Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 8
Lavinia_P spune:
Dandusa,
Bine ai revenit...Mi-a fost tare dor de voi..noroc de fete ca ne-au mai pus o poza au mai venit cu o stire..
Roxanica,
Multumim de aprecieri..lasa ca surioara lui David iti va semana leit..Si e un frumusel si David.
Kiki,
o sa zici ca ma alint da asa zic si eu...ca nu slabesc si nu slabesc ..pt ca am 3 kg in plus fata de inainte si ca toti pantalonii au nasturii sariti in talie...deci inca am si eu de ce ma plange...
Azi am fost la tara si s-a plimbat cu tatolu'(tractor)..e innebunit dupa tractoare si excavatoare.
Si nu v-am zis ,da cred ca va fi un botanist ceva ,sau ministrul mediului
- ca e foarte pasionat de flori,frunze,ghinde,seminte ...e activitatea lui preferata cand iesim afara,sa le studieze sau sa le culeaga.
V-am pupat apasat!
minunea mea
danutz spune:
Yupii Yupii...a revenit Dandusa!
Ne-a fost dor de tine mami, de buna ta dispozitie, de caldura si energia ta pozitiva.
Lavinia, nu stiu daca botanist, da' sigur cantaret il faci! E mortal!!!
d m-a omorat cu ochii lui albastri! Si e ajutor de nadejde in bucatarie!
Noi suntem in sfarsit toti trei acasa in week-end asta...si e asa de bine...
bamboletta spune:
Buna seara
Ne mai cunoaste careva?
,tare as vrea sa scriu mai des dar chiar nu am timp,poate cand va incepe tati serviciul o sa reintru si eu pe forum
am vazut ca intrebati de mine
,de citit va citesc,pozele nu le ratez dar f greu cu scrisul 
Noi suntem bine sanatoase,Antonia ne uimeste pe zi ce trece,vb din ce in ce mai mult,tot caprita turbo a ramas,inca ne mai chinuie dintii,mai avem de iesit doi canini si ultimul rand de masele
,cu pampersul scapasem de el cam 1 luna dar am revenit inapoi la el
,nu mai vrea sa faca pipi la wc doar kk,nu o stresez cand o sa vrea o sa scapam si de pampers,de ingrasat nu prea are 11.200 kg
Va pupam 

n buna 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
saryta spune:
Neata ... la 1.
Dandusa, Bambo - bine ati revenit!
Multa sanatate bolnaviorilor.
Pun si eu cateva poze din parc facute ieri ... avem codite.
Va
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
bamboletta spune:
Salutare 
Apar si eu cand nu e nimeni pe aici ![]()
Vai ce vreme urata e azi la Iasi
ploua si e frig
pun cateva poze cu noi vizionare placuta 
plecam la shopping 
duminica placuta 
Bamboletta
bamboletta spune:
Saryta-frumoase iedutele
ce seamana Sara cu Antonia

Bamboletta
kikineata spune:
Azi am fost la ceva cumparaturi. Printre altele inceput luat cadouri Garga pt ziua ei si Craciun. Bataie pe jucarii frateeee, s epoate?
asta-i una http://www.youtube.com/watch?v=AdNG6EFyMY8&feature=related
si de la playdoh diverse, un clovn, o macheta pe care poti modela cu plastilina si niste mini unelte de lucru. Dia zi si tu din ce ai luat de la ei e ceva dragut? Si tre sa mai caut plastilina ca am doar 4 borcanase. Suficiente deocamdata. Dispareau jucariile din cosurile cu care veneau astia la aprovizionare. De acolo le-am luat si eu. Nu mai vreau sa patesc ca anul trecut canbd rafturile erau goale.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
chinico spune:
doo randuri la cererea iexpresa...
nu am timp.
bea are muci.
si pentru ca sunt in dispozitite de zile mari,iaca si randul trei.. da mai, da ...ploo.
na ca se facura patru...revin cand ieste timp.
dandusa spune:
cat santeti de minunate...,doamneee,dumnezeule...,nici nu stiti cat mi-ati lipsit...
,va pup tare pe toate

fetele dragutele,am un chef de vorba...si nu prea am cu cine...
sotu' munceste ca de obicei,Crinuta mucioasa doarme ca un prunc si eu ma relaxezzzzzzz![]()
dimineata iar a dat trezirea la 6 cu un tipat lungggg "chii,chii"...m-am facut ca ploua,poate viseaza si adoarme la loc...,da' de unde...avea soricei in stomac asa ca ne-am trezit sa mancam de-a binelea micul-mic dejun...,Raducu s-a trezit si el si-am bagat toti trei ca spartii,apoi ne-am dus la somn inca vreo trei ore si aia a fost toata odihna ei...
am scos-o afara sa-i inghete nasul si sa pice dupa baie,da' ea nik...rupta de oboseala dar nu se lasa dusa...
apropo de asta imi aduc aminte o discutie tare faina despre cine decide ora de somn...copilul sau parintele...
un tatic de pe forum isi sustinea parerea cum ca,copilul este singurul in masura sa decida cand vrea sa doarma(vb de somnul de seara) o mamica isi sustinea parerea cum ca fata ei nu se lasa culcata oricat de obosita ar fi...
la vremea cand eu citeam dialogul lor ii dadeam dreptate taticului,care mi se parea ca respecta copilul si nevoile lui,ca nu-l forteaza in nici un fel,bla,bla...dar acum...,cred altceva ![]()
pai daca o las pe Crinuta fara ritualul ei de baie-papa-somn,nu se culcata, neam...merge stramb,se impiedica,i se inchid ochii si motaie vizibil,dar daca o intrebi "ti-e somn?" raspunde foarte tantos "nu!"..."mami,esti sigura ca nu ti-e somn?"..."da!" si uite asa cu tot respectul cuvenit ficei mele,ma duc la baie,pregatesc cada,incep sa ma joc cu jucariile,vine,studiaza terenul...,cere sa intre...,o obosesc putin,ii servesc laptele cald cu cereale si pe la jumatatea castronului imi sopteste(ca de vb nu mai este in stare...)"nana-nana"![]()
de cele mai multe ori cand este asa de extenuata,fie adoarme pe umar pana o duc la pat (eu mai si trag putin de timp ca mi-e drag s-o simt asa aproapeeeee,sa-si tina capsorul pe umarul meu si s-o simt una cu mine
),fie adoarme in timp ce mananca...si asta-i o faza care imi placeeee de morrrrr
,ia o gura isi aranjeaza capsul de spatar...mesteca,trage un pui de somn...apoi se trezeste mai ia o gura isi propteste capul in spatar si in timp ce mesteca mai trage un pui de somn...culmea e ca la cat de motaita e,nimereste gura domle'...da!ma uit la ea si-mi vine sa musc din fiecare particica cat este de scumpa...stiu,o chinui,da' mi-e dragaaaaaa
si n-o tin mai mult de cateva lingurite,jur![]()
ultima distractie este sa ne desenam reciproc
noi pe ea si ea pe noi,nu scapa nici Raducu...clar!
pare ca nu se plictiseste de chestia asta...si jur ca nici mie nu-mi displace...este placut sa-mi mai vad si eu o alta fata ca m-am saturat de cea naturala...,machiaj ioc,noroc cu bubu si cu talentul ei...da' nu vreti sa vedeti cum arat plina de "baloane","confetti" si "pisici" caci asta imi deseneaza fimea pe fata![]()
Mamica stralucitoare
36+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006