Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)
Raspunsuri - Pagina 7
dianocica spune:
dandusoooo hai, scoate visinata aia, facem chef....sa-ti traiasca netu', sa te tinaaaaa !!!! iu-piii 
Parent like there's no tomorrow!
dandusa spune:
Dianocica,
da' stiu ca ai un ajutor de nadejde la bucatarie...,faina nu ma incumet sa-i dau ca nu mai pot sa ma aplec sa curat ca pe vremuri...
d iti seamana din ce in ce mai mult...
mi se pare sau l-ai mai tuns de cand nu ne-am vazut?
sant atat de fericitaaaaaa ca am netttt,doamne ce fericire pe mine...,abia astept sa vb cu voi sa va povestesc cate una cate alta...
Mamica stralucitoare
28+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dianocica dandusoooo hai, scoate visinata aia, facem chef....sa-ti traiasca netu', sa te tinaaaaa !!!! iu-piii ![]() Parent like there's no tomorrow! |
jur ca as bea o visinata...ne machim s-a facut

care mai vrea care mai doreste?da' acum repejor,ca mi-a intepenit dosul in scaun...
Mamica stralucitoare
28+
aelita spune:
YAGMUR-cumadica te lasa operatia? mergi la doctor si vezi ce e !
DIANOCICA-ce frumos e david ! l-am vazut maide mult video cand se balacea la cismea (asa-i zice???)
LAVINIA ce bine arati !ce scump e pisicuta!
MAMAANA-pup fetele frumoase foc !
DANDUSA-bine ai revenit ! ma bucur ca esti bine !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
adinazot spune:
DANDUSA,ma bucur ca ai net!si ma bucur ca sunteti bine!
LAVINIA,faine pozele,aratati super bine!
DIANOCICA,ca de obicei,scump foc d!
dandusa spune:
dorm copii si eu imi fac de cap...ce-mi mai place viata asta domle'...
nu stiu voi cum simtiti net-ul ,dar pt mine este o buna metoda antistres...![]()
acomodarea la noua viata a durat ceva...,dintre toti eu am fost singura care avea probleme...Crinuta a dormit din prima in noul pat fara nici un semnal ca nu i-ar placea ceva...,Claudiu la fel...,in schimb eu am fost devastata psihic...f greu mi-am revenit...,mama a ingreunat situatia pt ca ma suna zilnic si plangea cu orele...,eu cu ea...,noptile imi era teama sa nu intre cineva in casa. ma trezeam si controlam pe intuneric toate zonele unde ar putea sa se ascunda hotul...
alteori imi era frica sa merg la buda sa fac pipi...tot de frica hotului![]()
apoi mai era si vecina de la scara de alaturi care isi invata copilul sa adoarma urland...
,la inceput am banuit ca-i vorba despre un tratament ceva,pt ca se auzea mai des in jur de ora 1 dar si acum saracul copil continua sa urle in miez de noapte,suspina si se ineaca de atata plans si se pare ca nu-i nimeni sa-l consoleze...
deajuns cat sa nu mai pot dormi de mila lui...![]()
apoi stresul cu casa care arata jalnic si n-o puteam aranja cum am fi vrut din cauza unor mesteri neseriosi care promiteau ca vin azi,apoi ca vin maine si tot asa...parchetul proaspat pus se umflase ca un aluat...,perioada de canicula pe care am suportat-o mult mai greu decat la Buc...
dupa astea a venit si nenorocita de enterocolita care ne-a distrus efectiv...sase zile nu a tinut nici macar apa in stomac ,vomita orice inghitea...ea cu stare de cacao si cu mare nevoie de atentie..."mami batze,batze" eu cu burta mare si Claudiu cu serviciul...
nimeni altcineva in jur...
aici au intrvenit fetele mele dragi de pe forum pe care le-am stresat cu tel si cu intrebari
,daca n-ar fi fost ele...nu stiu ce m-as fi facut...
am avut de multe ori senzatia ca sant intr-un oras strain unde nu cunosc pe nimeni si lucrul asta imi dadea o senzatia tare naspa...,nu apucasem sa ma vad cu alte fete cunoscute si poate deasta...,obisnuita fiind sa ies zilnic cu Teo s-o vad pe Diana,pe Ruxandra destul de des...aici m-am simtit a nimanui...,familionul sotului este f simtit domle',fiecare cu casa lui![]()
acum santem aranjati pot spune,toate lucrurile pe care tineam mortis sa le fac,le-am facut,sifonierele sant aranjate,bagajul de spital este facut...,eu sant cu moralul sus![]()
despre Crinuta...
este cel mai minunat copil-fetita pe care as fi putut sa mi-o doresc vreodata...,pe langa faptul ca are genele lungi si parul carliontat asa cum mi-am visat eu propria mea papusa...,este cel mai intelegator copil din lume...
nu o data mi-a dat peste nas cu replici sau gesturi care m-au facut sa regret ca am tipat la ea sau ca nu am avut chef sa ma joc cu ea...
de cand am venit aici totul s-a schimbat...,parcul nu l-am mai vazut zilnic din varii motive...,jocul in casa se desfasoara cu mami tolanita pe trei perne...,cele trei etaje le urca fara discutie dupa ce i-am explicat ca la un om mare cat de greu imi este sa o tin in brate...,desenele animate au devenit obisnuinta din pacate...una peste alta simt ca trimestrul asta de sarcina a fost cumplit...si pare ca si ea simte la fel...
vorbeste de toate,nu exista cuvant pe care sa nu-l repete,ne canta ,ne recita poezii,ne danseaza...si uneori seara la culcare ne spune o poveste...toate adaptate varstei ei,binenteles...
somnul de noapte este deseori intrerupt de ultimul set de masele care o chinuie cum au chinuit-o si restul de pana acum...
,i-au iesit 2 integral si acum se lupta cu a 3-a...,nu exista remediu la durerea ei...,musai sa planga cel putin o ora...,timp in care facem pe naiba-n patru sa o calmam si nu reusim...
a avut si inca mai are nopti cand se trezeste sa manance pe la 2,4,6 dimineata...de obicei luam punga cu biscuiti in pat si rontaim,daca-i este f foame arunca punga si-mi cere iaurt cu cereale...
asta-i un episod naspa ca eu pic de somn...si ea urla de foame...
somnul de zi nu prea mai este o rutina...,de cele mai multe ori nu doarme sau doarme max 2 ore...pt ca ora lui tati de trezire se suprapune cu ora ei de adormire si daca au dat nas in nas nici ca mai doarme...,ii lipseste prezenta lui si cand il prinde il exploateaza la max...,cu mine merge o statie lunga de tramvai pe jos pana in parc(cu carutul langa),cu tati nu urca o scara fara sa zica "tati batze"
acum are o perioada ciudata cand s-ar balaci non-stop,plange ca vrea baie...,minte ca a facut kk s-o duc la baie apoi nu se lasa scoasa decat dupa o buna partida de inot,scuba si plonjari ,deci facm baie si la pranz si dupa amiaza,depinde cum doreste mandra
la capitolul kg stam mai bine,a depasit 10 kg cu fix 100 de grame
da' eu mor dupa corpul ei,are niste super mega sexoase trasaturi...,este super proportionata si oricat de mult ar manca,caci a avut perioada de dupa enterocolita cand manca mult...,nu se ingrasa...asa ca ma declar multumita...sa nu mai zic ca analizele sant bune,bla,bla...
olita este un capitol tare ciudat...,am luat si un reductor dragut cu broscute dar nu pare sa-l vrea asa ca traiasca pampers nr 4
daca o intrebi cum o cheama ,raspunde bubu
si daca o intrebi cati ani are bubu,raspunde 2...cu strainii nu prea colaboreaza,de curand nu mai vrea sa imparta jucarii,banuiesc ca se trage de la faptul ca nu am mai socializat asa de des...
offff,cred ca ajunge pt azi, ca v-am ametit destul si mi-a intepenit dosul rauuuu
pupici de la C-ta pt toate minunatele
Mamica stralucitoare
36+
kikineata spune:
Danduso, cand am vazut cat ai scris, d ebucurie mi-am luat o punga de pufuleti (Ruxandra mi-a facut pofta azi in parc) si am citit, ras cu plans. Ma bucur ca sunteti bine si sa mai pui poze. Ideea era ca am terminat doar juma de punga...so...mai bagi un mesaj sa nu mananc cealalta jumate pe uscat??
Si nu mai zic ca ccc conu' Grigore a ras un borcan de vreo 400 gr (poate mai mult dar ce conteaza) de papa si ca am plecat chitita sa-mi indop gargarita acasa, asta dupa ce Ruxandra tocmai imi tinuse o prelegere contra indoparii. Iaca n-am mai apucat sa hranesc Gargarita ca urla din masina de mama focului de somn si de foame. A adormit instant dupa ce a ras laptele. Aerul rece a doborat-o io am inghetat ca mi-am tinut poponeata pe banca.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
roxanica2006 spune:
Dandusaaaaaaa, atat de dor mi-a fost de tine!!! 

Ma bucur ca de-o prietena veche si draaga, draga..de fapt asta esti! Am citit si eu pe nerasuflate mesajul tau si mi s-a parut scurt. Foarte bine ai facut ca ne-ai povestit cum a decurs viata ta in timpul in care nu ne-am vazut, aveai "datoria" asta morala fata de noi 
Chiar ma intrebam cum v-ati acomodat in noua casutza, cum ai decorat-o, daca a scapat Crinuta de chinul maselelor si multe, multeee. Ma bucur ca in final totul e bine, imi pare rau de clipele de singuratate si de boala. Of, ce dor mi-a fost de tine!! esti asa o prezenta placuta, dragostoasa, nu te perii sa stii, asa cred si ma bucur mult, mult ca ai revenit!!!!! Doamne ajuta sa duci sarcina cu bine pana la capat, sa treaca usor acest ultim trimestru mai dificil si sa fie Raducu la fel de frumos si de sanatos ca Bubu!!Apoi o sa ai acasa suficienta distractie si "prieteni" si socializare si nebunieeeeeeee incat n-ai sa mai duci dorul neamurilor sotului ![]()
Dianocico, David e bucatica rupta din tine, jur! Si s-a inaltzat si a slabit mult, e aproape fusiform 
Ruxandro, deci asa bine papa conu??Ha??Da ce mancare era in borcanel??
Kiki, ce mi-au placut pozele cu tatal tau si Garga!! Ce cald si bine...
Lavinia, Mihaita s-a transformat intr-un barbat adevarat de cand nu l-am vazut!! Da' tot vorbaretz a ramas! Iar tu parca mai frumoasa, Mihaita are exact ochii tai. Ce ma-nervati!!!! Numa' micutul meu nu seamana cu mine.
Sa vezi, Lavinia, ce fericit a fost David cand l-a auzit pe Mihaita cantand "pada, pada, pada-da!!" . Striga cat il tinea guta "tati, aide pada,pada!!!" adica sa vina si tati sa vada. Si am tot vazut filmuletzul de n ori , atat de mult i-a placut. Da' Mihaita recita acolo ceva serios, cu intonatie, nu era un simplu "pada", era cu suisuri, coborasuri, se intampla ceva in cantec, avea punct culminant, intriga, etc. Super!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
kikineata spune:
Lavinia ma ce chipes e Mihaita si asa frumos e desenat pe fata. Tot m auitam la poze si ma ofticam, nici una cu tine, spre sfarsit m-am linistit, te-am vazut, ma mobilizeaza in cura mea care cam stagneaza (de' cu sarmale s-alte cele de la tata). Nu mai zic ca Bambo avea acelasi efect dar ne-a cam parasit iar Dandusa si insarcinata imi arata ca e cazul sa mai ma subtiez....macar olecuta:)))
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
roxanica2006 spune:
mai, [Kiki, e drept ca fetele astea-s slabe rau, sarmanele
, da' si tu ai slabit enorm, esti f.,f.f ambitioasa, asa ca o sarmalutza chiar nu strica, e premiul pt. efortul depus pana acum! Eu in schimb sunt de groaza, nu ma pot abtine deloc, nu reusesc sa slabesc, da' deloc! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu