Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pt cine are chef si timp de vizionare, avem poze septembrie

Mergi la inceput

si aici avem opera de ieri, mai exact "melcu"

Mergi la inceput

acs, nu pui niste poze cu tine , ca tare as vrea sa te vad cu 36 de kg in plus

Mergi la inceput

ma uit pe poze si nu-mi vine sa cred... oana acum 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

salutare!
ne mai tineti minte si pe noi?

am intrat sa va dau de baut, ca am multe noutati. una e ca azi ne-am luat un apartament mai mare, ca de zmeu nu mai incapeam. asa ca haideti sa bem:

13+
si Andrei (16.12.2006)

Felicitari sarcina usoara

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Incerc sa citesc din urma si sa raspund

Diana, ma bucur ca e bine Marc. Sigur salina ii face bine.

aelita, ma bucur ca acum Sofia e bine.

danutz, multa sanatate.

Ruxandra, multumim pentru aprecieri. In ceea ce priveste doza de Nurofen, e cea recomandata de medic, dar eu ii dau jumatate, ca si mie mi s-a parut mult.

dianocica, tare frumusel D.

Lavinia, l-am admirat si pe Mihaita... mare cavaler....

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dia,
Super melcu'!..si gradina zoo,mai ales strutzul chel..Si lui Lulu ii sade tare bine cu 2.Cum va mai simtiti?
Dandusa,
A pus Ruxandra mai multe poze cu voi decat tine..dar ce conteaza cantitatea..ci calitatea adica papusha dulce si creata si serioasa!
Si m-am minunat si eu de burta..parca nu imi vine sa cred ce mare se face..am uitat cum e...
Teutz,
Si printesa ta e cu zulufi..face concurenta Crinutei!
Bambo.. atat ai mai asteptat sa-i rasara carliontii..iaca ca acum are si sa vezi tu pe la 14 ani cum o sa vrea parul drept..
Dianocica cred ca lucreaza la garderoba de iarna a lui d.Sau s-a plictisit de noi.
Dianarus,
Chiar mi-am dorit sa vina muschetarii acasa vioi si bine dispusi..da..cred ca trebuie sa mai ceri niste opinii medicale.Ca in Romania cam asa se face.
A-deju,Dianarus,
Stiu ca e frustrant sa auzi ca unul face si drege si al tau nu..dar asta este..suntem mandri oricum de ei..sanatosi sa fie..
Cand am fost la munte era o mama cu un copil paralizat de la cap in jos..nu stiu cat avea,cred ca vreo 12-13 ani,..nici nu vorbea macar..si cu atat afectiune il ingrijea...am admirat-o sincer..si kiar mi-am zis atunci "cand te gandesti ca noi suntem ingrijorate ca nu fac propozitii.."Asa ca sa ne bucuram de zmabetele lor..inseamna ca sunt fericiti si altceva nu mai conteaza.
Roxanica,
Mai m-am gandit..fa-ti un blog..despre meseria de "mama".

Trebuia sa mai raspund la cineva..o sa-mi aduc aminte diseara la culcare..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui acs

Diana, am gasit subiectul de la "Parintii..."; uite aici. Insa e mai vechi subiectul; poate n-ar fi rau sa deschizi unul nou.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

multumesc, am scris acolo deocamdata. si alra a luat legatura cu mine.

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Dia,
Super melcu'!..si gradina zoo,mai ales strutzul chel..Si lui Lulu ii sade tare bine cu 2.Cum va mai simtiti?

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

lulu s-ar incumeta la inca 2 copii si maine ... noroc ca io-s cu capu' mai pe umeri :))... mai exact, stiu ca n-as face fata chiar acum
oana a zis despre strut ca e bolnav, ca n-are par :))
iar melcu', sa ne traiasca, ca nu se lasa sters, cu toate cariocile lavabile si cu toate vopselele lavabile de pe perete ... oricum oana mi-arat ca are coarne, oki, casuta, asa ca-s mandra de prima pictura rupestra a copilului
de simtit, eu sunt bine, lulu e varza, a vomitat pe avion, de abia a ajuns acasa de la aeroport asa de rau ii era, noroc ca l-a asteptat soferul care l-a si urcat sus (ca stam la et.4), ca nu era in stare... a mai tras cateva ture la baie azi-noapte si pe la ora 10 dim s-a putut ridica din pat si a fugit la servici ... n-a venit acasa, asa ca sper ca e mai bine ... si dc diseara vine sa zaca iar in pat, il trimit la servici :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Salutare!

Incerc sa citesc din urma si sa raspund

Diana, ma bucur ca e bine Marc. Sigur salina ii face bine.

[ vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

probabil nu ai apucat sa citesti tot
de la salina a venit in plina criza respiratorie, am stat 3 zile la spital dar acum e ok, suntem acasa

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput