Puiuti de Randunici 2008!! (105)
Raspunsuri - Pagina 19
lianam spune:
aoleu ce ma enervati
...uite asa nu ma lasati sa merg sa dorm
kya, teo a lins un borcanel de iaurt de 125 de grame rapid; ea care e regina sclifositilor la mancare
; si acum o pacalesc cu legumele (alea cateva lingurite de le mananca) punandu-i iaurt in ele; si vitamina C halpaie fara mofturi; se stramba da ii place; asa ca poate si tu ai surpriza sa ii placa ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Kya spune:
Ohooo, pai daca e de acreala, garantez ca o sa-i placa. Acum ii pun lamaie si in fructe, si e foarte incantata. Vit. C, la fel, din zbor. Deci sigur o sa-i placa iaurtul. Insa am eu deocamdata un stol de pasarele in cap, si imi vine sa mai aman iaurtelul. Astept sa treaca de 6 luni, oricum.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Eu nu i-am dat iaurt ca nu stiu cu ce si cand...
adica i-am dat cateva lingurite, ii place dar nu stiu la ce ora ca nu vreau sa inlocuiesc laptele si nici sa stric mesele pe care le hapaie asa bine...nu-i gasesc locul ...deh, si eu am pasarele! Cu cate portii de lapte minim ar trebui sa ramana la 8 luni? Numai cu doua???? Offf...asta nu bea apa, laptele e singurul lichid pe care il ingera...
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
liana,mimo,kya
Doamne,Cuscra,acum am citit si de voi..ofof
..imi pare tare rau...multe incercari aveti si voi...ma rog sa se insanatoseasca rapid ginerele meu.Tie,putere multa!
Sovi,se pare ca vom trage din greu cu intarcatul..zici ca nici sash nu vrea cereale cu lapte praf.
Bey mimo,m-ai spart cu pozele alea..cea cu tzatzi cred ca e pt mine ..cred ca asa mai am sa procedez sa manance Tea praful
..Si tortul s-a halit de muuult
...de fapt geo
(asta ca sa ma scot si eu).Felicitari pt al 5 lea dintisor!
Si ce faci,mimo,strici ritualul romanikii,si spui ca in cosbuc nu treb schimbata nicio usa,niciun geam?

mihatp,bv pt inceputul diversificarii.La mai mult!Si fii fericita ca bea cu placere laptele praf,ca eu ma chinui tare in privinta asta,fiindca nu prea mai am lapte,si ea nu vrea sa puna gura pe cel praf..sa vedem cum o scoatem la cap.
cris
Am vazut o biencutza de pucca draguta tare si un zambaret capatanos de gecko!
Adriuta,ma bucur sa aud vesti bune despre voi!!Treci pe aici,mai des!INca nu am vazut mamosul.
Vecinico,carne urmeaza dupa legume,apoi ou,cel putin asa am vazut in multe locuri citire,dar eu as mai astepta putin,nu ma iau eu acum dupa pediatra care si asa e cam ciudata..
M-am pus la curent,acum chiar plec,nu inainte de a ura puiutilor,dar si mamicilor sanatate maxima si sa incepem un capitol fara muci,toti virusii sa dispara, sa se duca la naiba,si numai cu vesti bune.PUPICI SI SOAMNE USOARE.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Eu nu i-am dat iaurt ca nu stiu cu ce si cand... adica i-am dat cateva lingurite, ii place dar nu stiu la ce ora ca nu vreau sa inlocuiesc laptele si nici sa stric mesele pe care le hapaie asa bine...nu-i gasesc locul ...deh, si eu am pasarele! Cu cate portii de lapte minim ar trebui sa ramana la 8 luni? Numai cu doua???? Offf...asta nu bea apa, laptele e singurul lichid pe care il ingera... Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Da, uite la aspectul asta nu m-am gandit. Unde bag iaurtul? Ca am un program foarte strans.
Cu laptele nu stiu. Oricum parca pana la un an, nu trebuie inlocuit la nici o masa de tot, nu?
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Si na, ca mi-a adus aminte Stela si de ou... Offfff, greu frate, greu.
Carne, cand i-oi da, o sa i-o amestec in piureul de legume si cartofi. Nici cartof nu i-am dat inca.
Intreb si eu pediatra, cand vine la vaccin. Si poate ma intreaba "cum, nu i-ai dat inca?" ![]()
Noapte buna fetelor care s-au dus la
. Eu mai am inca de lucru... 
Plus, ca Sanziana a adormit pe burta, si isi mai muta capul de la stanga la dreapta, si am senzatia ca se sufoca, ca nu mai poate sa respire...
sunt dusa, nu?
Stau sa o pazesc, daca tot sunt treaza.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
lianam spune:
mimo
ai 1000 de mesaje!la cat mai multe 
mie dr mi-a zis ca tre sa pape min 500 ml de lapte pe zi, ca laptele ramane in continuare mancarea de baza; ca acum pe la 6 - 7 luni o masa pe zi devine doar de mancare, fara lapte; eu oricum nu pot sa respect nimic la felul in care mananca teo, asa ca ma multumesc sa vad ca ciugule copilu de toate intr-o oarecare ordine - dezordine, si cand o mai creste....poate s-o mai disciplina...acum ma lupt cu peretii
; pai da-i fructele cu iaurt, sau legumele cu iaurt, ca sa nu mai faci o masa in plus doar cu iaurtul...zic si eu, nu stiu cum e mai bine, ca nu sunt experta la diversificat
, are grija copilu' meu sa nu ma "expertizez" ![]()
bai, gata, capu' la cutie
....pai de o ora zic ca merg sa dorm...vedeti ce va iubesc ![]()
? nu ma indur sa plec.....bine ca doarme tun randunoiu' meu, nu s-a prins ca "il traduc" ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mimonix spune:
Pai da, Vladutz doarme mult si in putinul timp de veghe mananca de toate unele dupa altele
Daca e obosit nu pot sa-i dau nimic cu lingurita ca iese jale amarnica, deci lapte obligatoriu inainte de somn la pranz si seara...dimineata la trezire nu i-oi da iaurt sau fructe asa ca lapte ramane...bea cam 500-600 ml lapte/zi asta fiind singurul lichid in afara de zeama din fucte si legume...habar n-am...si mai am un cui infipt in cap...am citit undeva ca nu trebuie amestecata carnea cu produsele lactate in aceeasi masa pt ca nu se asimileaza calciul din lactate...nu stiu cat e de adevarat, dar asta ar fi motivul pt care n-as vrea sa pun in legumele cu carne si branza sau iaurt....grea problema, ma gandesc ca poate va sta mai mult timp treaz si atunci va avea loc si iaurtul, biscuitii, etc...Acum are max 9 ore de veghe/zi 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Pai la noi laptele e asa:
ora 10 - 150 ml
ora 14 - 150 ml
ora 18 - 150 ml
ora 22 - 300 ml
Deci are 750 ml pe zi, asa ca am de unde sa scad.
Deocamdata a halit tot ce i-am bagat pe gat, inclusiv fasolea verde, asa ca nu-mi fac mari probleme, ca vad ca accepta foarte usor lucurile noi.
Iar lichide - bea ceai. Apa nu vrea, dar ceai basculeaza in medie cam 150-200 ml intr-o zi.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
mimonix spune:
Stelasa nu amestecam Romanik in chestia cu liceu care este exceptia care confirma regula
Am zis, omul sfinteste locul si pe bune de nu mi se pare cea mai adevarata vorba inteleapta pe care am auzit-o eu vreodata 
Liana
pt ca ai vazut ca am 1000 de mesaje
Nu credeam sa mi se intample asa ceva ![]()
Noapte buna ca upgrade-ul de azi noapte mi-a impaienjenit privirea 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze