mesaje pe care mi le-a sters asa ca am renuntat.
Acum doarme si profit sa va scriu.
Sunteti mortale cu povestile voastre in care va aparati drepturile. Eu am descoperit ca de cand sunt mamica tare imi mai dau drumul la gura cand ma calca cineva pe nervi. Dar la urma urmei atat timp cat eu nu ma leg de altii sa ma lase si altii in pace.
Ioana, Carla hai ca m-ati convins. Acum nici nu mai astept sa ma intrebe cineva cat am alaptat ca ma laud eu singura ca inca alaptez. Fiecare face ce vrea. Acum cand ma vad altii ca o alaptez ca sa nu imi zica mie ii zic cica Elizei " lasa tu micut-o tzitzica ca esti mare" .Eu ma fac ca nu aud nimic. Sa le raspunde Eliza ca doar pe ea o intreaba.

In rest noi am fost cam bolnavioare. am racit putin si am facut febra, asta in timp ce un canin incearca sa isi faca loc. A devenit asa de rasfatata si uneori nu mai stiu cum sa ma mai joc cu ea.
Se plictiseste asa repede de orice si incepe sa planga. Dar ma bucur ca se simte mai bine si nu mai face febra.
Va las ma duc sa stau putin linistita daca tot a adormit.

Multi pupici.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ella imi pare rau de ce a patit Bob in parc.
Si noua ni s-a intamplat. O fetita s-a infipt in parul Anei si tragea cu toata puterea de a trebuit sa o apucam noi de mana si sa o strangem putin ca sa ii dea drumul. Tatal ei, desi statea la 1 metru de ea, era prea ocupat sa vorbeasca la telefon, iar cand a terminat nu numai ca nu si-a cerut scuze, ci din contra ii spunea fetitei cu mandrie: "asa, esti rea ca...nu stiu ce alta cunostinta de-a lor!"

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am vazut ca sunt destui capsunei care se culca seara destul de tarziu. La ce ora se trezesc dimineata? Cam cate ore de somn ar trebui sa doarma la varsta lor?
Juniorul meu s-a culcat azi noapte pe la 12.30 si s-a trezit azi la 11 si un sfert... In general, se culca pe la 11-12 si se trezeste la 8-9, uneori chiar 10. Ar trebui sa-l trezesc mai dimineata? Sau sa-l las sa doarma cat are el chef?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Kid, exact asta ma intrebam azi dimineata cand s-a trezit Eliza la 11.00.Aud despre altii ca se trezesc la 8 - 9 , nu stiu daca e bine sau nu. Pe la 11-12 se culca.
Dar am observat ca la noi e ceva de sezon.Adica are 1 luna cand se culca la 22.30 se trezeste la 9 , apoi se culca la 21.00 se trezeste tot la 9.00 . Acum e in extrema cealalta se culca cat mai tarziu si se trezeste la fel de tarziu. Peste zi doarme o data cam 2-3 ore si atat.
Eu zic ca ei se culca cand le este somn, nu cred ca ii putem schimba cu ceva.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Ana doarme de la 21.30-22 pana pe la 07.00-08.00 si mai doarme o ora jumate-doua, la pranz.

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Ella e dulce foc David in filmuletul cu "nas". L-am vazut cu Ana si Ana dupa ce te-a tot auzit cu "Bob..." tot zice prin casa "bobo, bobo".

Asa creste Ana

Mergi la inceput