Puiuti de Randunici 2008!! (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deci gata, toata lumea la nani?

Hai ca fac totusi capitol nou, sa aiba americancele si australiencele unde sa-si bea cefeul

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Fetelor, Multumim frumos de primire

Mimonix inteleg ca Teo a fost bolnava, bine ca s-a dus uratul de virus. Ramasesem datoare cu instructiunile pt. paginutza....veeeeeeeeeezi ca n-am uitat...cuvantul magic (iuga) si merge. Cred ca la asta te refereai, daca nu...sorry.

Valentina si la mine s-a dus laptele...n-a mai vrut bebe. Eu ma bucur ca 6 luni l-am alaptat si ma gandesc ca de acum anticorpii nu mai sunt, copilul papa mancare...asta e.

Luny abia astept sa vad ce mai face Muffy haiosul si daca mai vrea vila cu piscina.

Simo eu citisem undeva si mi-am dat seama ca e adevarat(locuim in desert) ca atunci cand pipi miroase a medicament bebe e deshidratat. Cand Adrian nu prea bea apa(si chiar nu ii place apa) pisucu are miros ciudat. Asta ca sa nu te sperii, insa tot analizele sunt baza. Sanatate multa!

Mimooooooooooooooooo !!!!!!! al 5-lea dintisor!!!...fiu-miu e chel...nimic. Calciu are peste limita legala... mama ce copil precoce ai. Cateodata ma intreb oar or sa ii dea dintii vreodata:)))

lianam imi pare bine de cunostinta. Eu m-am resemnat la capitolul aspectul casei.:)) Baga vitamina C sa te fereasca de rele si de virusi.

anka Bine te-am gasit.

Mstela Bravo fetei curajoase si vaccinate.

Sovice mai face Sasha?

Fug ca plange

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

manca-o-ar mama de harnicuta ! chiar plec acum

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Deci gata, toata lumea la nani?

Hai ca fac totusi capitol nou, sa aiba americancele si australiencele unde sa-si bea cefeul

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Pai la noi laptele e asa:
ora 10 - 150 ml
ora 14 - 150 ml
ora 18 - 150 ml
ora 22 - 300 ml

Deci are 750 ml pe zi, asa ca am de unde sa scad.

Deocamdata a halit tot ce i-am bagat pe gat, inclusiv fasolea verde, asa ca nu-mi fac mari probleme, ca vad ca accepta foarte usor lucurile noi.

Iar lichide - bea ceai. Apa nu vrea, dar ceai basculeaza in medie cam 150-200 ml intr-o zi.

WOW 300 ml lapte dintr-un foc ?????? Bravos natiune! Ai de unde sa scoti intr-adevar....aveti un orar de masa si mai si decat al nostru daca mai bea si ceai si mai mananca si fructe si legume printre atata lapte....wow, nu-mi revin! Ce fel de ceai ii dai, ca eu am incercat ceai de tei natural si nu vrea...ar vrea baby drink dar nu-i dau eu ca e dulce si e praf si n-are rost...
gata, fac si eu ca Liana....ma culcmaculcmaculc...citesc maine ce fel de ceai,ok?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna! am ajuns acum 1 ora acasa de la pediatru si de la gr. alexandrescu.atat pediatra, cat si dr. de la gr. alex. (tot cea de data trecuta - era de garda) au vazut rezultatul si asistenta pediatrei, care are ani multi de pediatrie de spital in spinare, plus inca un medic pediatru de la gr. alex...toti au zis ca CEVA ESTE IN NEREGULA!!! ca antibioticele din antibiograma, la care era sensibil bacilul nu sunt dintre cele obisnuite, ca sunt "de spital"...ca e foarte ciudata schema, plus vindecarea rapida a lui teo cu un antibiotic care nu are nicio treaba cu pseudomonas. toti au avut aceeasi opinie...ca cel mai probabil a fost altceva...ce anume, nimeni nu stie...dra orl-ist a zis ca vara asta au avut o puzderie de cazuri asemanatoare, lucru f ciudat...dar i-a zis al meu atunci, ca normal sa aiba daca au laboratorul contaminat...a zis ca nu comenteaza asta...plus ca teo a fost un copil sanatos pana acum, ca a crescut bine, e vioi, are apetit (si inca cum!!!!), ceea ce la pioceanic sigur nu s-ar fi intalnit.
oricum, teo e vindecat complet, insa ea recomanda continuarea tratamentului pana sambata seara, apoi 7 zile pauza si repetarea analizei.
in final a zis sa stam calmi, ca totul este bine si in fond asta conteaza! ca stie si intelege prin ce stari am trecut in ultimile 24 de ore si ca indiferent de ce "animal" iese la analiza il vom invinge.
mi-a placut aceasta dr. tare draguta si amabila iar, foarte tanara si cu mult suflet. ne-a recunoscut imediat, a zis ca nu poate sa uite asa usor un asa bebe frumos:) se numeste DR.ADELINA MERTIC.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Adriutav-am vazut pozele, supeeeeer.merci pt cuv magic
Precocitatea lui Vladutz din pacate e numai la dinti dar ma rog, bine ca nu-l dor asa rau
Teo acum e curtata de virus, n-a fost bolnava (ptiuptiu)...azi a durut-o gatul si a luat nspe pastile ca vrea sa plece sambata in excursie si trebuie sa fie bine pt asta ...asa ca, sper sa nu se imbolnaveasca totusi...speranta moare ultima
Kya pt capitol
Ppapapappapapa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ariel stiam eu, stiam eu, stiam eu .......destepti oameni astia de la meteo domne 1 cand au zis ca iese soarele si pe strada ta maine, adica azi deja, au nimerit-o!..........ma bucur nespus ca esti mai linistita si sper sa fie doar "furtuna in pahar" ! teo mic atat de incercat si pe mamica lui atat de rezistenta

gata, chiar PLEEEEC la nani, ca simt ca imi iese amigdala din gat, si maine, adica azi parca vad ca iar stau cu maimutica agatata de mine si nu pot face nimic....si mai trece o zi...

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

V-a facut mama capitolul nou.

Mergi la inceput