***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (79)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Poohy sarcina usoara cu un bb sanatos si voios!

Un video scurt cu P cum www.youtube.com/watch?v=qmXK0jNhBtU&eurl=http://patrickbichis.wordpress.com/" target="_blank">papa iaurt

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna seara, buna seara

am citit in zig zag, n0am timp de absolut nimic... imi cer scuze.

Poohy, te-am visat azi noapte, imi povesteai de don`soara Tzu...
Felicitari pt bb !!! te pup si te imbratisez !

vroiam sa va incant cu un filmulet... dar nu merge sa citeasca laptopul imprumutat cardul... si nu reusesc sa-l conving... ideea era ca Sonia, dupa lupte seculare care au durat 30 de ani (incehi citatul) spune MA-MA !!! mama, cu o rezonanta teribila, un MAMA suparat, un MAMA fericit, un MAMA adica vreau ceva... sar in sus de fiesce data. asa de fericita sunt !!!

as mai avea sa va scriu, dar nu mai am putere, mi-e asa de somn ca nu stiu ce sa mai fac. zilele mele sunt prea scurte, nervii prea intinsi, oboseala prea mare, stresul prea mult. asa ca nu imi ramane decat sa ma mai trezesc din cand in cand si sa ma mai ingrijorez de ceva, ca nu duc lipsa de motive.

ma duc la nani, langa grasa mea care ma striga (in sfarsit) MAMA, sa o iau in brate si sa o pupacesc mult pana o trezesc si pe urma sa-mi dau pumni in cap ca i-am stricat frumusete de somn.

noapte buna

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Poohy, FELICITARI! o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Intreba cineva cat dorm capsuneii...Miruna se culca la ora 22 si se trezeste la 7, iar la pranz mai doarme 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor a racit si STEFAN.Nu am dormit toata noaptea de muci stranut si lacrimi.Saracutul de el nu stiu ce sa-i fac sa-i treaca mai repede.

Raceala a luat-o de la nasul sotului care racit mort a venit in vizita si stranuta de mama focului fara sa puna mana la gura fara nimic.CAnd i-a zis sotul ca trebuia sa anunte ca este racit a zis ca nu s-a gandit ca el nu are copii si nu stie cum stau lucrurile.Credeam ca nu mai exista oamnei chiar asa de prosti!!!!!!!!!!!!!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

carstea, eu nu cred ca gresesti daca ii dai Vigantol ca doar asa ti=a prescris medicul din romania, ca acolo nu se da e alta poveste, probabil incidenta rahitismul e fff mica, sau ce stiu eu.

Ioana13, ce frumos papa P iaurtel, chiar bea singur din pahar? Ca asa duce si Andreea la gura dar nu soarbe, isi inmoaie limba.

Poohy, felicitari pentru bb!

Ninutza, fix acelasi program il are si Andreea, mie mi se pare ca doarme cam putin, mai ales ca pe la 9 da semne ca i-ar fi somn, dar nu se culca, cateodata si numai la 3.

Graviduta, sunteti bine? Mara a racit sau a scapat?

ang3lt0uch, cum e fetita, si-a revenit cu papa? Dar analizele?

miniuta, imi pare rau ca David e din nou bolnavior, e rau si eu ma tem de rosu in gat cu febra asa mare, mai ales ca eu nu ii pot da Nurofen. Ce sa zic ca or sa vina si zile mai bune, stiu ca acuma nu te incanta, dar crede-ma ca vin si alea, Andreea a seamanat cu David cu nedormitul si nemancatul si acuma doarme noptile, nu imi vine sa cred. Se trezeste la 7 numai pt lapte, eu care ca si tine de la 1:30-2 pana la 5 dimineata mai mult faceam sticle de lapte si mutam copilul din patut in patul nostru decat sa dorm.E mult mai bine cand dormi.

kay, felicitari pentru MAMA, intr-adevar e emotionant, ca o spun asa frumos si clar cu vocea lor cristalina, ca pana si soacra-mea s-a emotionat pana la lacrimi cand a auzit si a venit si m-a pupat.Andreea se uita la o poza de a mea, zicea mama si ma pupa.

doxinu, nu cred ca are rost sa fii asa inversunata pe bietul om, chiar nu isi dau seama, mai ales barbat fiind. Si daca nu lua de la el, poate ii stranuta un copil in parc si tot acolo erati, asta e perioada racelilor si isi face imunitate.

Si Andreea mea e din nou cu muci si stranuturi, si numai o sapt a trecut de la ultimii muci, dar acum parca e mai usor si cred ca nu-i dau nimic. Nu are febra, mananca, se joaca. Nici nu ma mir tare mult, ca la noi sambata erau 21 de grade, iar duminica si luni 8 grade, asta cand e mai cald nu dimineata.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Multumesc mult pentru urari!
Numai sa fie si bebe 2 asa de cuminte ca si Manu :)))
Singurul lucru care ma supara este ca in concediu nu am avut nimic-nimic, desi am alergat toata ziua dupa Manu si m-am luptat cu nervisorii domnisoarei :D Si de cand am venit acasa, desi la serviciu doar stau pe scaun, m-a reapucat greata...

Kay, tie si Soniutei! Desi nu am scris am urmarit evolutia domnisoarei :) Felicitari pentru "mama"!!!! E poruncitor, nu? Si Manu face la fel :))) Sunt foarte constienti de importanta lor!!!
Manucu e bine... Ii curge nasul dar e vesela (peste zi) si manaca pentru 7 :D Ar manca in continuu dupa ea :D E o mica cersetoare, se milogeste de toata lumea sa ii dea ceva de papa (intre mese). Eu nu ii dau, dar bunica nu rezista, desi o cert...

Vas, nu am mai vorbit cu Chris... Nu cred ca putea sa stie de mine. Sau cine stie ?

Ioana, :)))) pentru filmulet! Patrick e un scump!

Miniuta, multa sanatate pentru David!!!!

Doxinu, multa sanatate pentru Stefan!

Sa le treaca repede mititeilor! Mi-e asa de mila de ei cand sunt bolnaviori, niste boturi de om, nici nu stiu ce li se intampla... Manu a racit si ea de ieri de la pranz... A stranutat toata ziua si are nasul infundat. Din fericire nu are febra si nu a stranutat peste noapte, dar s-a tot trezit plangand ca nu putea sa respire... Se agata de mine asa suparata si se uita asteptand sa iau cu mana raceala.
Multa sanatate pentru capsuneii bolnaviori !

Anca 12+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Doxinu, eu il dadeam afara pe geam, ca la usa putea sa mai sune, te mai indupleca. eu n-am mila fata de oamenii bolnavi care imi intra in casa. asa am facut si in parc, un tanc infofolit pana peste varful capului, cu caciula groasa. si o las pe S sa se joace cu el, asa mai indoita, cu urechea ciulita la plamanii lui. Si ii zic lui Alex ca haraie la plamani... el ca sunt eu nebuna. si ce sa vezi, in 2 sec ii curge un muc galben si groooos dintr-o nara. mmaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaa, ce m-am enervat. am apucat-o pe S si am tras-o de zici ca avea ciuma copilul ala... si m-am pus pe un boscorodit ca nu toti copiii merg in parc cand sunt raciti, ca unii ajung la spital conectati la fire si oxigen, cu zeci de intepaturi si ca nu e normal sa iti lasi copilul bolnav sa se joace cu copii sanatosi fara sa anunt parintele inainte. Ce oameni. Si am zis ca daca pateste ceva, Doamne Fereste, ii dau nota de plata de la spital, sa o onoreze. Oricum, eu zic multe cand sunt cu Alex, dar daca ma pui cu omul in fata mi-e rusine sa-mi cer drepturile sau sa comentez ceva. prefer sa tac si sa tin pace. da tanti asta o sa mai auda de la mine. no, ce revoltata mi`s.

pooh, pupam ursuletul si ursuletii mici ! imi pare rau de nasucul lui Tzu. Si cu papa stiu cum e, S ar manca tot timpul, continuu. ea mereu are o painica in mana, ba odata a mancat 3/4 dintr-o paine, singura, de am zis ca explodeaza. si s-a miscat repede, ca n-am observat cand s-a petrecut grozavia... dar ea e slabuta, are 9 kg pe muchie... si 80 cm. isi permite sa bage cate un biscu sau o painica.

hai ca va las ca iar s-a dus la usa si sta si se uita la clanta ca pisica lu mama... ma duc s-o aerisesc

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

POOOHYYYY, FELICITARI! Mai mami, cat am mai strigat eu dupa tine... Chiar si zilele trecute ma gandeam la tine! Ce vesti minunate ne-ai adus! Bravo pt curaj! Sanatate si sarcina usoara! Ce va doriti? Foarte frumoase pozele din Cipru! Ce bine arata bungalourile alea albe!Si Manu a crescut mult, seamana cu tine, are clar ochii si privirea ta!
Teodoral, i-ai finutului o masinutza! Orice baietel se bucura cand primeste asa ceva!
Mica, ce rau imi pare - dar de ce? Care au fost impedimentele cu cresa?
Minuta, sanatate lui David! Si B al meu are nasul infundat de ieri caci i-a scos ta-su noaptea sacul de dormit de pe el. (ne luam de mana, Poohy) Cica era prea incalzit.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Bravooooo, Anca!!!!

..poate apare si Elteka cu o veste asemanatoare ...

Arcadia, azi trimit pachetul, lasa-mi un nr de telefon

liv, nu am citit decat mesajul tau..catre Kid, sunt si exceptii de la regula. R nu se da in vant dupa masinutze ,

Kid, daca cauti cadou, sunt niste jucarele mici cu persoanaje din desene animate: Simba, Pumba, Mica sirena, Tigri, lei, mostri..
Carti, iar is bune pt pitici

Edit: acu am recitti in urma si am vazut ca Teodoral, intreba :)
In ultimul timp io intreb mama copilului ce isi doreste. La o fetita (4 ani ) mi-a spus mama ei ca vrea printesa Mariposa, daca ai stii cat am cautat, ca pt mine toate erau la fel, si pustoaica ii venea sa il pupe pe Robert cand a vazut cadoul , alta de 6 anisori a vrut, tot prin maam ei am aflat un CD cu cartea Mica sirena, asculta CD si se uita la poze, dupa cum vezi, cadouri de fetita ma pricep
Si io am fost intrebata si le-am spus o lista, de fapt am vazut ca se practica chestia asta, e luata de la nunti, si e cel mai convenabil. o

Miniuta, nervi tari iti doresc, eventual niscai tutun ca pana in aprilie sa va fi: daca nu-i tuse, sunt muci, daca nu-s muci e febra, daca nu e febra e sigur altceva sau toate de mai inainte..

io dorm cu ei cand au febra pt ca astia mici fac febra imediat ff mare si e mai bine asa.
Mai Liv, sa stii ca se incing astia in saci. La mine is 17-18 grade, is in tricou dar seara uneori il gasesc pe D transpirat ca nu stiu daca sa il scot sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Didi, B doarme f bine in sac, dar ta-su s-a agitat cand a vazut ca transpirase un pic dupa ce-si bause laptele de seara. Fiind laptele cald, era normala reactia de moment, insa peste noapte nu naduseste. M-am saturat sa tot am discutii in contradictorii cu sotu' meu - asa ca l-am lasat sa vada consecintele propriilor idei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput