***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

tot io..am vazut sapt trecuta cred pozele Liviei. micutza roooz, e si blonda Chichi, tu unde esti? (in poze?)

nu l-am tuns inca pe David, nici mie nu imi vine sa cred, numai ca nici acasa nu vreau sa il ciuntesc nici nu ma indur sa dau 12E la frizer..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@, creste greu... dar creste! Ai dreptate, de aia e schimbata. Tanjim dupa niste moate, in ritmul asta poate de Craciun!
Laptele l-am schimbat treptat, nu chiar la modul foarte exact gen 5, 4, 3, 2 1 masuri, dar pe aproape. Renuntasem la cereale insa i-am pus iar, ca mi se pare ca simplu nu il vrea. Ma innebuneste cu "apte-apte" ia o gura si nu mai vrea. I-am facut cu gris cu miere intr-o seara o data a vrut, o data nu. Eu trebuie sa ies din camera cu ea agatata de mine ca altfel urla, sa ies in frog sa incalzesc, ea se agita... La cel praf puneam apa plata pe caloriferul electric ca la noi e frig de moare lumea si puneam apoi masurile. Cred ca trebuie sa iau un termos, dar iar e mare dilema ca ea uneori mananca de 3 ori lapte noaptea, alteori doar o data.

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si io ii dau lapte de vaca .Mie mi-a zis dr. sa-i dau la inceput 30 ml si sa cresc cate 10 ml in fiecare zi.Noi sugem incontinuare dar asa ii v-a fi mult mai usor cand il voi intarca.Si io ii fac orez cu lapte si fidea ca grisul nu-i place,il mai dau si gol asa in canita.........nu mai vera sa pape deloc iaurt in schimb

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, Doxinu, Didi multumesc.
Pulmex si Karvol i-am pus aseara dar nu l-a ajutat f mult. Ma interesa pe gura ce pot sa-i dau.... ca sa-i inmoaie secretiile.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

offf, deci majoritatea capsuneilor sunt raciti.
Noi am avut o noapte cu tusa in schimb fara prea multi mucisori.
Eu cat a facut febra i-am pus supozitoare, apoi i-am mai dat nurofen cam de 3 ori pe zi. acum ii dau daor sirop de patlagina si sa stiti ca spre surprinderea mea a fost foarte foarte foarte bun. Azi noapte dupa vreo 10 minute de tusa am fortat-o sa inghita cativa ml de sirop( ca altfel nu vrea) si in secunda urmatoare nu a mai tusit deloc. Nu -mi venea sa cred. Iar acum cand s-a pus la somnic i-am mai dat , acum incpe sa-i placa si vad ca doarme linistita.
Kay , sa stii ca si netul ne tine din treaba dar pe mine ma tine si lenea......dimineata as putea sa ma trezesc mai repede dar chiar nu pot asa ca.....Problema e ca atunci cand nu am timp sa fac ce-mi propun ma razbun pe sot, si dupa aia imi pare rau.
Va pup acum chiar ma duc la treaba.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Liv,ai incercat ceaiul de cimbrisor cu lamaie?Sau ceaiul de ceapa?Stiu ca sunt bune expectorante...si daca reuseste sa tuseasca si sa se curete...nu va mai avea mucisori...scuze...scriu telegrafic..ii ies caninii daphnicai...incearca si siropul de muguri de pin..miere cu lamiie...Multa sanatate!Pup

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Tot eu...La ceaiul de cimbrisor,efectele sunt imediate...(l-am testat anul asta pe Retezat).Gasesti la farm naturiste dar si la cele obisnuite!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Chris, eu stiam ca ceaiul de combrisor e bun pt anti-paraziti. O sa incerc si cu el insa nu stiu daca il va accepta B - nu ii plac ceaiurile deloc, poate si unde nu l-am obisnuit cu ele. Pe asta o sa i-l indulcesc insa. Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si noi in clubul celor mucosi ... azi noapte, fara nici o atentionare toata ziua, abia a dormit din cauza de mucisori... sint disperata, avem bilete de avion pt Italia, un weekend romantic... nici nu mai am chef de nimic. Sper ca pina miine sa stationeze sau sa se vindece. Sa nu faca febra maei ca nu ma mai duc nicaieri
Humex ati folosit... ca farmacista i-a dat de ala la tati, ca cica apa de mare nu se mai fabrica

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Chiqiutta eu stiu ca mierea provoaca, folosita in mod frecvent, carii. Am vazut copii de 2 ani cu dintii varza, care bausera miere in ceai sau lapte... Laptele de vaca e destul de dulce, nu cred ca are nevoie de miere/zahar. Daca nu vrea deloc mai bine te intorci la lapte praf. Parerea mea

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput