Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

PETRECERE

Si pentru ca tot v-ati oferit in mod repetat ajutorul pentru organizare, de data aceasta chiar avem nevoie de voi pentru urmatoarele chestiuni:

- desi petrecerea incepe la 10 am avea nevoie de 2-3 persoane care sa vina mai devreme , respectiv la 9.30 pentru a ne ajuta cu decorarea salii (Luy si cu mine vom fi acolo la ora respectiva)

- chiar daca avem nenumarate baloane nu detinem decat o pompa manuala pentru umflarea baloanelor . V-as ruga pe cele care aveti o astfel de pompa daca ati putea-o imprumuta pentru umflarea baloanelor pentru petrecere, aceasta insemnand ca ar trebui sa intru in posesia lor inainte de party si o returnam la petrecere.

- pentru a decora frumos si cu baloane cu heliu este nevoie de umplerea acestora. Singura locatie deschisa duminica dimineata este la Cora Militari, la Radar. Astfel, v-am ruga pe fetele care stati in zona sa ne ajutati in acest sens, eventual 2-3 persoane care sa ia cate un smoc de baloane cu heliu (astfel incat sa incapa in masina). Umplerea baloanelor trebuie facuta neaparat dimineata pentru ca ele tin maxim 5-6 ore si astfel nu pot fi umplute de sambata. Am inteles ca la 9 s-ar deschide de principiu magazinul respectiv, ceea ce inseamna ca ar putea fi aduse la party la 10 fara un sfert. Daca ar putea cineva sa mearga acolo pana atunci si eventual sa se intereseze si de preturi ar fi si mai bine.

Multumim frumos.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Alinus, am reusit sa ridic coletul de la tine, totul este ok. Te rog nu ma uita cu o poza recenta cu Teo.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim de aprecieri fetelor spun ca e gras ca tare imi rupe spatele cand il car in brate.Abia astept sa mearga.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor!!!

La multi ani sarbatoritilor!!!

Ghighi, a zis Daria ca tare bine iti statea cu codita!!! Ai facut si o alegere tare interesanta de pe tavita!!!

Greyeras, ce bine ii sta Andutei tunsulica!!! ma gindesc si eu sa o tund pe daria iarna asta!!!!

Sabina Y. super tunsoarea Erikai. E o frumoasa! Si eu o sa ii tai Dariei beretonul...doar ca il fac mai shaggy asa ca ea e blonda.

Na ca am scris wakame in loc de nori. Sooo, nori pentru sushi o punga, o punga de furikake de legume si o punguta de okashi.
Daca gasesc cumva la hiaku yen aici te anunt dar oricum ne vedem daca si tie iti face placere.

Numai sa spui exact cind vii ca sa imi planific sederea la Bucuresri in jurul acelei date.

Carpatina, si eu am fost impresionata de tristetea ta. Ma gindesc la toamna viitoare...

Fetele si pe mine ma bate gindul cu bb doi. Doar ca vreau sa vad ce face tati cu proiectele lui. I need peace of mind.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Mai fetelor spuneti-mi si mie ce e cu coletele astea?Am pierdut ceva?Stiu ca nu am fost cuminte si nu am citit din urma dar nu am avut timp.

teo

Mergi la inceput

Erina, pana la toamna urmatoare mai e mult si Daria va fi mai mare.

Moldoveanca, se putea participa la tombola de la petrecere si fara sa participi la petrecere. Eu am primit coletele si le voi expedia ulterior pe cele castigate.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Maria, pe unde umbli? Hai ca am nevoie de tine. Te rog vezi PM.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Noi am fost ieri la pediatru. Daria e bine, scaunele s-au legat dar mai asteptam cu vaccinul pina la urmatoarea venire in PN.

E umflata toata in gurita si dr. a spus ca se poate sa fi fost problema si de aici.

Are aprox 10 kg ( nu am dezbracat-o complet pentru ca a plins foarte foarte rau, cred ca a ramas cu o trauma de la recoltarea de singe pentru analize) si 80.5 cm.

Mergi la inceput

Off pai vreau si eu sa trimit ceva,e prea tarziu?Noi nu vrem nimic innapoi.Da-mi detalii te rog

teo

Mergi la inceput

Intradevar Roxana, dar emotiile mamei vor fi cu siguranta aceleasi.

Mergi la inceput