***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty chiar il sorbea, si eu m-am mirat, ieri a luat prima data paharul si l-a dus la gurita, numai ca era cam gros iaurtul, dar mai bine asa, ca daca era lichid se scugrgea tot pe linga

Poohy
cred ca nu ti-e rau de la sarcina ci de la servici

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Salutare!
Am reusit sa va mai citesc si eu insa doar acest capitol.
La sv am treaba multa iar acasa abia am timp sa stau cu pitik d-apai sa mai intru si pe net.Oricum de obicei sta calare pe mine si nici un mail nu ma lasa sa trimit..............

Felicitari, in primul rand, Poohy pt bb2.Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!Am vazut si pozici de Manu care e pretioasa tare!Si din descrierea ta se aseamana cu Davidel la dracusori.

Am mai vazut capsunei, toti haiosi si simpatici.Boby de Ella e super cum spune el "nas" si bebe mancacios de iaurtel(scuze ca nu mai stiu cine era).

Apropo de dormit de capsunei, al meu domnisor doarme ziua cam 1.30 h-max 2h la pranz iar de culcat nu mai devreme de 22-22.30.Ink se trezeste noaptea1-2 ori sa bea ceai si dimin la 7-8 sa bea lapticul.Uneori mai doarme pana la max 9.15(in zilele lui buna).
De vorbit..........nu pot spune ca pricepem prea multe, mai mult pe chinezeasca lui de balta.Spune:mama, tata, babi(mamei mele), pis(cand vede orice animal-asta pt ca a vazut mai multe pisici decat orice alt animal si nu reusesc deloc sa-l fac sa spuna cum trebuie cum fac diverse animale;la el toate sunt"pis"), apa, papa, caca, aca(pleaca),uti(la uite).In schimb intelege cam orice ii spunem.Ne aduce mingea sau diverse jucarii dc i le cerem, cere sa faca kk sau pipi daca nu-i punem pampers(la kk ne atentioneaza chiar si cu pampers), este disperat sa stea in baie(cada) si de cate ori umblu la baie si dau drumu la apa el crede ca facem baie si urla cand il scot din baie fara sa ne spalam.Ii place sa-l spal pe dintisori(avem tot 7 dintisori).Imi sare in brate cand ajung acasa si-mi face semn spre usa sa-l scot afara.Adoarme tinandu-ne de gat pe mine/ta'su seara si mama pe timpul zilei.
S-a acomodat extraordinar cu mama, chiar plange cand o vede ca pleaca seara.Pe acest motiv, uneori ramane mama la noi numai ca sa nu planga.Face cam ce vrea el, este f incapatanat si ma termina uneori.Avem si noi cateodata reprize de tavalit, urlat aiurea numai sa faca ce doreste domnia sa.Si nu-l bag in seama .
Are si tendinta sa mai impinga copiii pe afara, chiar pe noi uneori si nu stiu cum sa-l dezvat.Desigur ca nu-l las s-o faca dar dc nu sunt pe faza, il cert pt ce-a facut si-l iau de acolo.Evident ca nu l-am invatat noi si totusi...........Sper sa priceapa intr-un final si sa se cuminteasca.E sociabil de fel.
Cam atat despre noi.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

, multumim. Ti-am trimis PM acum vreo saptamana, nu cred ca l-ai vazut...
O sa pun si eu cat de curand poze noi de la mare din septembrie.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

sorry,
n-am primit PM; poti sa mai trimiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Betty sunt mame care trec mai usor peste ce se poate evita mame care se dau cu capul ca nu au facut ceva sa evite.io fac parete din grupa a doua,poate sunt mai fraiera da ' stiu ca daca stiam puteam sa-l scutesc de suferinta.Mi se pare mai mult gripa decat raceala

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Poohy,
ce veste frumoasa! felicitari!sarcina usoara!
am vazut pozele; Manu e atat de dulce...

Liviana,
daca afli de femeie car face mancare buna, vreau si io;
cea care imi face menajul nu o recomand dar din pacate n-am pe altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Betty lui Rares nu i-a prescris nici un doctor vigantol.De aia am zis ca e de capul meu.Noi am plecat cand avea Rares 9 luni si atunci fontanela era prea mica si aveam vigantolul oprit de vreo 3 -4 luni.
Poate sa-i faca rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

carstea, si eu is stresata de fontanela, dimensiunile capului. Am tot citit pe net despre vigantol si fontanela, dar nu m-am lamurit pana la urma, unii zic ca nu are legatura cresterea capului cu Vigantolul, atii ca da, ca se pot suda oasele sau calcifia incheieturile, parca asa ziceau fetele ca le-au zis madam Culcer. In schimb mie nu mi-a zis nimeni nimic legat de fontanela, si cred ca a avut mai mica ca s-a inchis imediat dupa un an, cei la cluj mi-au zis sa ii dau vigantol pana la 2 ani jumate, la maternitate la toata lumea 2pic/zi. Si eu parca ii dau cu inima stransa, mai ales ca are si Ca mare. Incerc sa ajung la cluj la un dr bun, dar luna asta nu cred ca are tati mult de lucru si delegatii.

Doxinu, Stefanel sa se faca bine. Dupa ce ii trece o sa fie si mai puternic. Cred ca orice mama vrea sa evite ce e rau pt puiul ei, dar uneori nu putem, nu ii crestem intr-un glob de sticla, asta am vrut sa spun. Te cred ca esti furioasa ca si eu am patit la fel cu soacra-mea, asta iarna, dupa rubeola, cand Andreea era cu imunitatea la pamant, a venit ca o floricica racita bine, mi-a pupat=o, strans=o in brate (dupa ce ca nici pe maini nu se spalase ca lucreaza la banca, dar oricum nu a facut niciodata chestia asta si cand Andreea avea numai cateva zile ma stresa enorm), dupa care imi zice ca daca raceste sa ia Amoxacilina ca si ea ia. Asa mi-a venit sa ii zica cateva, dar nu am putut, i-am zis sotului care nici el nu zice mare lucru, ca de' asa e in familie la ei, nu-si zic unul altuia nimic, nici sa ii picuri cu ceara, numai niste apropouri subtile. Si chiar a racit fata de m-am apucat de plans. Dar stiu pe de alta parte ca nu a vrut, e mai aeriana ea si nu se prinde de nimic, sau nu o intereseaza mai bine zis.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Betty, multumesc de intrebare. Da, a fost racita. M-a sunat sotul joi pe zi ca ii curge nasul si stranuta. Am vb cu pediatra si ne-a dat initial Vibrocil si Nurofen. Apoi a venit si a consultat-o; i-a dat Eurespal, Zyrtec, Imunobaby, Oscilococcinum si Colargol. Joi seara a facut temperatura - 38.6 si 38.2 (i-am luat de 2 ori ca nu eram sigura daca i-am masurat corect). I-am pus un supozitor cu paracetamol. Dupa aia am vb cu pediatra si mi-a zis sa-i dau antitermice, mai bine Nurofen. Intrucat era foarte maraita si m-am gandit ca o dor gingiile (ii ies niste dinti, nu stiu cum se numesc ca nu ma pricep, cei cu varful f ascutit), i-am dat Nurofen. A doua zi nu mai avea temperatura, asa ca am continuat doar cu Zytec si Eurespal si Oscilococcinum, fara Imunobaby ca mi se parea prea mult. Apoi nu i-am mai dat decat Sinupret. Duminica nu i-am mai dat nimic. A, vineri si sambata i-am dat Influcid, cate 1/2 de pastiluta in fiecare ora timp de 6 ore consecutive. Ieri iar a luat-o cu nasul, fara stranut sau febra, asa ca am inceput din nou Eurespal si Zyrtec, iar pediatra mi-a zis sa-i dau Sinupret. De joi nu a mai iesit din casa pana aseara (n-a vrut mariul-Liviana, si eu am multe contre cu el, dar eu ma cert rau de tot si de cele mai multe ori fac ca mine ) cand am scos-o eu ca ma gandeam ca s-o fi plictisit. Si era si frumos afara. In tot timpul asta, i-am desfundat nasul cu batista bebelusului ca Narhinelul meu nu facea fata. Am inteles ca a fost o viroza in tot Bucurestiul.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Graviduta, imi pare rau ca a fost racita Mara, dar cred ca peste tot is viroze. Ma gandesc ca de la vremea asta aiurea, acum e cald, acum e frig de ingheti, eu azi is in tricou, maine cu geaca de iarna si mi-as pune si caciula si manusile mai ales dimineata.

Acum asa e si Andreea, dupa o sapt de raceala zdravana, iar are muci dar nu f multi, doarme noaptea, dar ziua e cam maraita. Eu ma gandesc ca am tot scos-o afara si de asta nu-i mai trece, dar recunosc ca nici eu nu am stare in casa. Si se bucura afara, daca nu o scot o zi nu mai poate iesi nimeni din casa ca plange rau sa o luam si pe ea. Dar a mea nu a facut febra mai deloc, sau nu mare.

Caninii ii ies draguta de ea si dor ca naiba, acuma la Andreea ies cei de jos. Abia astept sa scape ca nu mai suport eu sa o vad cu mana in gurita si nervoasa, numai afara uita.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Felicitari mamicilor care sunt din nou insarcinate, ma bucur mult pentru voi, sa aveti o sarcina usoara si puiuti sanatosi.

Am pus la semnatura poze de acum 2 saptamani de la mare, titlurile sunt in engleza fiindca avem multi prieteni care nu inteleg romaneste, iar pentru romani nu e o problema engleza. Daca aveti timp si rabdare, sunt 238 poze acolo.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput