Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (196)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

CECILIA EU AM GLUMIT CAND AM ZIS CA TE-AI INTOARCE PT BANI!!! Sper ca ti-ai dat seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

CECILIA EU AM GLUMIT CAND AM ZIS CA TE-AI INTOARCE PT BANI!!! Sper ca ti-ai dat seama.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

se vede ca nu ma cunosti, nu pun eu ''botul'' asa usor.....acum chiar avem motin sa ne vedem in parc......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am trimis ceva ''haios''pe contul comul.

Am fost la sopingareala, am luat tetine pt bine( tot e la farmacie), dar i-am achizitionat lui Cristi 2 caciulite si o vesta groasa, la care a uitat sa-mi scoatamagnetul( sau cum se numeste chestia aia) si nu mai am nici bonul sa merg napoi, acu sa vad cum o scot la capat......ma offftic, m-am uitat si nu am vazut-o.Dl ''teroare'' a urlat tot drumul in masina de nu mai stiam ce sa-i fac.....

Am vazut pe ghighi cel motat

poze

Mergi la inceput

iar vb singura pe aici, gata plec in parc ....are Cristi intalnire cu Lara, daca prietena noastra Ebonne nu mai da nici un semn, noi trebuie sa socializam.

Andreea cred ca o sa fim la locul de joaca fara nisip, aproape de intratrea cu fantani...poate ajungi pe acolo, noi ne intalnim pe la 6-6.30

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Aandreea27 ii cunoaste ar fi misto ptr sala cea mare ,deci incap 80 pers...daca e libera pe 22 august(ceea ce nu cred) pretul si nr de telefon

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna seara fetelor!
Vad ca deja va pregatiti de week-end dupa linistea de pe aici.
Am venit si noi de afar ca ne luase foamea, eu sa mai mananc niste zeama lunga, bine totusi ca mi-a revenit vocea, mai mult ca am fost nevoita sa vorbesc cu pitica daca am ramas singurele. Mai nou a inceput sa mearga mai mult singura si se bucura foarte mult cand reuseste asta.

Am vazut poze de la petrecerea lui Ghighi cel motat. Cred ca asa o sa fac si eu cu banii de alocatie o sa deschid un cont. Papanash iti eram datoare cu un raspuns, nu am luat codamin pentru ca dr mi-a interzis sa iau altceva decat algocalmin, asa ca am renuntat si la nurofen.

Acum caut muzica pentru copii ca s-a plictisit si nu mai stiu ce sa-i mai dau de lucru.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Am vazut-o si pe minunata mogalneata cu noua ei tunsoare care ii sta foarte bine.

Si piticul frumusel de mami Moldoveanca.

Mergi la inceput

Va urez week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, tare scumpic Ghighi, m-am topit dupa tobosarul tau. Parca atunci la aeroport avea parul mai scurt, dar banuiesc ca doar mi s-a parut.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

PETRECERE

In legatura cu petrecerea avem o mare si urgenta rugaminte si anume aceea de a re-confirma participarea si numarul de persoane participante pana luni 6 octombrie ora 21 , astfel incat sa nu ne trezim cu costuri mult prea mari pentru un numar mic de persoane.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput