Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (194)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

multumesc de urari.

sarcina a fost o mare surpriza si pentru mine, care ma confruntam cu probleme de sterilitate.
si la sarcina asta am probleme si o duc tot cu utrogestan. asta e. m-am obisnuit.
altfel sunt tot foarte ocupata cu serviciul, cu zmeul si cu casa noua.
in seara asta am reusit sa intru pe forum, ca zmeul e la socrii pana maine.

13+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

nu mai stiu cum sa pun poze... adica frumos asa...cu titlu...,la naiba
http://picasaweb.google.com/dandussa/Poze#
scuzati prezentarea

Mamica stralucitoare
36+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

m_monique, sa va traiasca apartamentul cel nou si sa-l umpleti de copii! Felicitari pentru sarcina, sper sa te simti cat mai bine!

dandusa, ce cretofolina ai tu acolo!
Da' ce burta! Maaama, o sa fie Raducu baiat mare.... m-as mira sa nu vina mai devreme, ai pregatit bagajul? Asa amintiri imi starnesti, ma simt iar gravida cu o burta cat casa...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, fetita ta e din poveste...iar tu n-am cuvinte, ba da, o slabatura cu o burta mareeee. Parerea mea ca tu nasti zilele astea, pe bune!! Ai bagaj? Pai Radu s evede clar ca daca mai sufla o data in balon se sparge. Nastere usoara si un bb la fel de frumos ca si Crinuta.

M-monique, sarcina usoara si un zmeu voios!

Donia, te recunosc asa, tu esti, 'a frumoasa! Poze, da?

Dianarus, n-am cuvinte. Dar cred ca ai face bine sa mai sapi s avezi cum stau lucrurile. Se imbolnaveste prea des. Bine ca-si revine repede dar micul de el cred ca s-a saturat de toate. De tine ce sa mai zic, daca el poate atunci tu poti mai mult!

Roxanico, deci cand te-apuci d escris o carte, ceva?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

La Multi Ani, Danita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006
Dia, Dbunny, gretzuti, varsaturi??!!

Nu nu, nu la noi in musuroi...(a se citi: daca prind barza ii tai picioarele, ii sucesc gatul, o arunc in fantana, sting becul, inchui usa si plec de-acas...cu telecomanda cu tot)

De vomat nu vomit...am baut un ceai de musetel, ma cam taie-ntre matze daca se contagiaza si la dani am puso! foame ioc...da's pe baricade, adica la birou...si din 15 in 15 minute la wc.

dia...batrana zici? o fii trecut barza prin Timisoara?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

la mine nu, bre... inca n-am dat startul, mai vreun an sau doi, io nu-s asa curajoasa... in primul rand ar cam trebui sa treaca barza asta de vreo 2 metode contraceptive, iar in al doilea rand, dc sunt io , atunci sigur e si barbatu-meu care m-a sunat in seara asta din aeroport din bucuresti sa-mi zica ca nu mai poate ce rau ii este.. ii vine sa vomite, are ameteli, febra, si abia astepata sa ajunga acasa . dar banuiesc ca pana sa ajunga acasa vomita tot pe avion, asa ca mi-am luat de-o grija .. gluma=i gluma, dar sa nu ia si oana.. oricum eu cred ca noi am luat de la oana care joi a vomitat, i-a fost rau, dar ea macar vineri nu mai avea nimci, doar o diaree razleata. si sper ca asa va ramane

Mergi la inceput

m_monique, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un apartament plin de voie buna! poze cu zmeul nu ne arati? :)

dandusa, pai ce faci? m-am instalat comfortabil sa am uit la pozele voastre, la sute de poze, si tu vii cu 15 poze???? huh? frumoase , nu zic, dar 15? hai mai pune ca mor de dragul cretulinei. si zic bine fetele, pune poze mai repede, ca imediat nasti ... a, si niste poze cu casuta voastra, cu pragatirile pt raducu, etc, stii tu. tare si apasat

dianarus, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca slava domnului nu ne confruntam cu din astea... dar e buna ideea cu deschiderea unui subiect, ca sigur mai sunt mamici cu bebei in situatia voastra si poate te mai ajuta cu un sfat... of, mai, multa putere si sanatate... de fapt putere ai tu, ca eu una eram prastie dc eram in locul tau

roxanico, esti minunata. si vara-mea e psiholog si lucreaza cu copii mici si face studii de caz si mi-a spus aceleasi lucruri (asta dupa ce s-a crucit cat vorbeste fiica-mea): ca f. multi copii absolut normali nu vb mai nimic la varsta de 2 ani, adica max mama, tata, apa, papa... si-si dau drumul mai tarziu, chiar spre 3 ani. dar ac esential e sa colaboreze in rest, sa inteleaga ce li se spune, sa raspunda la comenzi nu f complicate. ca sunt arere cazurile cand vb asa mult ca fiica-mea (de regula mostensc vreun limbut din familie - in cazul nostru pe barbatu-meu) si ca fiecare copil se dezvolta mai bine pe o parte (partea motrica, limbaj, etc) si cu alta parte isi da drumul mai tarziu. scuzati limbajul de piatra, dar ma doare capul de l-as arunca pe geam.

chinico, stiu ca e greu sa scrii 3 randuri, dar 3 poze pui?

ce mai era, ce mai era?

Mergi la inceput

danduso, poza asta e mortala

Mergi la inceput

Dia, iti zic io ce mai era ca ma sari printre randuri. Ce ai luat de la playdoh si e super tare??huh? La noi e invers. Garga ma mosteneste pe mine la vorba.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Dia, iti zic io ce mai era ca ma sari printre randuri. Ce ai luat de la playdoh si e super tare??huh? La noi e invers. Garga ma mosteneste pe mine la vorba.

galetusa cu plastelina si forme de animale

Mergi la inceput