***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, imi pare tare rau de P, mai ales ca va stricati si planuri de un weekend ca face bine la moral sa mai evadezi din rutina zilnica. Poate numai prima noapte e mai rau si apoi isi revine, asa a fost la noi si fara febra.

Liviana, eu i-am dat pt fluidizarea secretiilor Eurespal, pe noi ne-a ajutat de fiecare data, majoritatea zic ca e apa de ploaie dar la noi isi face efectul. sa se faca bine.

Nu stiu cine intreba de Humex, noi am folosit dar mi se pare ca are jetul cam puternic si e cam mare concentratia de sare. Am trecut pe Sterimar. Humex e bun ca impinge cu presiune secretiile si le inghit, dar mi-am dat si mie si ma ustura nasul, asa ca am renuntat.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Liviana - eu ii dau AMBROXOL, 10 pic de 3 ori/zi. Mai puternic este SINUPRET pic, dar e amar si nu pot sa i-l dau deloc. KARVOLUL e bun noaptea, si patutul inclinat. In rest PIVALONE si ser fiziologic in nas. Eu i-am dat panadol si nurofen dar la febra peste 37.5. Tot 7 zile a tinut guturaiul. dar el nu face guturai ca noi, sa-i curga nasul si atat. El boleste rau,nu doarme noaptea, se trezeste urland la 30-60 min. Ziua se joaca si calareste aspiratorul care e pus la indemana pt batista bebelusului, mare inventie si asta!

Cqiquitita - mercic ca ne-ai vazut pozele!

Kay - ai mare dreptate cu dependenta de net! Eu mai si mananc in disperare cand stau pe net, asa ca iar am fundul mare.

Sunt in urma cu cititul!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare plantatie!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
E greu cu mucisorii astia, dar trec ei ... rabdare ne trebe! DAca le dati medicamente, care dizolv mucisorii (gen Ambroxol - ca nu le stiu pe cele din tara), sa nu le dati prea tarziu, max. 18.00 ... ca altfel curg noaptea si dorm greu.

Multumesc de aprecieri!
Am vazut si eu poze ... cand mai bag ochiu' la voi si vad poze noi, sar repede :) ... dar nu ma bateti, ca nu mai stiu cine si cum! Dar oricum, toti capsuneii sunt frumosi!
De mai aveti chef, aici doar cu fi-mea.

Am citit iar pe sarite, dar nu rezist sa-mi dau cu parerea:
- laptele : am intrebat pediatra (si una din tara si de aici) si ambele mi-au recomandat sa raman la formula, sa nu trec la laptele normal. In primul rand stomacul omenesc digera greu laptele de vaca, 2, nu are vitaminele necesare. Nr. 1 a refuzat la 4 luni formula si am fost nevoita sa-l trec pe lapte de capra ... n-au fost probleme, doar ca la 1 an avea anemie. Stiu ca-i scump, dar mai bine luati unul mai ieftior si tot e mai bun decat laptele normal. Eu vreau s-o tin pana la 2 ani pe formula, dupa care trecem la lapte normal de mai vrea.
- pantofi de casa : am citit peste tot ca un copil, care tocmai a invatat sa mearga, se tine in casa in ciorapi, sa-si formeze un mers frumos. Stiu, sunt tare dragalasi pantofiorii astia ... recunosc ca am luat si eu, doar ca ai mei sunt pe baza de jucarie :). Ptr. ca avem parchet si aluneca, i-am luat sosetele groase cu talpa de cauciuc.
Mai era ceva? Ca nu mai stiu ... a obosit neuronul!
Oricum, e doar parerea mea, nu trebe sa ma bagati in seama!:)

Miniuta, m-a apucat "nostalgia" cand am citit despre oboseala ta. As putea sa-ti povestesc aici povesti de groaza cu nr. 1 al meu ... pe scurt: de la 4 luni la ca. 1 an dormea ingrozitor de prost ... adica se trezea la ca. 30 min. si urla, se potolea f. greu ... facem si eu si ta-su cu schimbul, juma de noapte eu, el cealalta ... la week-end venea mama ca altef era omor la noi in casa, eram zombi. De la 1 an a inceput sa doarma mai bine, se trezea doar la 2 h sa-si bea laptele, eram fericiti. Si acum dorme prost, mai ales dupa o zi incarcata, cand e bolnav oricum ... vezi doamne suferim de Pavor Nocturnus . Cand am inceput sa-l prelucrez pe al meu om cu nr. 2 a avut doar un comentariu: Iar nu o sa mai dorm noaptea!
Dar am avut noroc cu mandretea mea mica, de la inceput a dormit super! Acum dorme de la 20.30 la 7-8 dimineata, adorme singura, lapticul il cere pe la 6-7 dimineta ... acum pot spune si eu ca am copil care doarme durch :) E dupa noroc! Am o prietena, care l-a avut pe primul bun de somn si pe a doua teroare ... Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la nr. 2, mai ales de-l doresti undeva in sufletul tau. Eu una sunt singura la parinti, si-ti pot spune ca nu-i bine deloc. Gata, nu ma mai bag ... doar atat: cu timpul se rezolva si problema cu somnul! Curaj!

Anca, felicitari ptr. bb2!!!! SArcina usoara si bb sanatos si somnoros! Ce-ti doresti? Am vazut pozele! Se pare ca ati avut o vacanta pe cinste!

De ce nu treceti in listuta si pe burticile noi, sa putem tine si noi evidenta?! Sunt multe, oricum ... sau n-am vazut eu bine?!

Didisor, sa stii ca eu si acum ma oftic ca n-am luat aparatul foto sa avem si noi dovada. Mi-am dat seama cand era prea tarziu :) Si care cuminti? Cris a rascolit jucariile lui Robert si Melie a turnat cafea pe covor ... astia sunt copii cuminti in ochii tai? Bafta cu Krippe-le! Cand vin ai mei din concediu iti trimit si link-ul promis.

Si gata, ca cica io fac pauza de forum ... ts, ts, ts!
Pupici si santate plantatie!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Asa, sa trecem peste chestia cu pauza, ca am uitat ceva ...
- vorbitul: a mea spune doar "mama" ( mie, sau cand vrea ceva ... nu prea inteleg legatura ca io o cam ignor de obicei ;)), "tata" cand ramane blocata in scaunul lu' fra-su, calare pe calut, pe masina sau pe scara de la pat si-l striga pe tati in ajutor ... si "chis" - adica Cris - cand vede poze cu bb-i, indiferent de-i ea sau altul :) REstul doar un "da"/"ba" ... dar stie sa se faca inteleasa. Si nu-mi pare rau ... asa imi doream la nr.1 sa vorbeasca ( a inceput f. devreme cu primele cuvinte, cam la 10 luni, dupa care n-a mai vrut pana la 2,2 ani) si acum nu stiu cum sa-l fac sa taca! O sa vedeti voi, cele la nr.1 ca o sa-mi dati dreptate cand n-o sa mai puteti vorbi nici cu sotul ca se baga un prichindel in vorba sa-si dea si "ion" cu parerea :)

Si o intrebare la mamicile cu 2 sau mai multi:
Nr. 2 e mai precoce, sau mi se pare doar mie?
A mea face asa, de exemplu:
- ne impusca "da/ba", tinand ceva in mana si se tavaleste pe jos de ras cand noi ne speriem sau cand se arunca fra-su pe jos (evident ca a vazut la fra-su si ta-su cum se jucau de-a indienii si cowboy-ii)
- face teatru cu papusile: le ciocneste cap in cap si vorbeste pe limba ei - tot la fra-su vazut, care se joaca de-a rolurile cu tot ce prinde
- isi pune singura muzica (spre disperarea lu' ta-su, ca-i butoneaza scula de scula :)) si danseaza
- mananca singura (vedeti si poze) ... se face varza, dar mai si reuseste
- bea cu paharul, paiul, canita ( pe frate-su la 2 ani am inceput sa-l dezvat de biberon)
Si nu mai stiu ... sigur sunt mai multe chestii, dar iar e problema cu neuronul.
Gata, sanatate din nou!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Irinusha, si eu am observat ca nr 2 face niste chestii pe care nr 1 le facea mai tarziu. Dar nu cred ca e vorba de precocitate, cred ca doar imita ce vad la fratiorii mai mari. Asa e si la noi cu butonatul si cu dansatul (noi dansam toate trei de mama focului pe muzicile de la desenele animate).

Si noi suntem putin mucioase, deocamdata numai nr 1. Aoleo, fug ca s-au pictat astea pe fata si acu se infasoara in sacii pentru gunoi, valeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

livianaBogdanel nu merge in fiecare zi la cresa? Cum e acolo? Mai ai bona?

A gasit cineva fabrica de pantofi ddin Vitan de care spunea ella. Am trecut azi prin zona, am intrat pe prima strada la dreapta dar... o strada super mica si plina de tigani. Si evident nici o fabrica. Asa ca daca ajunge cineva sa ne dea si noua adresa exacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307
A gasit cineva fabrica de pantofi ddin Vitan de care spunea ella. Am trecut azi prin zona, am intrat pe prima strada la dreapta dar... o strada super mica si plina de tigani. Si evident nici o fabrica. Asa ca daca ajunge cineva sa ne dea si noua adresa exacta.

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mica,
am fost unele dintre noi (eu, Liviana, Carmen so) si am plecat cu multe cutii de acolo
de fetite pot spune ca erau mai multe modele.
da, aia e strada, Martinesti se numeste, mergi pana spre capat, la un gard de fier verde, in curte o cladire cu 2 etaje si un banner pe ea pe care scrie "spatiu de inchiriat".

eu n-am gasit tigani, dar fiind zona de case e posibil sa mai scape si din astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella si ce program au? Scrie ceva pe poarta/cladire ca sa iti dai seama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

ella si ce program au? Scrie ceva pe poarta/cladire ca sa iti dai seama?

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

oficial programul e 8-16 dar de fpat sta cucoana aia pana la 14; cladirea e pe dreapta, nu scrie nicaieri ca e fabrica, ca de fapt nu mai e, au inchis-o dar mai au marfa din stoc pe care tre s-o vanda.
deschizi poarta, intri in cladire si camera cu pricina e in stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

..poate apare si Elteka cu o veste asemanatoare ...

Nu-i chip, Didi , io am fost zece zile la Strasbourg, acum scriu din Letonia si p-orma ma duc o saptamana la Bonn... Nu mi-am vazut consortul de un secol. Si Elias ma termina, il alaptez toata noaptea, peste zi cand apuc...i-au iesit 4 masele intr-o saptamana...vrea sa ne jucam, sa facem puzzle-uri non-stop, imi aduce toate cartile, nu ma lasa o secunda... adorm in picioare din cauza combinatiei asteia de servici+mamicit non-stop, sunt rupta... Citesc ce scrie Irinusha si imi place, doar ca la noi e invers...eu sunt cea care zice daca nu apuc sa dorm macar o noapte intreaga, nu ma simt in stare sa fac inca unul.. .

Azi am avut cursuri de la 8 la 23h, mi-am vazut puiul numai 5 minute de dimineata si acum seara a adormit in plansete fara mine, pentru prima data

Ma duc sa ma bag in pat langa el. E un pupacios , il ador... Si vorbeste intr-una. De ieri zice "cunc" la triunghi, ca tot bagam forme geometrice in orificiile corespunzatoare, asta e marea pasiune a perioadei.

Poohy, felicitari !

Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)

Mergi la inceput