***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***
Raspunsuri - Pagina 20
ella_74 spune:
Eseea, felicitari si tie! vai, cate burtici nr 2 avem![]()
Poohy,
cumnata mea a nascut la Memorial Hospital Medlife; am fost la ea in vizita in fiecare zi; mi-a placut foarte mult acolo, iar personalul atat de atent; sectia de neonatologie e aproape de salon si are vitrina pe un perete intreg asa ca poti vedea oricand , ca vizitator, bebelusul fara sa dai buluc peste el cu microbi; bebelusii sunt pusi fix in vitrina, adica asa au patuturile orientate.
Sunt dr buni acolo, Pelinescu care e o somitate si Mendez care vine din Municipal.
In octombrie se inaugureaza si spitalul privat CMU; eu am nascut la CMU dar pe atunci nu aveau spital , decat parteneriat cu Elias, si din cauza asta lucrurile nu au decurs cum m-am asteptat; ce a depins de CMU, partea de cazare si personal a fost ok, ce a depins de Elias, adica sala de operatie, sala de terapie intensiva, sectia de neonato + personalul aferent din aripa de stat au fost un dezastru si au facut ca nasterea sa fie cea mai mare trauma traita de mine pana acum.
ca si cost, Euroclinic costa dublu fata de Medlife.
doxinu spune:
poohy ti-am dat PM daca ai ceva nelamuriri iti explic cu drag.ti-am dat si niste link-uri sa-ti faci o idee.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
eseea felicitari, sarcina usoara.
poohy brrr. Foarte nasol. Eu chiar nu am ce sa reprosez spitalului Pantelimon, foarte ok, asistentele la fel.
ella, liviana am gasit fabrica, chiar am luat o pereche de ghetute super pentru Maya.
ella_74 spune:
mica,
sa le poarte sanatoasa!
ne arati si noua poze cu ghetutele?
sunt curioasa daca au mai bagat ceva, ca mie mi-au dat impresia cele 2 doamne vanzatoare ca ar avea depozitul tot in cladire, dar vorbeau intre ele de tot felul de aranjamente pe care le faceau ca sa vanda pe prietesug lui x si y...motiv pentru care banui ca mai aveau si alte modele.
kid spune:
ella Am primit vesta, multumesc frumos
Ii vine bine juniorului, daca ai timp, uite aici. Iti trimit maine poza cu dovada platii, trebuie sa caut mai intai chitanta, nu mai stiu pe unde am pus-o.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid ella Am primit vesta, multumesc frumos Ii vine bine juniorului, daca ai timp, uite aici. Iti trimit maine poza cu dovada platii, trebuie sa caut mai intai chitanta, nu mai stiu pe unde am pus-o.Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia![]() |
ma bucur ca -i vine, de fapt am vazut si poza; foarte frumos ii sta.
n-am nevoie de chitanta, pe tine de cred pe cuvant ca ai platit; am cerut la restul fetelor care nu sunt din odisee.
Chiar ma intrebam ieri daca ai primit, de fapt am trimis mai multe pachetele si fiindca le-am intarziat atata din lipsa de cutii mici, am rugat soferul sa le puna prioripost.