Pepenasi de iulie-august 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
sursula spune:
BUNA DIMINEATA!
ILEANNA-vazut poze-sunteti niste frumosi!Si Bravo pt kilele date jos!Ce sa mai...est de admirat!!!!!!
ANKA-spuneai ca ai dus fata la cresa privata?exista asa ceva in Bucuresti?Si,cum e cu dosarul de Canada?Ca al meu are miscurici in fund sa plecam si noi.E drept ca si noi avem prieteni si rude(vara,matusa,unchi),dar ei au plecat de mult,asa ca nu sunt la curent cu noile cerinte.Asa,de o curiozitate,doua-ma ajuti cu niscaiva informatii?Ca ,poate ne facem parteneri de afaceri cu gradi!![]()
LADYMINA-si eu transpir foarte tare ,dar am citit ca e normal.Sper sa se opreasca la un moment dat,ca e f enervant!
CLABUR-si Tudor mananca la fel de mult!
TURTU-ca sa stii cat poti sa-i dai ori faci proba suptului(cam enervanta)-o pui pe cantar inainte si dupa ce a papat,ori te mulgi si vezi cam cat iese.
DIA-1.exista o metoda noua de tratare -Dr.Bratila de la Euroclinic si de la Med New Life se ocupa.Stiu cand m-am operat laparoscopic de chist,erau multe d-ne care apelasera la el pt incontinenta.E o interventie usoara-plecau acasa in aceeasi zi.Acum,nu stiu daca la tine e cazul,dar eventual sa mergi la un consult daca ajungi prin B...
2.si Tudor da din cap cand e suparat
3.eu folosesc pt par si corp acelasi produs-de la Mustela.Dar e bun si ala de la Nivea.Astea 2 in 1 sunt cele mai bune
CAPRI-of,ce rau imi pare de problema cu invataoarea si cu Matei.Dar,vorba ta-mai da-i o sansa ca sunteti doar la inceput de drum si e pacat sa mergi cu inima stransa...
Ieri m-am intalnit cu IRINA[/b de GINIsi vreau sa stiti ca e o frumoasa si are niste ochi albastri dementiali!!!
Iar de [b]SUNimi pare foooarte rau.:((La toate ne faceau bine postarile ei luminoase !Ne lipsesti !!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
maitreyi spune:
neata 

gally eu si atunci cand aveam lapte tot milumil i-am dat si nu a refuzat laptele meu.
ileano ma refeream DOAR la carut, patut, leagan ![]()
anna sa va fie de bine ![]()
eu ma duc iar sa ma lupt la facultate
abia imi trecusera salele...ieri dupa 4 ore de stat la rand imi simteam fiecare mm din operatie 
pup u 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Didi81 spune:
Neatza!
Ne-am intors de la controlul de 3 luni, doamna doctor e foarte multumita de Aida, de cum a luat in greutate/inaltime, a zis ca e super ok sa aiba 5400g si 59.5cm, e fix in grafic
. Cu intorsul de pe o parte pe alta, a zis sa nu ne facem griji ca se va intoarce ea pana la urma, deocamdata e ok atata cat face si anume apuca tot ce prinde, rade, gangureste si isi tine capul.
In concluzie suntem bine 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Caprioara spune:
Neata,
Sursu,
. Deci ne-ati tradat cu Irinuca 

? Ce pacat ca noi suntem asa departe si nu putem veni la voi, ca si io as fi vrut sa ne vedem cu toate fetele si pepenashii din IOR.
Ileana, si eu am auzit ca si la privat se da. Dar la stat li pare ca li se cuvine (la unii, nu la toti) ca-s salariile mici. Eu o sa incerc sa nu fac un obicei din asta. La gradi (de stat) dadeam cadouri, dar numai la ocazii gen Craciun. Insa nu scumpeturi, ci ceva simbolic si util pentru ele, ca sa vada ca m-am gandit si ca le apreciez munca (erau si 9 doamne in total, ca io nu faceam diferente intre educatoare si ingrijitoare sau asistentele medicale, dadeam la toate; toate munceau pe salarii de kko si erau dragute cu cupilul, il dragaleau si el le iubea pe fiecare). Si chestia ca invatamantul e gratuit e un mit. De cand a inceput scoala ne-a cerut 120 ron la sedinta, rechizitele cumparate de mine au mai fost vreo 100 ron, 60 ron am dat ieri, inca vreo 50 dau saptamana viitoare, plus camasile 100 ron (maneca lunga si scurta), treningul 45, uniforma 90, pantofi 35, adidasi 10. Daca aduni face cam 600 roni
. Dar daca nu ai de unde??? Ca vorba aia, o sa iau in curand 600+200+40 ron de la stat pentru ambii copii
.
Plange fata.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Gata, am mufat-o.
Didi, felicitari ca sunteti in grafic
! Bravo! Daca te intalnesti cu Sun sa o pupi dulce din partea mea si a Ilincai.
Marimar, ce bine ca cel mic e cuminte.
Biri, hai mai, ca se duc ele kilele in plus la alaptat, chiar daca mai incet.
Anna_Baby, din motive interesante, zici
? Sa-ti fie de bine atunci.
Anaxena, ce ne faci mama
?
Noi am avut o noapte greaaaaa
. Am dormit asa putzin si acum sunt zombie
. Era cat pe ce sa nu ma scol sa pregatesc cupilul cel mare de scoala. La 7 si 15 l-am dat jos din pat, l-am bagat intr-o viteza de s-a si speriat saracul
si la 7:35 iesea cu taica-miu pe usa, mancat, spalat si imbracat. Acu stau si ma gandesc, iote ca se poate sa faca toate astea si in jumatate din timpul care ii ia de obicei
.
Barbatamiu m-a sunat ca cica vine azi, da parca vad ca vine obosit si iar se fofileaza la treburi...
Ar trebui sa ambalez fata si sa mergem afara.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEE
am scris sa zic "prezent" ca ma linseaza VASILICA! N-am inteles ce tot vb tu cu VICKY acolo ca ma asteopti pe mine...poate ma lamuresti , dragule!![]()
CAPRI vreu si eu sa fiu torsha ta invatatoare daca e pe cadouri!!!!La mine nu se mai practica de cand le-am zis ca daca ii prind cu shpagi de astea ...le iau si cadoul si ii las si corigenti.
STUPID ME! Me and my big mouth!!!

Ma duc la trebi. sper sa revin. de cititi pot...de scris..,mai greu ca nu ma lasa piticu'.
Pupici la toata lumea.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
aaaa...sa nu uit!
special pentru NARCI: 

Puedes de3cir algo mas????ca nu stiu sa scriu in portugheza.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
turturica spune:
marimar, mersi de informatia legata de kg, treaba asta nu o stiam, gasisem cit cintareste caruciorul de la phil&teds, dar nu si celalalt. O sa ma interesez si eu de mountain buggy in cazul asta, ca vreau ceva usor.
Ce bine ca bebe e cumintel, iar fratiorii cum se comporta? Nu sint gelosi pe noul venit?
anka, tin pumnii sa va reuseasca cu canada in cazul asta, intr-adevar sint o gramada de avantaje din cite zici. Cam pe cind vreti sa plecati?
Cu certificatul inca n-am rezolvat nimic, am trimis procuri celor de acasa, dar deocamdata lucrurile nu par sa se miste. Si copilul meu n-are in continuare nici un act.
vicky, de ce zici ca doar 20 de minute de supt? Eu am lasat-o mereu in ideea ca mai gaseste vreun strop de lapte si ca daca sta mai mult la sin o sa regleze productia, dar e tare obositor sa stau la sin cu orele. O sa i-o mai tai din scurt in cazul asta.
Tu ce ai rezolvat pina la urma cu jobul cel nou, l-ai acceptat? Cind incepi serviciul?
sursu, mersi de idei, dar cintar n-am luat, iar cu pompa nu prea merge ca lumea, nu reusesc sa scot ca lumea.
capri, slabanoaga
, sint verde de invidie cind te aud cite kile ai, la mine nu se mai misca acul cintarului in jos de loc.
dia, de exercitii kegel nu stiu ce sa-ti zic, a mea nu-si balangane capul, in schimb si-l da pe spate cind termina de la sin si mereu ma ia prin surprindere, ca n-apuc sa i-l prind. Noi de spalat deocamdata o spalam doar cu apa, deocamdata nu mi se pare c-ar fi nevoie sa spal cu nici un fel de chimicale, e inca micuta.
didi, felicitari pentru vestile de la controlul de 3 luni si la mai mare.
biri draga, si eu mi-s in dilema cu hainele, alea de gravida mi-s prea mari acuma, alealalte nu mi se incheie peste burta si tot astept cu cumparatul, ca zic ca mai slabesc, dar vine frigul peste noi si io n-am cu ce sa ma-mbrac. Si mai am doar 5 kile de dat jos, dar mi-s suficiente cit sa nu ma-ncapa ce am prin dulapuri. Of, of, mai, mai.
Cu dieta merge la tine daca alaptezi?
mada, tin minte ca tu ai luat leagan, mai poti sa-mi zici ce firma e? Esti multumita de el?
Si in general, fetelor care aveti leagan la bebei, imi puteti spune de la ce firma l-ati luat si daca e ok?
Ca acuma sint la spart de bani pe carucior si leagan.
pupici
Mami de Mara
Caprioara spune:
Ruxandra, mai daca ar fi toti dascalii ca tine, ce bine ar fi!
. Dar stii si tu ca nu sunt.
Si acu daca ceilalti parinti "cu posibilitati" (ca presupun ca avem si de aia dupe cum i-am studiat la sedinta, unde, by the way, ni s-a sugerat ca putem si sponsoriza scoala) vor duce cadouri scumpe, si io probabil ca nu voi duce decat ceva simbolic, cam care credeti ca va fi rezultatul
? Da o sa va spun cand vine vremea, care o sa fie (rezultatul
). Poate ca e doar barfa targului ca se intinde la cadouri si realitatatea o sa fie alta. Io m-as bucura sa fie doar exagerari...
Mie mi se pare ok sa duci un cadou simbolic de Craciun, ca oricarui membru din familie, tinand cont ca cupilul petrece cu ea atata timp la scoala, mai ales daca o indrageste. Asta cu conditia sa o fac cu tot sufletul, sa-mi faca mie placere sa fac gestul asta, nu sa o fac de frica ca altfel imi persecuta cupilul sau nu-i acorda aceeasi atentie.
No, hai ca m-a sunat Locca si m-a convocat in parc. Cum nu ma lasa inima sa o refuz, cu toata lenea si oboseala stransa dupe noaptea nedormita, ma duc
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
MissJJ spune:
Uff am scris frumusete de mesaj si iar l-am pierdut nu mai am timp si nici rabdare sa scriu aucma deci considerati ca v-am raspuns la fiecare in parte.
Oi relua mai tarziu daca apuc ca acu s-au trezit fetele si suntem la mic dejunuri si etc.
Turtu eu am luat de la fisher price uite www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0984470/c_1/1%7Ccategory_root%7CNursery%7C10199769/c_2/2%7Ccat_10199769%7CBaby bouncers and swings%7C10199816.htm" target="_blank">asta. A costat o multimea de bani da e super sunt f multumita de el nici ca se putea mai bine materialul de pe scaunel e moale la atingere scaunul se da mai pe spate sau mai ridicat se poate legana stg dr sau fatza spate are multe cantecele de jucat, de dormit, sunete din natura e fain tare cu luminile alea care se proiecteaza Ami e innebunita dupa ele noaptea, ce mai all in all sunt super happy de alegerea facuta. Daca vrei sa il vezi mai bine zi-mi si-ti fac poze si iti arat.
Sursu eu as pleca imediat nu as ezita si nu pt voi ci pt copil eu am optat sa plec si nu regret nimic da e o tara frumoasa Romania avem traditii faine si etc da restul lasa de dorit si oricat as munci in ro cu toate pilele si joburile nu as fi in stare sa le cumpar la fete si noua tot ce ne dorim si sa imi permit si concedii in strainataturi si etc.
Biri ms ms. Ma stradui sa fac cat de mult macar 3 zile pe sapt.
Anna wow nebunatico, sa iti fie de bine.
Si eu adun bibele murdare am patru bucati apsla sterlizez si asa cu toate nu le las mai mult timp imedita dupa papa cand s-au adunat patru spalate si sterlizate.
Atata am avut timp sa scriu revin eu si cu restul fug sa dau papa la fete.
Edit Turtu uite www.babyearth.com/fisher-price-butterfly-garden-baby-papasan-swing.html" target="_blank">aici pe un site din America e 160 de dolari.
de
Ari si
Ami